Objektbild

Skepparegatan 42, Norrköping

FINT RENOVERAD 2:A MED HISS O BALKONG!

Pris:

1 800 000 kr

Utgångspris

Månadsavgift 2 668 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband (obligatorisk tillägg om 100 kr/mån) bostadsrättstillägget samt fast nätavgift för el (den egna el-förbrukningen tillkommer).

Bostadsrättslägenhet - Norrköping

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 5 av 8 , hiss finns

Byggår: 1960

Boarea: 56,6 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

FINT RENOVERAD 2:A MED HISS O BALKONG! Mycket välplanerad lägenhet som har renoverats med känsla för funktion och stil. Ljust kök med utgång till balkong med eftermiddagssol. Rymligt vardagsrum. Hall och sovrum med bra förvaring och ett fint duschrum! Här bor du med hela staden inom gångavstånd. Nära till affärer, restauranger, caféer, museer och Loui De Geer. Kort promenad till resecentrum och campus. Välkommen på visning!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Bengt Garp

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0703-39 25 41

  bengt.garp@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Marie Hernell

  Mäklarassistent

  Mobil: 0734-36 39 99

  marie.hernell@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Rymlig hall med klinkergolv. Bra förvaring i stor skjutsgarderob och en extra garderob.

   Kök

   Renoverat kök med nyare vitvaror och trevlig matplats med utsikt. Från köket når du balkongen. Vitvaror: Spishäll, inbyggnadsugn, kyl/frys 2020. Inbyggd micro samt tvättmaskin 2019. Diskmaskin 2012. Fläkt äldre.

   Vardagsrum

   Ljust vardagsrum med ekparkett och stora ljusinsläpp. Här finns plats för matgrupp och soffhörna.

   Sovrum

   Även sovrummet är ljust och har ekparkett. Här finns plats för dubbelsäng och det är gott om förvaring i en stor skjutdörrsgarderob.

   Duschrum

   Fint renoverat duschrum 2012. Arbetet utfördes av KVM Golventreprenad. Kakelklädda väggar och klinker på golv. Duschplats med glasdörrar, handfat med kommod, WC, handdukstork och extra förvaring.

   Övriga utrymmen

   Till lägenheten finns ett vindsförråd och ett matkällarförråd. Parkering: Garageplats i grannfastighet med direkt ingång från huset kan hyras (kölista). Boendeparkering på gatan. I föreningen finns tvättstugor, torkrum, bastu, föreningsrum, övernattningsrum (100kr/natt) samt snickarrum m.m. På fastighetens tak (uppgång 38 & 42) finns en stor gemensam takterrass.

   Uteplats/Balkong

   Balkong i västerläge med eftermiddagssol.

   Bostad

   Boarea

   56,6m2 (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

   Våning

   5 av 8 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   5:2

   Andel i föreningen

   1,07%

   Andel av årsavgift

   1,07%

   TV och internet

   TV och bredband via comhem ingår i avgiften.

   Byggnad

   Byggår

   1960

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2018-05-17
   Energiklass:
   Energiprestanda, specifik energianvändning: 143 kWh/m2 och år

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Fönster

   3-glas

   Ventilation

   Mekanisk frånluft

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Trasten 10

   Föreningens organisationsnummer

   725000-0598

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Övrigt om föreningen

   Det finns en gemensamhetslokal som kallas Trasteriet. Trasteriet är utrustat med tv-hörna med soffor och ett stort utbud av TV kanaler via ComHem. Det finns även bord och stolar för cirka 24 personer. I anslutning till Trasteriet finns ett pentry utrustat med toalett, varmluftsugn, porslin och kyl.

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   90 st

   Antal lokaler

   2 st

   Byggår

   1960

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   I hjärtat av Norrköping ligger BRF Trasten 10 som är en privat förening och förvaltas av den egna styrelsen. Föreningen består av 90 st lägenheter av varierande storlek samt 2 st affärslokaler. Huset byggdes 1960 den består av 8 våningar med hiss och adresserna är Skepparegatan 38-42. I föreningen finns gemensamma lokaler som tvättstugor, torkrum, bastu, föreningsrum, övernattningsrum (100kr/natt) samt snickarrum m.m. På fastighetens tak (uppgång 38 & 42) finns en stor gemensam takterass med fantastisk utsikt över staden som kan nyttjas av föreningens medlemmar Fastigheten är belägen mycket centralt i Norrköping, mitt emot Djäkneparkskolan och endast några kvarter från Norrköpings city. Kommunikationerna är mycket goda med spårvagns- och busshållplatser på några minuters promenadavstånd från huset.

   Föreningens ekonomi

   Avgiften höjdes med 5% från 1 januari 2020.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   2021 Varm och kallvattenledningar i källarplanet kommer att bytas. 2019 Ombyggnation av elcentralen och övergång till gemensamt abonnemang samt individuell mätning och debitering av elförbrukningen. Installation av solpaneler. Plombering av sopnedkast. Sopnedkast ersättes av kärlskåp vid husets södra gavel. Anticimex fuktmäter alla lägenheter i enlighet med Anticimex Trygghetspaket för flerfamiljshus. 2018 Relining 2017 Trasteriet har fått varmluftsugn och nya golv. 2016 Trasteriets pentry har fått nya vitvaror. Nya energibesparande fläktar har installerats.Cykelrummet har renoverats. 2015 LED-lampor med rörelsedetekterad styrning har installerats på vinden, i trappuppgångarna och i källaren. Ytterbelysningen utanför entréerna har bytts. Ett av mangelrummen omvandlas till övernattningsrummet Holken. 2014 Ommålning av källargolv 2010 Ombyggnad av föreningslokaler (Trasteriet) 2008 Utbyte av elinstallationer i 90 lägenheter 2007 Bygglov för inglasning av balkonger 2006 Ny toalett i källargången 2005 Nya köksstammar för vatten och avlopp 2004 Rullstolshissar installerade 2003 Yttertaket målas om 2002 Ommålning av trapphus. Bredband inkopplas. 1997 Samtliga lås och låskistor utbytta 1994 Fönsterbyte, renovering av balkonge. Hissrenovering. Reparation av tak 1991 Stambyte badrum/wc 1959 Föreningen Brf Trasten 10 registreras

   Gemensamma utrymmen

   Två tvättstugor med tillhörande torkrum, ett mangelrum och ett extra torkrum, cykelrum, hobbyrum och miljörum. Även bastu, samlingslokal "Trasteriet" och övernattningsrum "Holken". Miljörum i källaren. För matavfall och restavfall finns kärlskåp uppställda längs södra gaveln mot Prästgatan.

   Övrigt

   Säljaren berättar: "Vi flyttade från en hyresrätt till denna bostadsrätt, har inte ångrat det en sekund. Lägenheten ligger mitt i city, perfekt! Gångavstånd till allt man behöver. Huset är otroligt väl underhållet. Inget lämnas åt slumpen. Hiss går ner till garaget. Det finns gott om förråd, 2 st. Vi älskar vår lägenhet. Den är ljus och har en trevlig balkong med sol från elvatiden till sena kvällen. Det är knäpptyst i huset. Inget stök. Det är bra kontakt grannar emellan. Man bryr sig. Styrelsen är outstandning, man bryr sig om de boende på ett genuint sätt. Från första stund har vi trivts. Det här huset har något extra. Det har en själ. De som flyttar in här kommer tacka sin lyckliga stjärna."

   Centralt

   Allmänt om området

   I centrala Norrköping finns allt på gångavstånd; shopping, restauranger, livsmedelsbutiker, resecentrum, campus, uteliv och inte minst strömmen med den nybyggda laxtrappan intill. Längs strömmen finns fina promenadstråk längs vattnet. I Strömparken finns en nyare lekplats för barnen samt laxtrappan. Närhet finns även till både Vasaparken och Folkparken som erbjuder större grönområden. Vid gamla industriområdet finns Louis De Geer, Arbetets museum m.m. och vid Knäppingsborg har det på senare år växt upp en ny liten mysig stad med butiker och restauranger. På Drottninggatan går spårvagnslinje 3, vid Söder tull finns en knutpunkt för många busslinjer och vid Resecentrum tar man sig snabbt vidare långväga med tåg och buss. Här finns ett stort utbud av förskolor samt grundskolor och gymnasium, både privata och kommunala alternativ.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Skepparegatan 42, Norrköping

   Kommun: Norrköping

   Område: Centralt

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 800 000 kr
   Utgångspris

   Månadsavgift: 2 668 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband (obligatorisk tillägg om 100 kr/mån) bostadsrättstillägget samt fast nätavgift för el (den egna el-förbrukningen tillkommer).

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2021-03-03

   Pantsättningsavgift: 476 kr

   Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 90 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Försäkring: 90 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: Driftkostnaden är baserad på nuvarande ägares kostnader. Driftkostnaden är individuell och varierar över tiden från en ägare till en annan. Det är därför naturligt att köparen gör en egen bedömning av sin kommande kostnad utifrån sina förutsättningar.

   Antal personer i hushållet: 2 st

   Karta & område

   Norrköping

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt, lantbruk, kommersiella fastigheter eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Hospitalsgatan 3 eller Koppargatan 17 i Norrköping, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Norrköping!

   Läs mer

   Bobutiken i Norrköping

   Hitta din mäklare i Norrköping

   Liknande bostäder