Objektbild

Pilevallen 75, ARLÖV

Fristående bostadsrätt med villakänsla!

Utgångspris

2 595 000 kr

Månadsavgift 5 938 kr/mån I avgiften ingår vatten, sophämtning. Tv/internet.

Bostadsrättslägenhet ARLÖV

Rum: 6 rok varav 4-5 sovrum

Våning: 1 av 1 , Hiss finns inte

Byggår: 2001

Boarea: 123,7 m2 Areauppgifter enligt mäklarbild

Hjärtligt välkommen till en trevlig bostadsrätt med villakänsla i barnvänligt område. På tomten finns uteplats, förråd, lekstuga och ett mindre växthus. Trädgården erbjuder fruktträd och bärbuskar, och sommartid är tomten insynsskyddad tack vara den uppvuxna häcken. Bostaden har ett fint ljusinsläpp och välplanerade ytor som gör att du kan disponera bostaden på det sätt som bäst passar din livsstil. Inredd vind frigör extra utrymme för hemmakontor/hobbyrum/gästrum/förvaring. Tre sovrum på plan 2 och bostaden erbjuder både badkar och dusch. Ett eget garage på tomten gör att du kan förvara mycket saker samt att du slipper bära matkassar en längre sträcka. Detta är en bostadsrätt som måste upplevas på plats! Varmt välkommen att kontakta mäklaren för att boka tid för visning!

Läs mer

Högsta bud

2 595 000 kr

Månadsavgift 5 938 kr

Budgivning pågår

Anmäl intresse

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Ansvarig mäklare

  Johanna Ericsson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0727-44 98 62

  johanna.ericsson@lansfast.se

  Planritning Plan 1 Plan 2 Plan 3

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

  Beskrivning

  Interiör

  Hall

  Hall med ekparkett, vitmålade väggar, 1st löst förvaringsskåp, trappa upp till ovanvåning samt ingång till städförrådet under trappan och badrum. Här finns även en extra luft/luft värmepump.

  Kök

  Ljust och fräscht kök inrett med skåpluckor i björk, bänkskiva i massivt trä, diskho i rostfritt samt blått kakel och spotlights ovanför arbetsytan. Den stora matplatsen med fönsterburspråk har plats för ca 6-8 personer och härifrån har man utsikt mot trädgården på baksidan. I köket ligger det ekparkett och väggarna är målade i vitt. Från matplatsen når man ett av husets sovrum/arbetsrum. Utrustat med spishäll -15 fläkt, varmluftsugn, inbyggd mikro -18, frys & kyl -08 och diskmaskin -13.

  Vardagsrum

  Stort vardagsrum med många fönster som ger stort ljusinsläpp till rummet. Här finns ekparkett och väggarna är målade i vitt med en turkos fondvägg. Här kan du med fördel möblera med soffgrupp och matplats om så önskas. Från vardagsrummet har man utgång till trädgården och uteplatsen med en motordriven markis.

  Sovrum/arbetsrum

  Sovrummet på bottenplan är målat i vitt och på golvet ligger det ekparkett. Perfekt rum att ha som gästrum eller arbetsrum. Från fönstret har ni utsikt över trädgården.

  Sovrum 1

  Används idag som barnrum och ligger närmast trappan. Väggar målade i lila nyans och här ryms förvaringslösningar.

  Sovrum 2

  Nyttjas som ett barnrum och erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Här finns också en kattvind där du kan husera saker.

  Sovrum 3

  Detta används som master bedroom idag. Här finns två garderober att tillgå samt en kattvind. Rummet erbjuder plats för en dubbelsäng.

  Inredd vind

  Inreddes 2014 och är inredd med heltäckningsmatta i beige och ljusa väggar. Stort takfönster norrut med utsikt över sundet samt ett gavelfönster.

  Badrum BV

  Kaklat badrum med klinker. Badrummet har fönster ut mot trädgården. Utrustat med Dusch -13, tvättställ -13, Wc, tvättmaskin -11 och torktumlare -05. Här inne finns även värmepumpen -15.

  Badrum OV

  Kaklat badrum med i vitt klinker och takfönster. Utrustat med badkar, Wc, tvättställ med kommod-13. Handdukstork och badrumsskåp.

  Bostad

  Areakälla

  Areauppgifter enligt mäklarbild

  Kommentar area

  I föreningens uppgifter är bostad benämnd som 3 -ROK.

  Våning

  1 av 1 , Hiss finns inte

  Lägenhetsnummer

  208076001-1005

  Andel i föreningen

  3,77181%

  Andel av årsavgift

  3,77187%

  Byggnad

  Fastighetsbeteckning

  Arlöv 17:1

  Byggår

  2001

  Byggnadstyp

  1 ½ plan med inredd vind

  Energideklaration

  Energideklarationen är utförd 2018-11-04
  Energiklass:

  Uppvärmning

  Värmepump-frånluft (el)

  Ventilation

  Frånluft med återvinning

  Hiss

  Hiss finns inte

  Allmänt om föreningen

  Föreningens namn

  Brf Pilevallen 4

  Föreningens organisationsnummer

  769605-0736

  Föreningsform

  Bostadsrättsförening

  Äkta/oäkta förening

  Äkta förening

  Tillåter föreningen delat ägande?

  Ej angiven

  Föreningens byggnader

  Antal lägenheter

  26 st

  Antal lokaler

  0

  Byggår

  2001

  Äger föreningen marken

  Ja

  Allmän information

  Föreningen äger fastigheten Arlöv 17:1 i Burlövs kommun. På fastigheten finns 26 lägenheter uppförda. Byggnaderna är uppförda 2001. Fastighetens adress är Pilevallen 74-99. Tvättstuga: varje villa har egen tvättstuga med den utrustning de finner lämplig. Hur debiteras elen: varje enskild lägenhet har eget abonnemang och tecknar själv vart man vill. EON är nätägare och debiterar för det. Delat ägande: tillåts ej Juridisk person: bostadsrätten skall bebos av privatperson och den som köper skall vara skriven och bosatt på adressen. Överlåtelseavgiften: Föreningen tar ut en avgift på 2,5% av prisbasbeloppet vid överlåtelse av bostadsrätt, denna betalas av köparen. Pantsättningsavgiften: Föreningen tar ut en avgift på 1% vid pantsättning av bostadsrätt, denna betalas av pantsättarn Ekonomisk förvaltning: Riksbyggen Tillsyn: görs i samband med tillträdet och både köpare och säljare ska vara närvarande. Kontaktuppgifter till förening: Mail: anita.kruuse@telia.com Tele: 0737-57 58 00 Ordf: Anita Kruuse av Verchou

  Föreningens ekonomi

  Kommande höjning om 2% på månadsavgiften vid årsskiftet. Vattnet kommer att ändras på grund av upprepade prishöjningar i kommunen.

  Föreningens planerade och utförda renoveringar

  Ytterdörrar byts ut efterhand Husen ska målas, etapp 2 med start till våren 2020 Regnskydden byts ut i samband med dörrbytena. Farthinder kommer att läggas ut i lokalgatorna. Belysningen kommer att utökas på några ställen i gatorna.

  Gemensamma utrymmen

  Gemensamma miljöhus där sopsortering är obligatorisk. Ett stort grönområde med sittmöblemang, boulebana, barnens egen plantering med bärbuskar, jordgubbar, smultron och möjlighet till såbäddar. Piskställning för mattor. Möjlighet till att låna bord och stolar för tex fest eller loppis. Man kan även låna släp och jordfräs. Allt lånas gratis, om något går sönder får man själv betala reparation.

  Försäkring

  Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar.

  Arlöv

  Läs mer

  Allmänt

  Adress: Pilevallen 75, ARLÖV

  Kommun: Burlöv

  Område: Arlöv

  Församling: Burlövs Församling

  Boendeform: Bostadsrättslägenhet

  Upplåtelseform: Bostadsrätt

  Ekonomi

  Utgångspris: 2 595 000 kr

  Månadsavgift: 5 938 kr/mån I avgiften ingår vatten, sophämtning. Tv/internet.

  Pantsättning: Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-11-04

  Driftkostnad: 1 970 kr/månad

  Driftskostnaden fördelas enligt följande:

  Elkostnad: 1 500 kr/månad

  Försäkring: 470 kr/månad

  Kommentar till driftkostnad: Avgiften är fördelat enligt följande: Avgift bostad: 5535:-/månad Obligatoriskt tillägg för: vatten, sophämtning. Tv/internet. 403:- /månad Totalt: 5938:-/månad

  Antal personer i hushållet: 4 st

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

  Karta & område

  Bobutiken i Malmö

  Besök bobutiken

  Liknande bostäder