Objektbild

Sveagatan 7, NORRKÖPING

TILLTALANDE & CENTRAL TREA MED BALKONG!

Pris:

2 750 000 kr

Månadsavgift 4 932 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, fasta avgiften för el, bredband, IP-telefoni samt kabel-TV.

Bostadsrättslägenhet - NORRKÖPING

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 4 av 6  (Tryck på knapp 5 i hissen.) , hiss finns

Byggår: 2016-2018

Boarea: 83 m2

Tilltalande & central trea med balkong! Byggnaden är ritad utifrån det historiska kulturarvet samtidigt som det känns modernt och nytt. Denna lägenhet är belägen högt upp på fjärde våningen med milsvid utsikt över de gröna trädtopparna på Norra Promenaden samt mot den gröna innergården genom balkongen i skönt söderläge. Lägenheten disponerar ett luftigt vardagsrum som inbjuder till gemenskap, härlig utsikt, traditionellt utformat kök med påkostad utrustning från Siemens samt två sovrum med gott om förvaring. Helkaklat duschrum med både tvättmaskin och torktumlare. I föreningen HSB Promenaden ingår b.l.a. fasta avgiften för el, bredband, IP-telefoni samt kabel-TV i månadsavgiften. Vill man även njuta av kvällssolen och större utemiljö kan man kliva utanför dörren och ta hissen upp till föreningens takterrass. Detta boende har närhet till stadens resecentrum, parker, kultur, city och vackra promenadstråk längs strömmen. Bara att flytta in och njuta! Välkommen att boka visning!

Läs mer

Pris

2 750 000 kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Visning

  Vi anpassar våra visningar efter rådande situation för din och vår säkerhet. Läs mer här

  Sön 16 Maj

  11:00 - 12:00

  Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.

  Mån 17 Maj

  17:30 - 18:30

  Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.

  Ansvarig mäklare

  Oskar Ahlén

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0730-61 02 90

  oskar.ahlen@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Johan Ahlén

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 0703-32 33 02

  johan.ahlen@lansfast.se

  Bevaka slutpris

  Fyll i dina uppgifter så skickar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling slutpriset på Sveagatan 7 till dig.

   Planritning

   Värdera din bostad kostnadsfritt*

   Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

   *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

    Beskrivning

    Interiör

    Hall

    Hall med ekparkettgolv och goda förvaringsmöjligheter i form av skåp och garderober.

    Innerhall

    Innerhall med ekparkettgolv samt goda förvaringsutrymmen i form av skjutdörrsgarderober.

    Badrum

    Helkaklat badrum, grått klinkergolv och vita väggar. Elkomfortvärme i golv. Innehållande wc, handfat i kommod med spegelskåp ovan, dusch med svängbara, rundade klarglasdörrar, handdukstork samt både tvättmaskin och torktumlare med en praktisk arbetsbänk och skåp ovan.

    Kök

    Kök med ekparkettgolv och utrymme för matplats intill fönstret. Köksutrustning från Siemens, bestående av induktionshäll, diskmaskin, fläkt, kyl och frys samt inbyggnadsmikro och inbyggnadsugn. Bänkbelysning med ljusramplist och skena med LED-belysning.

    Vardagsrum

    Ljust vardagsrum med ekparkettgolv, öppet mot matplatsen och det angränsande köket. Härlig milsvidutsikt över de gröna topparna på Norra Promenaden.

    Sovrum

    Sovrum med ekparkettgolv och en garderob. Utgång till balkong om ca 5,5 kvm.

    Sovrum

    Sovrum med ekparkettgolv och två garderober.

    Uteplats/Balkong

    Härlig söderbalkong mot innergården om ca 5,5 kvm, perfekt för en avkopplande stund.

    Bostad

    Boarea

    83m2 (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

    Våning

    4 av 6  (Tryck på knapp 5 i hissen.) , hiss finns

    Lägenhetsnummer

    11

    Andel i föreningen

    1,82824%

    Andel av årsavgift

    1,82824%

    TV och internet

    TV-anslutning via fiber från Telia paket ”Lagom” ingår i månadsavgiften. Internetanslutning via fiber från Telia 100/100 mbit/s ingår i månadsavgiften.

    Övriga utrymmen

    Källarförråd.

    Byggnad

    Byggår

    2016-2018

    Byggnadstyp

    Flerfamiljhus

    Energideklaration

    Energideklarationen är utförd 2020-08-11
    Energiklass:

    Ventilation

    Till- och frånluft med värmeåtervinning.

    Hiss

    Hiss finns

    Allmänt om föreningen

    Föreningens namn

    HSB Brf Promenaden

    Föreningens organisationsnummer

    769631-0916

    Föreningsform

    Bostadsrättsförening

    Äkta/oäkta förening

    Äkta förening

    Tillåter föreningen delat ägande?

    Ja

    Föreningens byggnader

    Antal lägenheter

    61 st

    Antal lokaler

    2 st

    Byggår

    2018

    Äger föreningen marken

    Ja

    Allmän information

    Bostadsrättsföreningens firma är HSB Brf Promenaden i Norrköping och är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen har registrerats hos Bolagsverket, 2015-10-29 och är ansluten till HSB Östra Ekonomisk förening. Bostadsrättsföreningen har till ändamål att i bostadsrättsföreningens hus upplåta bostadslägenheter för permanent boende och lokaler åt medlemmarna till nyttjande utan tidsbegränsning och därmed främja medlemmarnas ekonomiska intressen. Vidare har bostadsrättsföreningen till ändamål att främja studie- och fritidsverksamhet inom bostadsrättsföreningen samt för att stärka gemenskapen och tillgodose gemensamma intressen och behov, främja serviceverksamhet och tillgänglighet med anknytning till boendet. Bostadsrättsföreningen ska i all verksamhet värna om miljön genom att verka för en långsiktig hållbar utveckling. Bostadsrättsföreningen innehar 61 st bostadsrättslägenheter och 2 hyreslokaler samt garage i fastigheten Mässingen 2 i Norrköping.

    Föreningens ekonomi

    Avgiftshöjning med 2 % enligt styrelsen från 2021-01-01.

    Gemensamma utrymmen

    En gemensam takterrass med fin vy över staden finns i föreningen.

    Gårdsplats

    Gjuten innergård med planteringar.

    Parkering

    Garage i källaren där plats erhålls genom kösystem.

    Försäkring

    Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Länsförsäkringar Östgöta. I försäkringen ingår styrelseansvar samt försäkring mot ohyra.

    Övrigt

    SÄLJAREN BERÄTTAR: "Vi flyttade hit för att vi ville bo större och samtidigt ha nära till stan, tågstationen och vatten. Här får man allt i ett. Lägenheten har en väldigt bra planlösning och det känns luftigt. Då det är nyproduktion är alla vitvaror och övrigt i väldigt bra skick. Köket har en fin färgsättning som är lätt att inreda och det finns bra förvaringsmöjligheter. Generellt har lägenheten mycket goda förvaringsmöjligheter med flera garderober och tre skjutgarderober. Det finns en fin innergård och man har möjlighet att nyttja takterrassen som tillhör föreningen om man skulle tröttna på lägenhetens fina balkong som vetter mot söder. Men, den absolut bästa detaljen är den milsvid långa utsikten ut över Norra promenaden. När en rosa himmel sänker sig över bergstopparna långt bort på kvällen är det magiskt. "

    Centralt

    Allmänt om området

    I centrala Norrköping finns allt på gångavstånd; shopping, restauranger, livsmedelsbutiker, resecentrum, campus, uteliv och inte minst strömmen med den nybyggda laxtrappan intill. Längs strömmen finns fina promenadstråk längs vattnet. I Strömparken finns en nyare lekplats för barnen samt laxtrappan. Närhet finns även till både Vasaparken och Folkparken som erbjuder större grönområden. Vid gamla industriområdet finns Louis De Geer, Arbetets museum m.m. och vid Knäppingsborg har det på senare år växt upp en ny liten mysig stad med butiker och restauranger. På Drottninggatan går spårvagnslinje 3, vid Söder tull finns en knutpunkt för många busslinjer och vid Resecentrum tar man sig snabbt vidare långväga med tåg och buss. Här finns ett stort utbud av förskolor samt grundskolor och gymnasium, både privata och kommunala alternativ.

    Läs mer

    Allmänt

    Adress: Sveagatan 7, NORRKÖPING

    Kommun: Norrköping

    Område: Centralt

    Boendeform: Bostadsrättslägenhet

    Upplåtelseform: Bostadsrätt

    Ekonomi

    Pris: 2 750 000 kr
    utgångspris

    Månadsavgift: 4 932 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, fasta avgiften för el, bredband, IP-telefoni samt kabel-TV.

    Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt.

    Pantsättningsavgift: 476 kr

    Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av säljare

    Driftkostnad: 560 kr/månad

    Driftskostnaden fördelas enligt följande:

    Elkostnad: 250 kr/månad

    Vatten & avlopp: 160 kr/månad

    Försäkring: 150 kr/månad

    Kommentar till driftkostnad: Driftkostnaden, bestående av förbrukning av el och varmvatten samt hemförsäkring, är uppskattad. Driftkostnad är individuell och varierar över tiden från en ägare till en annan. Det är därför naturligt att köparen gör en egen bedömning av sin kommande kostnad utifrån sina förutsättningar

    Antal personer i hushållet: 2 st

    Karta & område

    Norrköping

    Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

    Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt, lantbruk, kommersiella fastigheter eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Hospitalsgatan 3 eller Koppargatan 17 i Norrköping, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

    Välkommen till din lokala mäklare i Norrköping!

    Läs mer

    Bobutiken i Norrköping

    Hitta din mäklare i Norrköping

    Boendekalkyl

    Liknande bostäder