Objektbild

Vintergatan 2, lgh A1103, Höganäs

På ANDRA våningen på gaveln hittar du denna tilltalande FYRA med TVÅ BALKONGER ....

Pris:

2 590 000 kr

Månadsavgift 4 687 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - Höganäs

Projekt Krukmakaren - Derome - 17 stycken bostadsrätter
Gå till projektet

Rum: 4 rok varav 3 sovrum

Våning: 2 av 5 , hiss finns inte

Byggår: 2022

Boarea: 80 m2

På ANDRA våningen på gaveln hittar du denna tilltalande FYRA med TVÅ BALKONGER .... Välkommen in i denna ljusa gavellägenhet. I anslutning till hallen finns ett av de mindre sovrummen med många garderober. På andra sidan finns badrummet där du har både torktumlare och tvättmaskin. Rakt fram från hallen ligger lägenhetens sociala yta och du har siktlinje till en av lägenheternas balkonger. Vinkelköket och vardagsrummet ligger i en öppen planlösning och det finns stora sociala ytor att umgås på. De stora fönsterpartierna släpper in mycket ljus och på balkongen kan du duka upp kvällsmaten under ljumna sommarkvällar. Det finns tre sovrum i lägenheten, varav ett med en skjutdörrsgarderob. Från ett av dom når du lägenhetens andra balkong, tänk att vakna och gå direkt ut och känna in morgonen. På den gemensamma innergården kan du parkera din bil och alla lägenheter får ett förråd som skapar ytterligare möjlighet för förvaring. Till lägenheterna i brf Krukmakaren har vi valt ut material och produkter från välkända varumärken. För att du ska kunna sätta din egen personliga prägel på ditt nya hem ger vi dig möjlighet att göra olika typer av inredningsval. I vår tillvalsportal ( se separat länk längre ned på hemsidan) presenteras inredningen i sin helhet.

Läs mer

Pris

2 590 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Peter Olofsson

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 0722-44 28 35

  peter.olofsson@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Viktor Hallabro

  Blivande fastighetsmäklare

  Mobil: 0768-38 08 12

  viktor.hallabro@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Inredning:

   Golv: 3-stav ekparkett, klinker i entré Socklar: Vita släta Dörrfoder & lister: Vita släta Fönsterbänk: Grå stenskiva Innerdörrar: Vita med ram Väggar: Vitmålad gips Innertak: Vitmålad gips med fasade kanter Garderober: Vita med slät dörr Kök: Vitt med släta luckor Köksblandare: I krom med diskmaskinsavstängning Bänkskiva: Laminat Diskho: Rostfri underlimmad Stänkskydd: Kakel Vitvaror: Rostfria Fläkt: Fläktkåpa Golv, badrum: Klinker Väggar, badrum: Kakel Badrumskommod: Vit med två lådor Badrumsblandare: Krom Toalett: Vit golvstående Spegel: Vitt spegelskåp Duschvägg: Rak, frostat glas med blank aluprofil Dusch: Handdusch set Klädvård: Kombimaskin eller tvättmaskin och torktumlare Handdukstork: Ja

   Tillvalsportal

   Till lägenheterna i brf Krukmakaren har vi valt ut material och produkter från välkända varumärken. För att du ska kunna sätta din egen personliga prägel på ditt nya hem ger vi dig möjlighet att göra olika typer av inredningsval. I vår tillvalsportal ( se separat längre ned på sidan) presenteras inredningen i sin helhet.

   Bostad

   Boarea

   80m2

   Våning

   2 av 5 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   A1103

   Andel i föreningen

   6,52%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   Fiber via Höganäs energi

   Byggnad

   Byggår

   2022

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Fönster

   3-glas energifönster

   Ventilation

   Ftx-aggregat

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Krukmakaren Höganäs

   Föreningens organisationsnummer

   769638-9514

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   17 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   2021/2022

   Äger föreningen marken

   Ja

   Parkering

   I föreningen finns möjlighet att hyra en parkeringsplats per lägenhet. Hyra för p-plats: 250 kr/mån Hyra för p-plats med laddbox för elbilsladdning: 550kr/mån Elförbrukningen tillkommer med 1,50 kr/ kWh.

   Tornlyckan

   Allmänt om området

   I den nya stadsdelen Tornlyckan i sydöstra Höganäs kommer det att byggas ca 700 bostäder. Området ligger i soligt söderläge med närhet till havet, service och de gamla delarna av Höganäs, dit du tar dig med lätthet på två hjul och till fots. Ett barnvänligt område där du når både havet och skogen utan att gå över en trafikerad väg. Bor du i Tornlyckan är det lätt att ha en aktiv fritid. Endast några minuter bort ligger Höganäs Sportcenter som är norra Europas största aktivitetscenter med över 70 aktiviteter som exempelvis padel, tennis, fotboll, gymnastik, simning, golf och gym. Här finns möjligheter att upptäcka nya sporter utan att ens korsa en gata. Föredrar du motion i naturen finns det grönområden, hinderbana och motionsslingor i närheten. I Höganäs är havet aldrig långt borta. Följ kustremsan mot den lilla småbåtshamnen. Njut av nyfångad fisk på någon av restaurangerna vid vattnet, eller ta ett dopp på Kvickbadet. Vidare in mot centrum där du kan strosa runt i Saluhallen och köpa delikatesser. Föredrar du en god hamburgare i goda vänners lag kanske Garage med dess amerikanska junk food passar dig bättre. Oavsett vad du föredrar, finns här ett brett utbud av nöjen i den lilla staden. Det är lätt att pendla till de större städerna runtomkring Höganäs. Till Helsingborg och Ängelholm reser du enkelt kollektivt eller bil. Föredrar du att cykla finns Kattegattsleden som stäcker sig både norr- och söderut.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Vintergatan 2, lgh A1103, Höganäs

   Kommun: Höganäs

   Område: Tornlyckan

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 2 590 000 kr

   Månadsavgift: 4 687 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Driftkostnad: 565 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 400 kr/månad

   Vatten & avlopp: 165 kr/månad

   Karta & område

   Höganäs

   Funderar du på hur du ska välja mäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela
   tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan
   erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare
   och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, villa eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Storgatan 46A i Höganäs, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Höganäs!

   Läs mer

   Bobutiken i Höganäs

   Hitta din mäklare i Höganäs

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder