Hagebygatan 53, Norrköping

2 200 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Hagebygatan 53 - Norrköping

Kommun

Norrköping

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

Boarea

110m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

4 av 4 , Hiss finns

Rum

3 rok varav 2 sovrum

Område

Söder

Avgift

5 947 kr/mån

I månadsavgiften ingår värme, vatten, el, kabel-TV och bredband

Föreningen planerar att förändra el-debiteringen så att endast den fasta delen ingår i avgiften och den egna förbrukningen betalas av lägenhetsinnehavaren. Detta kommer troligtvis innebära en avgiftssänkning.

Utgångspris

2 200 000 kr

20 000 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  ETAGELÄGENHET HÖGST UPP I STJÄRNHUSEN!

  Med ett utmärkt läge högst upp i Stjärnhusen på Söder ligger denna generösa etagetrea om 110 kvm med balkong och självklart hiss! Det sociala entréplanet bjuder på ett stort vardagsrum med burspråk och utgång till balkongen i österläge samt TV-rum. Båda rummen med plats för generös möblering. Kök med klinkergolv och bra standard samt gäst-WC. En trapp upp finns sovrumsdelen med två sovrum varav ett idag används som dressingroom. Större bad- och duschrum med både tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Entré på båda plan. Insynsskyddat läge med vidsträckt utsikt i stabil HSB-förening. Välkomna på visning!

  Ansvarig mäklare

  Johan Ahlén

  Franchisetagare/Mäklare

  0703-323302

  johan.ahlen@lansfast.se Läs mer om Johan

  Extra kontaktperson

  Elin Stigell

  Reg. Fastighetsmäklare

  0733-306657

  elin.stigell@lansfast.se Läs mer om Elin

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Entré

  Entré med marmorgolv.

  Vardagsrum

  Vardagsrum med fiskbenssmönstrad stavparkett i ek. Utgång till balkong.

  TV-rum

  Rum med fiskbensmönstrad stavparkett i ek.

  Kök

  Kök med klinkergolv och utrymme för matplats. Maskinell utrustning fläkt -14, induktionshäll -14, mikro -14, kyl -14, frys -14 samt diskmaskin -12.

  Gästwc

  Gästwc med tvättställ.

  Övre plan Sovrum

  Sovrum med laminatgolv.

  Dressingroom

  Dressingroom med laminatgolv.

  Bad- och duschrum

  Bad- och duschrum med marmorgolv, med elgolvärme. Innehåller duschkabin, bubbelbadkar, wc, tvättställ i kommod, tvättmaskin, torktumlare samt torkskåp.

  Hall och extra entré

  Hall och övreplanets entré. Garderober samt klädkammare.

  Övriga utrymmen

  Till lägenheten hör ett källarförråd och vindsförråd. Inom föreningen finns tvättstuga med torkrum, barnvagns- och cykelrum. Dessutom finns dessa gemensamma utrymmen bastu med relaxavdelning, föreningslokal, övernattningsrum, garage och parkering (separat kölista).

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1953/54

  Uteplats/Balkong

  Balkong i österläge med motordriven markis.

  Bilplats

  Garageplatser med separat kö. Parkeringsplatser med separat kö.

  Möjligt tillträde

  Enligt ök

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  150 kr/månad

  Försäkring:

  150 kr/månad

  Total driftkostnad:

  150 kr/månad

  Personer i hushållet:

  1 st

  Kommentar:

  Driftkostnaden är baserad på nuvarande ägares kostnader. Driftkostnad är givetvis individuell och varierar över tiden från en ägare till en annan. Det är därför naturligt att köparen gör en egen bedömning av sin kommande kostnad utifrån sina förutsättningar.

  Andel i föreningen:

  1,1825%

  Andel av årsavgift:

  1,1825%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av säljare

  Byggnad

  Fönster:

  2-glasfönster

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB Brf Sörgården

  Lägenhetsnummer:

  29

  Antal lägenheter:

  141

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Huset byggdes 1953/1954 och föreningen består av 141 lägenheter alla upplåtna som bostadsrätt. Under åren 2000/03 gjordes en genomgripande ombyggnad, som innefattade utbyte av rörledningar, byte av elinstallationer samt installation av hissar. Spolning av avloppsstammar 2016. Kodlås på ytterdörrar installerades 2017 Kollektivt bredband installerades i alla lägenheter 2017 och i samband med det höjdes avgiften med 180 kr/lägenhet. Uppförande av två miljöhus 2018 Helrenovering av bastu 2018 Iordningställande av utemiljön vid Hagebygatan 51 2018 Radonmätning av fastigheterna 2018. Tvättstugor finns i hus nr 51, 63, 65 och 71. Det finns en samlingslokal, övernattningsrum, hobbyrum samt en bastu med relaxavdelning.  Gjorda renoveringar:

  Idag har föreningen kollektiv el där all el ingår i månadsavgiften. Föreningen tittar på att genomföra en förändring av detta så att det blir individuell mätning. En sänkning av månadsavgiften kommer därmed sannolikt att ske och för en normalförbrukare blir kostnaden i princip densamma.  Energideklaration

  Energiklass:

  F

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  148 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2018-11-09

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor