Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Östen Undéns gata 192, Lund

Trevlig hörnlägenhet med egen uteplats och grästäppa!

Pris:

1 995 000 kr

Månadsavgift 5 557 kr/mån värme, vatten, kabel-tv, bredband, nätkostnad för elavtal samt bostadsrättstillägget. Parkering i parkeringshus för 200kr/månad är ett obligatoriskt tillägg som automatiskt läggs till på angiven månadsavgift.

Bostadsrättslägenhet - Lund

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 1 av 3  (Bottenvåning. Våningsplan 1 av 3. ) , hiss finns

Byggår: 1991/92

Boarea: 80,4 m2

Välkommen till en trevlig hörnlägenhet med uteplats och trädgårdstäppa i väster! En välplanerad bostad med rum med mycket ljusinsläpp och ljusa, fräscha ytskikt. Stort vardagsrum som vetter mot uteplats samt grästäppan vilket ger en privat miljö. Delvis öppet mellan vardagsrum och kök skapar en öppen känsla och rymd. Det ena sovrummet vetter även det mot grästäppan och erbjuder bra förvaring i form av en klädkammare samt garderober. Tvättstugan i bostaden gör vardagen smidig och uteplatsen med tillhörande grästäppa är pricken över i:et. Kostnaden för elabonnemang ingår i avgiften och lägenhetsinnehavaren betalar endast för faktisk förbrukning. Parkeringsplats i låst parkeringshus medföljer lägenheten mot en obligatorisk kostnad om 200kr/månad som tillkommer på angiven månadsavgift. Bo i ett lugnt område med närhet till trevlig natur vid Rinnebäcksravinen och flertalet grönområdet med tillhörande lekplatser. På området finns en Coopbutik och Nova Lund nås via cykel på ca 5 minuter. Lund centrum nås via cykel på ca 12 minuter och endast 1 minut bort finns busshållplats för stadsbuss som går in till centrum. Tänk gärna på att inte komma i för stora sällskap på visningen med hänsyn av Covid-19 och allmänna rekommendationer. Vi ses på visning!

Läs mer

Pris

1 995 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Anna Persson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0708-57 50 73

  anna.persson@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Rymlig hall med avhängningsyta för ytterkläder och skor vid entrén. Hallen knyter samman flertalet av rummen i bostaden och skapar ett trevligt välkomnande. Vita väggar samt klinkergolv.

   Kök

   Trevligt kök med mycket ljusinsläpp tack vare fönster i vinkel. Matplats vid fönsterparti för 4 personer. Köket erbjuder bra arbetsyta med kakel ovan och skåpsinredning i vitt. Spis med glashäll, spisfläkt, diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd.

   Vardagsrum

   Vardagsrummet är ljust och stort med fönsterpartier i två vädersträck. Samtliga fönster vetter mot uteplats eller grästäppa vilket ger en privat känsla. Terrassdörren ger anslutning till den stensatta uteplatsen och vidare ut till grästäppan som omgärdas av en häck. Vita väggar samt ekparkettgolv.

   Sovrum

   Sovrum med anslutning från vardagsrummet. Här har en lugn miljö skapats genom att måla väggarna i en ljus nougatton i kombination med en fondtapet i jordnära toner. Rummet är väl tilltaget och ger utrymme för dubbelsäng, garderober samt ett mindre skrivbord om så önskas. Anslutning till klädkammare med ytterligare förvaring.

   Sovrum

   Sovrum med anslutning från hallen. Ett rymligt rum med en skjutdörrsgarderob som ger bra förvaring, vita väggar samt ekparkettgolv.

   Badrum

   Badrum med delvis kaklade väggar samt våtrumsmatt på golv. Badrummet är stort med badkar, handfat, toalett samt ett högskåp till förvaring.

   Tvättstuga

   Egen tvättstuga skapar en smidig vardag. Här finns tvättmaskin, torktumlare, vask, hänganordning till tvätt samt ett högskåp som ger förvaring. Vita väggar samt plastmatta på golv.

   Externt förråd

   Till bostaden medföljer ett källarförråd på ca 6kvm Hiss finns ner till källaren.

   Uteplats/Balkong

   Stensatt uteplats och grästäppa som gärdas av häck och vetter mot väster. Denna skall lägenhetsinnehavaren sköta om, trädgårdsredskap finns att tillgå via föreningen.

   Bostad

   Boarea

   80,4m2 (Areauppgifter enligt ekonomiska förvaltaren)

   Våning

   1 av 3  (Bottenvåning. Våningsplan 1 av 3. ) , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   AD 12

   Andel i föreningen

   2,065%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   Kabel-tv samt bredband via ComHem.

   Byggnad

   Byggår

   1991/92

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2010-02-26
   Energiprestanda, specifik energianvändning: 113 kWh/m2 och år

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Värpingehem nr 1

   Föreningens organisationsnummer

   716439-0663

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   47 st

   Antal lokaler

   1 st

   Byggår

   1991/92

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Brf Värpingehem nr. 1 består av fastigheten Stadsministern 7 som byggdes 1991-92 och består av 47 st lägenheter med bostadsrätt och fördelas enligt följande: 2 rok 11 st. 3 rok 23 st. 4 rok 13 st. EKONOMISK FÖRVALTARE Adbus Affärspartner AB GEMENSAM EL Ett gemensamt elavtal för föreningen med enskild avläsning för varje lägenhet har trätt i kraft 1januari 2021. Individuell mätning kommer göras av faktisk förbrukning och debitera lägenhetsinnehavaren. Föreningen har en informativ hemsida: https://varpingehemnr1.bostadsratterna.se/

   Föreningens ekonomi

   Det finns inga planerade avgiftsändringar. Uppgifter lämnade av ekonomiska förvaltaren 2020-10-19.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Utförda underhåll: 2017 - Soprummen renoverades 2019- Renovering av trappa till källarlokal.

   Gemensamma utrymmen

   GEMENSAM LOKAL Föreningen har en festlokal som kan hyras av medlemmarna. Lokalen har renoverats under hösten 2020 och är fräsch och trevlig. Ingång till gemensamhetslokalen kan ske direkt från gården eller från källaren i trapp nr 192. Utanför källardörren finns en kalender, där man kan se om lokalen är ledig. Varje medlem kan boka lokalen för ett eller flera dygn. Kostnad ska betalas i förskott och är 100 kr/dygn. CYKELFÖRRÅD Cykelförrådet i markplan är tänkt att använda för dem som cyklar flera gånger i veckan och önskar ha sin cykel inlåst. Förrådet är inte tänkt för långtidsförvaring av cyklar som inte används. I källaren, (ingång bredvid cykelställen på innergården), finns ett cykelförråd där du som inte cyklar ofta kan ställa in din cykel för att skydda den, t ex för vinterförvaring eller om du är bortrest en tid. SNICKERI/HOBBYRUM I källaren finns också ett fräscht snickeri och hobbyrum som de boende kan använda för att fixa, laga, måla och pyssla i. TRÄDGÅRDSREDSKAP Lite verktyg för trädgårdsarbete finns i ”mangelrummet”, i källaren till trapp nr 180. Det finns gräsklippare, spadar, räfsor och lite annat som de boende kan låna till sin trådgårdstäppa.

   Gårdsplats

   Trevlig innergård som omgärdas av föreningshuset.

   Parkering

   Parkering låst parkeringshus medföljer lägenheten. Anläggning för laddstolpar införs under hösten 2020. Brf Värpingehem Nr 1 förfogar över 3 av 12 platser. Föreningen strävar efter att ha så likartade regler som övriga föreningar i området. För mer information på föreningens hemsida. Motorcykelplats kan hyras separat och kostar 100 kr/mån. Avgiftsbelagd parkering finns på området.

   Försäkring

   Bostadsrättstillägget ingår i avgiften.

   Föreningens hemsida

   https://varpingehemnr1.bostadsratterna.se/

   Värpinge

   Allmänt om området

   Den omfattar både landsbygd (längst västerut), den gamla Värpinge by (vid Höje å) samt nyare bostadsområden (närmast centrala Lund). Stora delar av området byggdes under slutet av 1980-talet och början av 1990-talet. Större vägar genom stadsdelen är Västra Ringen (del av länsväg 108) i nord-sydlig riktning och Trollebergsvägen i öst-västlig riktning. Alldeles väster om länsväg 108 dominerar tre stora vindkraftverk landskapsbilden. Värpinge delas in i Värpinge Norr och Värpinge Söder. Värpinge Norr är inget bostadsområde, utan består av jordbruksfält, Värpinge Golfbana och Pilsåkers företagsområde. Pilsåker räknas dock ibland som en självständig stadsdel. Värpinge har haft tidigare namn som både Trolleberg (innan där fanns några bostadshus) och Västra Fäladen (tillsammans med Gunnesbo innan där byggdes ett område). Stadsdelen gränsar till Kobjer, Väster och Klostergården. I området finns Fågelskolan (F-9) och Gråsparvsskolan (F-4).

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Östen Undéns gata 192, Lund

   Kommun: Lund

   Område: Värpinge

   Möjligt tillträdesdatum: Mitten av mars

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 995 000 kr

   Månadsavgift: 5 557 kr/mån värme, vatten, kabel-tv, bredband, nätkostnad för elavtal samt bostadsrättstillägget. Parkering i parkeringshus för 200kr/månad är ett obligatoriskt tillägg som automatiskt läggs till på angiven månadsavgift.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-10-19

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 182 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 360 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 360 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: Försäkringskostnad är ej medtagen i driftskostnaden.

   Antal personer i hushållet: 3 st

   Karta & område

   Lund

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Stora Södergatan 17 i Lund, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Lund!

   Läs mer

   Bobutiken i Lund

   Hitta din mäklare i Lund

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder