Objektbild

Vasatorpsvägen 9, HELSINGBORG

Nyproducerad 4:a

Pris:

2 595 000 kr

Månadsavgift 4 632 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - HELSINGBORG

Projekt Brf Äppelgården 1
Gå till projektet

Rum: 4 rok varav 3 sovrum

Våning: 5 av 6 , hiss finns

Byggår: 2023

Boarea: 91 m2

Vid Vasatorpsvägen uppför vi Brf Äppelgården som bildar en verklig oas. Ett smidigt och miljösmart boende, helt enkelt en egen plats att låta livet ta ny form. I husen ryms en variation av bostäder om ett till fyra rum och kök med goda förvaringsmöjligheter. Lägenheterna är planerade för att trivas i, många har egen uteplats/balkong eller inglasad balkong, material och utrustning är noggrant utvalda och håller genomgående hög kvalitet. Utgångspunkten i lägenheterna är modern standard samt kvalitativa material och en design som håller genom åren. Men du kan även, genom egna val, utforma din bostad efter tycke och smak. Placeringen på både fastigheten och lägenheterna är noggrant planerade för att ta tillvara på naturens resurser. Solens läge, utsikten och närande grönområden har tagits med i planeringen. Husen omfamnas av den privata innergården där det ges plats för bland annat lek, grillning och umgänge. Med tiden kommer gården att bli ett grönskande vardagsrum, helt fri från genomfartstrafik - perfekt för barn och barnbarn med spring i benen! Välkommen!

Läs mer

Pris

2 595 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Caroline Hanell

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0731-49 06 56

  caroline.hanell@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Josefine Andersson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0731-49 06 57

  josefine.andersson@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Rumsbeskrivning

   Hallen har vitlaserad ekparkett, vitmålade väggar alternativt standardtapet. Skjutdörrsgarderob enligt ritning med vita dörrar, kapphylla och klädstång. Köket samverkar med vardagsrummet genom öppen planlösning i anslutning till balkongen. Vitt kök med laminatbänkskiva och belysning under överskåp samt vitt kakel som stänkskydd. Vita vitvaror, induktionshäll, diskmaskin, inbyggd ugn och micro, kyl och frys samt frihängande rostfri köksfläkt. Vitlaserad ekparkett och målade väggar alternativt standardtapet. Ljust och luftigt vardagsrum med vitlaserad ekparkett och vita målade väggar alternativt standardtapet. Sovrum med vitlaserad ekparkett och vita målade väggar alternativt standardtapet. Sovrum med vitlaserad ekparkett och vita målade väggar alternativt standardtapet. Garderober. Sovrum med vitlaserad ekparkett och vita målade väggar alternativt standardtapet. Garderober. Helkaklat badrum med golvvärme. Infällda spotlights i taket, kommod med goda förvaringsmöjligheter, spegelskåp med belysning, dusch, wc, handdukstork och överskåp. Tvättmaskin och torktumlare med bra arbetsytor ovanför.´ Helkaklat badrum med infällda spotlights kommod med förvaringsmöjligheter, spegel, handdukstork, dusch, wc. Klädkammare med vitlaserad ekparkett och målade vita väggar. Utrustat med hylla och klädstång.

   Bostad

   Boarea

   91m2

   Våning

   5 av 6 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   A2:1401

   Andel i föreningen

   2,8816%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   Övriga utrymmen

   Lägenhetsförråd, miljörum, cykelförvaring (finns i entréplan och utomhus under tak).

   Byggnad

   Byggår

   2023

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Fönster

   Fönster i trä med aluminiumbeklädd utsida

   Ventilation

   FTX

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Äppelgården 1

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ej angiven

   Föreningens byggnader

   Antal lokaler

   0 st

   Äger föreningen marken

   Ja

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Vasatorpsvägen 9, HELSINGBORG

   Kommun: Helsingborg

   Område: Drottninghög

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 2 595 000 kr

   Månadsavgift: 4 632 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Kommentar till driftkostnad: Utöver månadsavgiften tillkommer energikostnad för hushållsel, varmvatten, kallvatten och värme vilket är beräknad till 135 kr /m2 och år. Individuell mätning tillämpas.

   Karta & område

   Helsingborg

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Sundstorget 8 i Helsingborg, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Helsingborg!

   Läs mer

   Bobutiken i Helsingborg

   Hitta din mäklare i Helsingborg

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder