Klostergatan 25B, Linköping

2 995 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Klostergatan 25B - Linköping

  Kommun

  Linköping

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  112m2

  Våning

  3 av 5 , Hiss finns

  Rum

  3 rok varav 2-3 sovrum

  Avgift

  6 125 kr/mån

  I månadsavgiften ingår värme, vatten, tv-utbud, telefoni och bredband.

  Utgångspris

  2 995 000 kr

  26 741 kr/m2

  MODERN OCH FRÄSCH FYRA MITT I CITY

  Hör gärna av er för att boka visning! Välkommen till denna fräscha och mycket centralt belägna lägenhet på 3-4 rok om 112 kvm belägen på våning 3 av 5 i modern fastighet med hiss. Lägenheten är genomgående i gott skick och har tillgång till både en loftgång med utblick mot innergården samt en mysig balkong med kvällssol. Fullutrustat kök, vardagsrum, tre bra sovrum samt rymligt helkaklat badrum. Här kan du verkligen njuta av stadslivet med Stora Torget strax utanför dörren och allt citys utbud av restauranger, caféer, shopping och nöjen intill. Välskött HSB-förening där värme, vatten, tv, telefoni och bredband ingår i avgiften.

  Ansvarig mäklare

  Mathilda Raninger

  Reg. Fastighetsmäklare

  0709-89 00 09

  mathilda.raninger@lansfast.se Läs mer om Mathilda

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Alternativ planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Interiör

  Entré via loftgång med utblick mot den skyddade innergården. Hall med klinkergolv vid entrén. Ljust kök med vita släta köksluckor, vitt kakel och mörka bänkskivor. Kyl och frys i fullhöjd, inbyggnadsugn och micro i högskåp, keramikhäll, fläkt och diskmaskin. Matplats för fyra till sex personer. Vardagsrum med utsikt mot Domkyrkan och utgång till balkong mot väster. Tre sovrum varav ett med klädkammare i anslutning. Stort helkaklat badrum med klinkergolv och fina ljusinsläpp via två fönster. Duschvägg i glas, handfat i kommod och spegelskåp med belysning. Tvättmaskin, torktumlare samt bra förvaringsskåp. Enhetligt parkettgolv i alla rum.

  Övriga utrymmen

  Tillgång till gemensamhetslokal med övernattningsmöjlighet (kostnad 200 kr/natt) bastu och tvättstuga.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2009

  Bilplats

  Under fastigheten finns ett varmgarage där en plats kostar 1040 kr/mån. I nuläget viss kö. Tills vidare kan parkering hyras t ex via parkering AB Dukaten i p-huset Baggen. Kostnad ca 1300 kr för ett 30-dagarskort.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  819 kr/månad

  Försäkring:

  169 kr/månad

  Elkostnad:

  650 kr/månad

  Total driftkostnad:

  819 kr/månad

  Andel i föreningen:

  1,75585%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-05-07

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB Brf Banken

  Lägenhetsnummer:

  5

  Antal lägenheter:

  60

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Brf Banken färdigställdes år 2009 och ligger längs Ågatan - Klostergatan - Borgmästaregatan mitt i hjärtat av Linköping. Härifrån är det bekvämt promenadavstånd till Trädgårdsföreningen, Stångån och Centralstationen. Innerstans hela utbud av kultur, affärer och restauranger ligger runt hörnet. Fastigheten består av tre huskroppar, med sammanlagt 60 lägenheter, från 2 rok till 4 rok. Varmgarage, cykelförråd och tvättstuga finns i fastighetens två källarplan.  Energideklaration

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  94 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor