Thorslundsgatan 1F, Ängelholm

3 950 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Thorslundsgatan 1F - Ängelholm

Kommun

Ängelholm

Typ

Bostadsrättsparhus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

147,3m2

Våning

0 av 0 , Hiss finns inte

Rum

5 rok varav 3 sovrum

Område

Centralt

Avgift

6 410 kr/mån

Värme, vatten, el, sophantering, carport, TV (fiber) ingår.

Utgångspris

3 950 000 kr

26 816 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Bostadsrättsradhus med mycket smakfull inredning och trivsam planlösning bara en kort promenad till Ängelholms centrum och Hembygdsparken. Inbjudande entré med praktiskt kapprum. Gästtoalett. Fräscht kök från Kvänum med exklusiv köksutrustning från Gaggenau, bl a spishäll med induktionshäll, stekplatta och gas, tallriksvärmare, ångugn, vinkyl och andra fina finesser. Trivsamt rum, öppet mellan kök och matrum, med plats för arbetshörna eller avkoppling. Vardagsrum och matrum i öppen planlösning med utgång till charmigt uterum med vikbara fönsterpartier mot insynsskyddad innergård som är inramad med fin mur med belysning. På ovanvåningen möblerbar hall, 3 sovrum och helkaklat badrum med badkar. Gemensam innergård. Carport och källarförråd. Liten välskött förening, 6 lägenheter, med god ekonomi. En idyll mitt i stan! Välkommen till Thorslundsgatan 1 F.

  Ansvarig mäklare

  Berit Johansson

  Reg. Fastighetsmäklare

  070-619 45 20

  berit.johansson@lansfast.se Läs mer om Berit

  Extra kontaktperson

  Annika Sjöstrand

  Reg. Fastighetsmäklare

  0706-19 95 20

  annika.sjostrand@lansfast.se Läs mer om Annika

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Inbjudande entré/hall med klinkergolv, kapprum, vitmålad trappa till ovanvåningen. Gästtoalett med handfat, toalett. Plastmatta på golvet. Tvättstuga med plastmatta. Tvättmaskin (2012) dusch, fönster. Kök (2012) med matplats, klinkergolv, köksinredning från Kvänum, med rostfri köksbänk, köksutrustning från Gaggenau med rostfria fronter, spishäll med induktionshäll, stekplatta, gasol, fläkt, diskmaskin, ugn, ångugn, tallriksvärmare, vinkyl, kyl med dubbla dörrar, frys. Rum, öppet mellan kök och vardagsrum, parkettgolv. Plats för arbetshörnan eller avkoppling. Vardagsrum i vinkel, parkettgolv, utgång till uterum med vikbara fönsterparti mot innergård. Ovanvåning. Möblerbar hall, laminatgolv. Sovrum, laminatgolv, takfönster, skjutdörrar, garderob och praktisk klädkammare. Sovrum, laminatgolv, takfönster. Sovrum, laminatgolv. Helkaklat badrum med badkar, toalett, handfat, takfönster,

  Övriga utrymmen

  Förråd

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1985

  Uppvärmning

  Fjärrvärme, solpanel

  Bilplats

  Carport (ingår)

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  23,9%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt.

  Byggnad

  Ventilation:

  Frånluftsystem

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme, solpanel

  Övrigt:

  Solpanel till elen.

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Rödhaken

  Antal lägenheter:

  6

  Antal lokaler:

  0

  Energideklaration

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  102 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2010-01-19

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor