Stensötavägen C1103, Svärtinge

1 448 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Projekt

Brf Utsikten i Svärtinge, Eksjöhus Bostad AB

Tillbaka till projektets översikt
Adress

Stensötavägen C1103 - Svärtinge

Kommun

Norrköping

Typ

Flerfamiljshus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

2019/20

Boarea

51m2

Våning

1 av 4 , Hiss finns

Rum

2 rok varav 1 sovrum

Område

Svärtinge

Avgift

2 996 kr/mån

I månadsavgiften ingår värme.

Pris

1 448 000 kr

28 392 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Bo på första parkett med bästa utsikten!

  Eksjöhus Bostad satsar nu på ett unikt flerbostadsprojekt för Svärtinge Skogsbacke, vill du bo bekvämt och modernt med bästa utsikten är Brf Utsikten något för dig! Brf Utsikten är ett boende för alla - oavsett om du söker din första lägenhet eller om du har funderingar på att sälja din villa. Med Brf Utsikten har vi tagit fasta på alla de fina värden som platsen har i sig själv. Området består av fyra flerbostadshus med 52 lägenheter i form av 1–4 rum o kök som vänder sina balkonger mot sjön i sydväst. Lägenheterna är välstuderade och ytsmarta med fina utblickar och vackert ljusspel vilket genomsyrar hela projektet. Varje våningsplan innehåller tre lägenheter med varierande storlek och gemensamma kvalitéer som fönsterpartier ner till golv ut mot den generösa balkongen och utsikten. I våra lägenheter är standarden hög - redan från början. Vi erbjuder material och utrustning från välkända leverantörer som trägolv från Tarkett, kök från Vedum och vitvaror med låg energiförbrukning. Dessutom kakel och klinker i våtutrymmen och vid entrén. På den gröna angöringsgatan med parkering som förbinder och löper längs hela projektet finns bostadskomplement i form av cykelförråd och miljöhus med sedumtak som skiftar vackert med årstiderna samt projektets egen lilla lekplats. Ett boende lite utöver det vanliga om vi får säga det själva.

  Ansvarig mäklare

  Johan Ahlén

  Franchisetagare/Mäklare

  0703-323302

  johan.ahlen@lansfast.se Läs mer om Johan

  Extra kontaktperson

  Elin Stigell

  Reg. Fastighetsmäklare

  0733-306657

  elin.stigell@lansfast.se Läs mer om Elin

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  HÖG KVALITET REDAN FRÅN BÖRJAN

  I våra lägenheter är standarden hög - redan från början. Vi erbjuder material och utrustning från välkända leverantörer. I våra lägenheter finns: * Klinker i entré * Trägolv från Tarkett i alla torra utrymmen * Kök från Vedum * Induktionshäll * Bra standard på vitvaror med låg energiförbrukning * Förvaring från Vedum * Duschvägg i WC / Dusch / Tvätt och bad * Kakel & klinker i WC / Dusch / Tvätt och bad * Handdukstork i WC / Dusch / Tvätt och bad * Fönsterbänkar i marmor * Aluminiumbeklädda träfönster (Mindre avvikelser kan förekomma. Rätt till ändringar förbehålles. Inredningen skiljer sig mellan de olika lägenheterna beroende på storlek – se inredning under resp. bofaktablad. )

  Entré

  Klinker i mörkgrå nyans. Garderob/ linneskåp samt avhängningsdel.

  Köksdel

  Öppet längsgående kök med 2-stav ekträgolv, white. Gott om plats för matplats vid fönsterpartiet som delvis går från golv till tak. Köksinredning från Vedum med vita luckor och lådor med dämpning. Laminatbänkskiva med infälld diskho. Stänkskydd, Kitchenboard. Vit maskinell utrustning från Electrolux, kyl och frys av halvhöjd klass A++, frys frost free, inbyggnadsugn, klass A samt diskmaskin, klass A+. Inbyggnadshäll induktion svart

  Allrum

  Allrum med större fönsterpartier från golv till tak mot den väl tilltagna balkongen och utsikten mot sjön, 2-stav ekträgolv, white. Öppen planlösning mot köksdelen.

  WC/Dusch/Tvätt

  Våtrum med klinkergolv i grå nyans och matt vitt kakelbeklädda väggar. Innehåller tvättställ med hel bänkskiva över tvättmaskin och torktumlare från Electrolux samt en stor spegel. Golvstående WC-stol och rak duschvägg med stång.

  Sovrum

  Sovrum med 2-stav ekträgolv, white och gott om förvaring genom tre garderober samt städ- och linneskåp. Även här ett fönsterparti från golv till tak.

  INSTALLATIONER

  VÄRME Värmepumpsanläggning, vattenburet system med radiatorer/konvektor. VENTILATION Mekanisk med återvinning. Lägenhetsaggregat sitter ovan inbyggnadshäll. ELINSTALLATIONER Lamputtag ingår i samtliga rum med extra uttag i kök, allrum och matrum. Bänkbelysning i kök ingår. El-uttag i övrigt enligt norm. UTVÄNDIG BELYSNING OCH EL Belysning vid entré, cykelförråd och miljöhus. El-uttag vid balkong. TV, DATA OCH TELE Antal datauttag och placering varierar beroende på lägenhetstyp. Fiber via Norrköpings Bredband.

  FÖRENINGSMARK

  Tomtmarken är planerad i sin helhet enligt situationsplan. Entréyta beläggs med betongplattor. Köryta av asfalt och biluppställningsplatser med genomsläppligt material. Häck/buskar planteras utmed gatan. Cykelförråd och miljöhus på gården samt mindre lekplats. Höjdsättning av husen fastställs i samband med bygglov.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2019/2020

  Uteplats/Balkong

  Balkong om ca 9,8 kvm i fint sydvästläge mot sjön.

  Bilplats

  Till samtliga lägenheter ingår en parkeringsplats (förutom till 1 rok på plan 1).

  Övrigt

  Mindre avvikelser kan förekomma. Rätt till ändringar förbehålles.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  711 kr/månad

  Övrigt:

  711 kr/månad

  Total driftkostnad:

  711 kr/månad

  Kommentar:

  Driftkostnaden ovan är en preliminär beräkning och omfattar vatten- elförbrukning samt TV/tele/medieabonnemang. Utöver detta tillkommer även en hemförsäkring. Driftkostnaden är givetvis individuell och varierar över tiden från en ägare till en annan. Det är därför naturligt att köparen gör en egen bedömning av sin kommande kostnad utifrån sina förutsättningar.

  Andel i föreningen:

  1,8279%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Byggår:

  2019/20

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft med återvinning

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Utsikten i Svärtinge

  Lägenhetsnummer:

  C1103

  Antal lägenheter:

  52

  Byggår:

  2019/20

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor