Objektbild

Segergatan 4B, LANDSKRONA

Hemtrevlig tvårumslägenhet på lugnt och attraktivt läge med härlig utsikt.

Pris:

1 595 000 kr

Månadsavgift 3 508 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - LANDSKRONA

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 5 av 8 , hiss finns

Byggår: 1969-1971

Boarea: 63 m2

Välkommen till Brf Kungen och denna genomgående tvåa om 63kvm. Här erbjuds en välplanerad och ljus lägenhet vars hemtrevnadskänsla är genomgående i hela bostaden. Här kan du bo och trivas länge. Det första som möter oss i denna lägenhet är en funktionell hall med garderober och klädkammare för förvaring. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum och ett rogivande sovrum med fint ljusinsläpp. Köket är stort och praktiskt med generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar. Det rymliga och lättmöblerade vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor och utgång till den inglasade balkongen. I badrummet finns toalett, badkar och handfat. Badrummet kommer att renoveras i samband med föreningens stambyte våren 2022 och därmed ges ett ypperligt tillfälle att få vara med och bestämma utformning och materialval. På lugnt och grönt läge med direkt närhet till bl.a mataffär, vårdcentral och kommunikationer har Västra Fäladen blivit ett av Landskronas populäraste områden. Med en kort promenad når du både havet och centrum och inom några minuter är man vid stationen. Det finns flera bra skolor på gång och cykelavstånd, Västervång, Säbyholm Montessori och Engelska skolan. Och i närbelägna Karlslundsområdet finns t.ex simhall och den härliga parken, perfekt för rekreation. Här finns kort och gott det mesta för den som vill kunna njuta av det bästa i Landskrona.

Läs mer

Pris

1 595 000 kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Visning

  Vi anpassar våra visningar efter rådande situation för din och vår säkerhet. Läs mer här

  Sön 05 December

  11:00 - 12:00

  Varmt välkommen med din anmälan!

  Tis 07 December

  16:00 - 17:00

  Varmt välkommen med din anmälan!

  Ansvarig mäklare

  Cecilia Grahn

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 0707-93 85 70

  cecilia.grahn@lansfast.se

  Bevaka slutpris

  Fyll i dina uppgifter så skickar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling slutpriset på Segergatan 4B till dig.

  Slutpriset skickas endast om säljaren och köparen godkänner det.

   Planritning

   Värdera din bostad kostnadsfritt*

   Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

   *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

    Beskrivning

    Interiör

    Entré

    Den funktionella hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med ljusa väggar och laminatgolv. Här finns garderober och klädkammare för förvaring.

    Kök

    Det stora och praktiska köket har ljusa väggar och laminatgolv. Utrustningen består av kyl, frys, spis och fläkt. I övrigt erbjuder köket generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar.

    Vardagsrum

    Ett rymligt och lättmöblerat rum med fint ljusinsläpp och härliga umgängesytor. Här finns plats för såväl soffgruppen som för matsalsmöblemanget och härifrån nås den inglasade balkongen.

    Sovrum

    Från hallen når du detta sovrum som är väl tilltaget och mysigt med vacker utsikt mot Karlslunds området.

    Badrum

    Badrum med toalett, badkar och handfat. Här ligger plastmatta som går fint ihop med rummets tapet. Badrummet kommer att renoveras i samband med föreningens stambyte våren 2022 och därmed ges ett ypperligt tillfälle att få vara med och bestämma utformning och materialval.

    Uteplats/Balkong

    Inglasad balkong med plats för ett mindre möblemang.

    Bostad

    Boarea

    63m2 (enligt bostadsrättsföreningen)

    Våning

    5 av 8 , hiss finns

    Lägenhetsnummer

    247

    Andel i föreningen

    0,22697%

    Andel av årsavgift

    Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

    Renoveringar

    Stambyte i föreningen har påbörjats hösten 2019. Arbetet startade i hus nr åtta. Stambyte i 4C planeras till februari 2022. Detta kan komma att påverka avgifterna. Planerat underhåll av hissarna.

    TV och internet

    Tv utbud via Com Hem. Internet via Bredbandsbolaget. I samband med stambytet kommer även fiber att dras in till lägenheterna.

    Byggnad

    Byggår

    1969-1971

    Energideklaration

    Energideklarationen är utförd 2019-11-29
    Energiklass:
    Energiprestanda, specifik energianvändning: 7440 kWh/m2 och år

    Uppvärmning

    Fjärrvärme

    Hiss

    Hiss finns

    Allmänt om föreningen

    Föreningens namn

    Brf Kungen i Landskrona

    Föreningens organisationsnummer

    744000-1134

    Föreningsform

    Bostadsrättsförening

    Äkta/oäkta förening

    Äkta förening

    Tillåter föreningen delat ägande?

    Ej angiven

    Övrigt om föreningen

    Lekplatser Till vart och ett av de fyra husen finns fina grönområde och lekplats som inbjuder till lek och bus.

    Föreningens byggnader

    Antal lägenheter

    392 st

    Antal lokaler

    2 st

    Byggår

    1969-1971

    Äger föreningen marken

    Ja

    Allmän information

    Brf Kungen är en mycket omtyckt förening som ligger på lugnt läge med närhet till bl.a hav, centrum och grönområden. Det är en privat bostadsrättsförening där Bredablick Förvaltning har hand om den ekonomiska förvaltningen. Föreningen äger fastigheterna Bonden 8 och Kungen 6-8 i Landskrona kommun med därpå uppförda byggnader med 392 lägenheter och 2 lokaler. Byggnaderna är uppförda 1969-1971. Fastigheternas adress är Segergatan 2A-E, Segergatan 4A-D, Segergatan 6A-E och Segergatan 8A-D, 261 45 Landskrona. För mer information om föreningen, besök gärna: http://brfkungen.dinstudio.se

    Föreningens planerade och utförda renoveringar

    Stambyte påbörjades i hus nr åtta under 2019/2020 och har fortsatts i nästa hus, nr sex. Näst på tur är hus nr fyra. Detta kan komma att påverka avgifterna. Planerat underhåll av hissarna.

    Gemensamma utrymmen

    Hissar I varje entré finns hissar från markplanet. Tvättstugor I gavlarna till varje fastighet finns tvättstugorna som är försedda med såväl torktumlare som torkrum och mangel. Festlokal Festlokalen och övernattningsrummet kan hyras av de boende i föreningen. Bastu I hus nr 8 finns en bastulokal. För info om bokning, kontakta expeditionen. I bastulokalen finns anslagna ordningsregler för basuns och lokalens användning. Hobbylokal I hobbylokalen som ligger mellan hus nr 4 och 8 finns bl.a. arbetsbänkar och ett bibliotek. I hobbylokalen finns anslagna ordningsregler för lokalens användning.

    Parkering

    Till varje lägenhet ingår en parkeringsplats. Det finns även 133 st garage för uthyrning med separat kö. Garagen finns i två olika varianter, en äldre och en nyare typ. Föreningen erbjuder också möjligheten att få hyra en cykelbox i lågbyggnaderna. Hyran ligger på 30kr/mån och även här tillämpar föreningen kösystem.

    Föreningens hemsida

    brfkungen.dinstudio.se

    Västra Fäladen

    Allmänt om området

    Väster är ett populärt område med närhet till affär, skola, förskola, badplats, småbåtshamn, golfbana och strövområden. Här bor du med närhet både till natur och samtidigt bekvämt gång och cykelavstånd till centrum.

    Tjänster i området

    Centrum på Västra Fäladen med vårdcentral, apotek, tandläkare, affär och träningsanläggning. Busshållplats finns i området. Bekvämt cykelavstånd till tågstation som tar dig norrut mot Helsingborg eller Malmö och Köpenhamn i söder. I närområdet finns också Borstahusens småbåtshamn, badplats, golfbanor och fantastiska promenadstråk längs havet.

    Läs mer

    Allmänt

    Adress: Segergatan 4B, LANDSKRONA

    Kommun: Landskrona

    Område: Västra Fäladen

    Boendeform: Bostadsrättslägenhet

    Upplåtelseform: Bostadsrätt

    Ekonomi

    Pris: 1 595 000 kr

    Månadsavgift: 3 508 kr/mån

    Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

    Pantsättningsavgift: 476 kr

    Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av köpare

    Driftkostnad: 200 kr/månad

    Driftskostnaden fördelas enligt följande:

    Elkostnad: 200 kr/månad

    Antal personer i hushållet: 1 st

    Karta & område

    Landskrona

    Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

    Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Järnvägsgatan 6 i Landskrona, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

    Välkommen till din lokala mäklare i Landskrona!

    Läs mer

    Bobutiken i Landskrona

    Hitta din mäklare i Landskrona

    Boendekalkyl

    Liknande bostäder