Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Sveagatan 9, NORRKÖPING

LYXIG TREA MED HÖG STANDARD & BALKONG!

Pris:

2 750 000 kr

Utgångspris

Månadsavgift 4 839 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, fasta avgiften för el, bredband, IP-telefoni samt kabel-TV.

Bostadsrättslägenhet - NORRKÖPING

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 2 av 6 , hiss finns

Byggår: 2018

Boarea: 83 m2

LYXIG TREA MED HÖG STANDARD & BALKONG! Lev med ett bekvämt och centralt läge med en genomgående hög standard som inte lämnar något kvar att önska! Lägenheten är tilltalande och bjuder på en välkomponerad planlösning med genomgående och påkostade materialval. Här disponeras ett öppet och ljust vardagsrum med stora fönsterpartier och ett kvalitativt Vedumkök med en matplatsdel som ligger i anslutning. I övrigt finner ni även två sovrum med goda förvaringsmöjligheter och en balkong i söderläge med utblick mot den härliga innergården, ett helkaklat duschrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare samt en innerhall med två djupa och praktiska skjutdörrsgarderober. Denna lägenhet erbjuder kosmetiska tillval i form av mässingsknoppar i kök, rostfri fläktkåpa, vikbara duschväggar i badrum samt klinkers i hallen. Alla vitvaror är även uppgraderade med utrustning från Electrolux. I föreningen finns tillgång till flera gemensamma ytor och alla medlemmar har tillgång till en härlig gemensam takterrass där det finns möjlighet att umgås, koppla av och grilla! Närområdet har mycket att erbjuda med promenadstråk längs Motala ström och närhet till resecentrum. På gångavstånd finns även shopping, restauranger, kultur och nöjesliv. Välkommen att boka in er på visning!

Läs mer

Pris

2 750 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Johan Ahlén

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0703-323302

  johan.ahlen@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Josefine Seaton

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0725-380055

  josefine.seaton@lansfast.se

  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Kök

   Kök av leverantör Vedum som ligger i öppen planlösning till vardagsrummet där ni även finner utrymme för matplats. Parkettgolv, vita luckor med mässingbeslag samt grå laminatbänkskivor med vitt klinker ovan. Rostfria maskiner så som diskmaskin -18, kyl -18, frys -18, inbyggnadsugn -18, fläktkåpa -18, spis med häll -18 samt inbyggnads mikro -18. Alla vitvaror uppgraderade till Electrolux.

   Vardagsrum

   Öppet vardagsrum med parkettgolv och stora härliga fönster som ger en fri utsikt.

   Dusch- och tvättrum

   Duschrum med vita kaklade väggar och klinkergolv i natursten samt elgolvvärme. Här finner ni wc, tvättställ i kommod, duschhörna med vikväggar, handduksvärmare samt tvättmaskin och torktumlare med praktiska skåp ovan.

   Sovrum

   Sovrum med parkettgolv och en garderob. Utgång till balkongen som vetter mot innergården i söderläge.

   Sovrum

   Sovrum med parkettgolv och en garderob. Fönster mot innergården.

   Inre hall

   En praktisk inre hall med parkettgolv och större skjutdörrsgarderober.

   Entré/hall

   Entré/hall med grått klinkergolv och parkettgolv. Gott om förvaring med praktiska garderober samt både linne- och städskåp.

   Uteplats/Balkong

   Balkong i söderläge mot innergården.

   Bostad

   Boarea

   83m2 (Areauppgifter enligt föreningen.)

   Våning

   2 av 6 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   19

   Andel i föreningen

   1,82824%

   Andel av årsavgift

   1,82824%

   TV och internet

   TV-anslutning via fiber från Telia paket ”Lagom” ingår i månadsavgiften. Internetanslutning via fiber från Telia 100/100 mbit/s ingår i månadsavgiften.

   Övriga utrymmen

   Förråd i källarplan, tillhör lägenheten.

   Byggnad

   Fastighetsbeteckning

   Mässingen 2

   Byggår

   2018

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklaration behövs ej

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   HSB Brf Promenaden

   Föreningens organisationsnummer

   769631-0916

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ej angiven

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   61 st

   Antal lokaler

   2 st

   Byggår

   2018

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Bostadsrättsföreningens firma är HSB Brf Promenaden i Norrköping och är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen har registrerats hos Bolagsverket, 2015-10-29 och är ansluten till HSB Östra Ekonomisk förening. Bostadsrättsföreningen har till ändamål att i bostadsrättsföreningens hus upplåta bostadslägenheter för permanent boende och lokaler åt medlemmarna till nyttjande utan tidsbegränsning och därmed främja medlemmarnas ekonomiska intressen. Vidare har bostadsrättsföreningen till ändamål att främja studie- och fritidsverksamhet inom bostadsrättsföreningen samt för att stärka gemenskapen och tillgodose gemensamma intressen och behov, främja serviceverksamhet och tillgänglighet med anknytning till boendet. Bostadsrättsföreningen ska i all verksamhet värna om miljön genom att verka för en långsiktig hållbar utveckling. Bostadsrättsföreningen innehar 61 st bostadsrättslägenheter och 2 hyreslokaler samt garage i fastigheten Mässingen 2 i Norrköping.

   Gemensamma utrymmen

   En gemensam takterrass med fin vy över staden finns i föreningen.

   Gårdsplats

   Gjuten innergård med planteringar.

   Parkering

   Garage i källaren där plats erhålls genom kösystem. Föreningen innehar en gemensam bil- och cykelpool via Sunfleet som kan nyttjas av medlemmarna, medlemskap ingår i avgiften.

   Försäkring

   Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Länsförsäkringar Östgöta. I försäkringen ingår styrelseansvar samt försäkring mot ohyra.

   Centralt

   Allmänt om området

   I centrala Norrköping finns allt på gångavstånd; shopping, restauranger, livsmedelsbutiker, resecentrum, campus, uteliv och inte minst strömmen med den nybyggda laxtrappan intill. Längs strömmen finns fina promenadstråk längs vattnet. I Strömparken finns en nyare lekplats för barnen samt laxtrappan. Närhet finns även till både Vasaparken och Folkparken som erbjuder större grönområden. Vid gamla industriområdet finns Louis De Geer, Arbetets museum m.m. och vid Knäppingsborg har det på senare år växt upp en ny liten mysig stad med butiker och restauranger. På Drottninggatan går spårvagnslinje 3, vid Söder tull finns en knutpunkt för många busslinjer och vid Resecentrum tar man sig snabbt vidare långväga med tåg och buss. Här finns ett stort utbud av förskolor samt grundskolor och gymnasium, både privata och kommunala alternativ.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Sveagatan 9, NORRKÖPING

   Kommun: Norrköping

   Område: Centralt

   Möjligt tillträdesdatum: Tillträde enligt ök

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 2 750 000 kr
   Utgångspris

   Månadsavgift: 4 839 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, fasta avgiften för el, bredband, IP-telefoni samt kabel-TV.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av säljare

   Driftkostnad: 520 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 200 kr/månad

   Vatten & avlopp: 100 kr/månad

   Försäkring: 220 kr/månad

   Antal personer i hushållet: 3 st

   Karta & område

   Norrköping

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt, lantbruk, kommersiella fastigheter eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Hospitalsgatan 3 eller Koppargatan 17 i Norrköping, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Norrköping!

   Läs mer

   Bobutiken i Norrköping

   Hitta din mäklare i Norrköping

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder