Objektbild

Fjälkingegatan 4A, BROMÖLLA

Luftig tvåa på första våningen

Pris:

375 000 kr

Högst bjudande

Månadsavgift 3 478 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - BROMÖLLA

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 1 av 3 , hiss finns inte

Byggår: 1947

Boarea: 51,5 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Välkommen till denna luftiga och välplanerade tvåa med fönster som skapar ett vackert ljusflöde. Bostadens väl genomtänkta planlösning bidrar till att skapa ett trivsamt hem som är lätt att både möblera och umgås i. Lägenheten består av en inbjudande, praktisk och öppen hall, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I det sociala, öppna och trevliga vardagsrummet finns härliga umgängesytor. Köket är härligt, modernt och öppet med släta luckor, öppen planlösning mot vardagsrummet och plats för matbord och stolar. Badrummet är fräscht, stambytt och funktionellt med dusch, handfat och toalett. Det stora, rogivande och harmoniska sovrummet har ljusa väggar och vackert trägolv och erbjuder inbyggda garderober och plats för dubbelsäng.

Läs mer

Pris

375 000 kr

Månadsavgift 3 478 kr

Budgivning pågår

Budhistorik

Budgiv. Datum Bud

1 24/11 kl: 15:47 350 000 kr

* Detta bud har dragits tillbaka

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Gunn Högberg

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0704-85 76 60

  gunn.hogberg@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Chatrine Andersson

  Mäklarassistent

  Mobil: 070-564 14 84

  chatrine.andersson@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Inbjudande, praktisk och öppen hall med goda avhängningsmöjligheter.

   Kök

   Det härliga, moderna och öppna köket har ljusa väggar och parkettgolv. Utrustningen består av spis, kyl, frys, fläkt och diskmaskin. I övrigt erbjuder köket släta luckor, öppen planlösning mot vardagsrummet och plats för matbord och stolar.

   Vardagsrum

   Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt – ett socialt, öppet och trevligt rum med parkettgolv och ljusa väggar. Här erbjuds härliga umgängesytor.

   Sovrum 1

   Från hallen når du lägenhetens master bedroom – ett stort, rogivande och harmoniskt rum med vackert trägolv och ljusa väggar. Rummet har inbyggda garderober och plats för dubbelsäng.

   Badrum 1

   Fräscht, stambytt och funktionellt badrum med badkar, handfat och toalett. Här ligger klinkergolv som går fint ihop med rummets kaklade väggar.

   Bostad

   Boarea

   51,5m2 (Föreningens information)

   Våning

   1 av 3 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   116

   Andel i föreningen

   1,37%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   Fastigheten har genom fiber: bredband, digital-TV och Internet via Telia, vilket ingår i avgiften. Avtalet är bundet t.o.m. 2020-03-01 Förhandlingar om nytt avtal pågår, tar lång tid beroende på Cornaviruset, enligt Telia Kontakta föreningen för mer information. Antalet TV-kanaler är enligt avtal 18 styck. Kan variera.

   Byggnad

   Byggår

   1947

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Iföhus i Bromölla

   Föreningens organisationsnummer

   738200-0276

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ej angiven

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   64 st , varav hyresrätter: 1 st

   Antal lokaler

   2 st

   Byggår

   1947

   Äger föreningen marken

   Ej angiven

   Allmän information

   Föreningen förvaltas av C4 byrån i Kristianstad och styrelsen. Föreningen har för närvarande 66 bostadsrätter en hyreslägenhet och två hyreslokaler, vilket är fördelat inom fem flerfamiljshus.

   Föreningens ekonomi

   Medlemsavgiften höjdes med 5% fr.o.m. 1 Oktober 2019. För att genomföra planerade underhåll kommer det krävas en höjning av månadsavgifterna de närmaste åren, avgiften för 2020 är planerad att vara oförändrad. Föreningen har pratat om en hyreshöjning på 1 % till 2021. Överlåtelseavgiften är 2,5% av prisbasbeloppet och betalas av köparen. Pantsättningsavgiften är 1% av prisbasbeloppet och betalas av pantsättaren. Vid godkänd andrahandsuthyrning tas en avgift ut på 10% av prisbasbeloppet per år.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Information från föreningen: Det lades ny papp på taken mellan 2014-2015. Relining av avloppen i och från lägenheterna gjordes under 2016 och en bit in på 2017. Reliningen gjordes av Tubus med sprayrelining. I november 2017 blev reliningen av avloppsrören i källargolven klara. Reliningen gjordes av Avloppsjouren med strumpa. 2019 Förutom löpande underhåll har de under året fortsatts med stambyte av kall- och varm vatten ledningar och elsaneringar. Toalettutrymme har byggts i 2 av husen. En dagvattenbrunn har bytts. Gamla kontoret kommer att säljas och kontoret har flyttats ner i källaren. Planering på fönsterbyte under 2021. Föreningen har en hemsida: www.egrannar.se/brfifohus

   Gemensamma utrymmen

   Tvättstuga

   Gårdsplats

   Gemensam gräsyta med uteplats

   Parkering

   19 parkeringsplatser. Till parkeringsplatsen är det separat kö. För närvarande kö. 100 kr/månaden.

   Försäkring

   Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i försäkringsbolaget IF Tilläggsförsäkring för bostadsrätt ingår i avgiften. Hemförsäkring får du själv teckna. Om du har fått tillstånd att hyra ut i andra hand så måste du kontrollera så dina försäkringar gäller.

   Föreningens hemsida

   https://www.egrannar.se/brfifohus/sida/id/4070/

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Fjälkingegatan 4A, BROMÖLLA

   Kommun: Bromölla

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 375 000 kr
   Högst bjudande

   Månadsavgift: 3 478 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Karta & område

   Kristianstad

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Tivoligatan 6 i Kristianstad, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Kristianstad!

   Läs mer

   Bobutiken i Kristianstad

   Hitta din mäklare i Kristianstad

   Liknande bostäder