Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Skepparegatan 29, NORRKÖPING

KVADRATSMART MITT I STAN!

Pris:

950 000 kr

Månadsavgift 1 545 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, vatten, grundutbud tv och fast avgift för el (förbrukning tillkommer).

Bostadsrättslägenhet - NORRKÖPING

Rum: 1 rok varav 1 sovrum

Våning: 1 av 4 , hiss finns

Byggår: 1960

Boarea: 26 m2

Välkommen till Skepparegatan 29, en kvadratsmart etta med kokvrå och perfekt för dig som söker ett billigt boende mitt i stan eller varför inte en övernattningslägenhet? Här kan du bo i en välskött lägenhet med genomgående fräscha ytskikt och utsikt mot den lugna innergården. Du möts av en ljus hall, duschrum stambytt 2005, kokvrå och vardagsrum med plats för både säng och soffa. Riksbyggen Norrköping Hus nr 7 är en stabil förening som senaste åren genomfört flera renoveringar. Låga avgifter där endast elförbrukning och bredband tillkommer. Föreningen hyr ut lokal och övernattningslägenhet för dina gäster som önskar att stanna över. Här bor du mitt i centrala Norrköping med gångavstånd till butiker, restauranger och uteliv. Närhet till grönområden som Oxelbergs- och Vasaparken. Bra kommunikationer såsom spårvagn och bussar ett stenkast bort. Välkommen att boka in dig på visning!

Läs mer

Pris

950 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Johan Ahlén

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 0703-323302

  johan.ahlen@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Ebba Wernhede

  Mäklarassistent

  Mobil: 0705-13 93 38

  ebba.wernhede@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Hall med laminatgolv samt städskåp, garderob och kyl/frys.

   Duschrum

   Duschrum med kaklade väggar, dusch, WC, tvättställ.

   Rum

   Rum med laminatgolv.

   Kokvrå

   Kokvrå från 2017 med spis, induktionshäll och inbyggnadsugn.

   Bostad

   Boarea

   26m2 (Enligt föreningens information)

   Våning

   1 av 4 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   101

   Andel i föreningen

   0,35447%

   Andel av årsavgift

   0,35444%

   TV och internet

   TV-anslutning via Kabel-TV från ComHem, grundutbud ingår i månadsavgiften. Internetaccess via bredband från ComHem alternativt Telia eller Telenor, avgift tillkommer.

   Övriga utrymmen

   Vindsförråd. Tvättstuga i källaren.

   Övrigt

   Säljaren berättar: "Bra läge. Centralt placerad med närhet till centrum, universitetet och centralstation. Nära till Oxelbergsparken och Vasaparken. Stabil och bra förening (Riksbyggen) med många genomförda renoveringar. Lägenheten har fönster mot gården därför ingen störning av trafik. Föreningen har även en lokal samt övernattningsmöjligheter att hyra."

   Byggnad

   Byggår

   1960

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Riksbyggen Norrköpingshus nr 7

   Föreningens organisationsnummer

   725000-3725

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   129 st

   Antal lokaler

   26 st

   Byggår

   1960

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Riksbyggen Norrköpingshus nr 7 finns i kvarteret Djäkneberget centralt i Norrköpings city. Fastigheterna är belägna på Knäppingsborgsgatan 38, Skepparegatan 29-31 samt Styrmansgatan 28-32. Husen med byggår 1960 är kontinuerligt underhållna, med bl a stambyte år 2005 och nyrenoverade hissar 2019. Föreningen har god ekonomi och har med eget kapital kunnat bekosta renoveringar. Hemsida: www.norrkopingshus007.se

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Gjorda renoveringar: 2000 - Nya fönster. 2004/2005 - Byttes vatten och avloppsstammar i föreningens fastigheter samt badrum renoverades. 2005 - Renoverades trappuppgångar och lägenhetsdörrarna byttes ut till säkerhetsdörrar. Föreningen installerade även postboxar i entréerna. 2010 - Installerades solfångare på delar av föreningens tak för att minska energiåtgången. 2012 - Ny utrustning i tvättstuga, ventilationskontroll (OVK), samt målning. 2015/16 - Renovering av tvättstugor. 2016 - Radonmätning. 2017 - Föreningen färdigställde ett övernattningsrum/gästlägenhet som ska kunna hyras ut till föreningens medlemmar. 2019 - Hissar, målning av trapphus och LED-belysning i trapphus.

   Gemensamma utrymmen

   Medlemmarna har också tillgång till; -3 välutrustade tvättstugor -Cykelförvaring i gatuplanet samt 3 cykelgarage i källarplan -Föreningslokal med övernattningsmöjlighet att hyra.

   Gårdsplats

   Innergård med grönytor och sittplatser. Gemensam takterrass med fin vy över staden, uppgång via Styrmansgatan 30.

   Parkering

   Föreningen disponerar 13 varmgarage, 42 parkeringsplatser (350 kr/mån) uthyres enligt separat kösystem. Boendeparkering via kommunen gäller på gatorna i området, avgift fn. 250 kr/mån.

   Försäkring

   Hemförsäkring bekostas av innehavaren och bostadsrättstillägget bekostas av föreningen.

   Föreningens hemsida

   www.norrkopingshus007.se

   Centralt

   Allmänt om området

   I centrala Norrköping finns allt på gångavstånd; shopping, restauranger, livsmedelsbutiker, resecentrum, campus, uteliv och inte minst strömmen med den nybyggda laxtrappan intill. Längs strömmen finns fina promenadstråk längs vattnet. I Strömparken finns en nyare lekplats för barnen samt laxtrappan. Närhet finns även till både Vasaparken och Folkparken som erbjuder större grönområden. Vid gamla industriområdet finns Louis De Geer, Arbetets museum m.m. och vid Knäppingsborg har det på senare år växt upp en ny liten mysig stad med butiker och restauranger. På Drottninggatan går spårvagnslinje 3, vid Söder tull finns en knutpunkt för många busslinjer och vid Resecentrum tar man sig snabbt vidare långväga med tåg och buss. Här finns ett stort utbud av förskolor samt grundskolor och gymnasium, både privata och kommunala alternativ.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Skepparegatan 29, NORRKÖPING

   Kommun: Norrköping

   Område: Centralt

   Möjligt tillträdesdatum: Enl ök

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 950 000 kr

   Månadsavgift: 1 545 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, vatten, grundutbud tv och fast avgift för el (förbrukning tillkommer).

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 200 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 50 kr/månad

   Försäkring: 150 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: Driftkostnaden är baserad på nuvarande ägares kostnader. Driftkostnaden är individuell och varierar över tiden från en ägare till en annan. Det är därför naturligt att köparen gör en egen bedömning av sin kommande kostnad utifrån sina förutsättningar.

   Antal personer i hushållet: 2 st

   Karta & område

   Norrköping

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt, lantbruk, kommersiella fastigheter eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Hospitalsgatan 3 eller Koppargatan 17 i Norrköping, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Norrköping!

   Läs mer

   Bobutiken i Norrköping

   Hitta din mäklare i Norrköping

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder