Lärdomsgatan 1, Linköping

1 945 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Lärdomsgatan 1 - Linköping

Kommun

Linköping

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

54,6m2

Våning

0 av 4 , Hiss finns

Rum

1,5 rok

Område

Vallastaden

Avgift

2 867 kr/mån

Pris

1 945 000 kr

35 623 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Luftig och ljus lägenhet med häftigt loft.

  Luftig, ljus och superhäftig 1,5 rums lägenhet med rymligt loft på första våningen. Detta är en lägenhet för dig som vill få ut lite extra av ditt boende. Eller vad sägs om 4,7 m i takhöjd, rymligt loft som kan nyttjas som sovrum eller vardagsrum och exklusiva materialval, såsom ekparkett, marmor och vitvaror från Siemens. Väl inne i lägenheten når du via en vacker trappa loftet som kan nyttjas som sov- eller vardagsrum. Loftet ger lägenheten en effektiv planlösning med en full ståhöjd om 2,1 m. De stora, mäktiga fönstren skänker ett härligt ljusinflöde och skapar en unik känsla sällan skådat i Sverige. På husets tak, som är ett Vallastadens högsta, finns vinterträdgård/takterrass för de boende att nyttja året runt. Fastigheten byggs helt i trä, med höga, stora fönster och din bostad kommer andas exklusivitet. Du bor utmed Lärdomsgatans boulevard eller Johannes Magnus vägs öppenhet och tillsammans med bostädernas utformning med högt i tak och loft får du underbar New York-känsla. Till storstadkänslan kan du lägga till närheten till naturen, många fina promenadstråk, Valla fritidsområde och parken Paradiset tillhör fördelarna i Vallastaden. För att inte tala om närheten till Linköpings citykärna med cykel. Har du bil så är denna fastighet som närmast områdets parkeringshus ”Flustret” – smidigt och enkelt! Inflyttning sker från och med 5e juli. Länk till projektsida: http://www.lansfast.se/nyproduktion/ostergotland/linkoping/linkoping/brf-sodra-boulevarden/cmnyprod4ksbplia6jfpqf4e/ Mer info finns på http://www.sodraboulevarden.se Hör av dig till ansvarig mäklare för mer information eller för att boka en privatvisning på plats.

  Ansvarig mäklare

  Albin Isaksson

  Reg. Fastighetsmäklare

  0723-162322

  albin.isaksson@lansfast.se Läs mer om Albin

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Övriga utrymmen

  Till lägenheten hör ett förråd.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2019

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Södra Boulevarden

  Lägenhetsnummer:

  9-1001

  Antal lägenheter:

  53

  Antal lokaler:

  2

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor