Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Albinsrogatan 41, MALMÖ

Hemtrevlig 3:a med inglasad balkong!

Pris:

1 795 000 kr

Månadsavgift 4 302 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband

Bostadsrättslägenhet - MALMÖ

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 1 av 8 , hiss finns

Byggår: 1965/66

Boarea: 71,5 m2

Välkomna till en hemtrevlig 3:a med inglasad balkong. Du välkomnas av en ljus och praktisk hall med goda förvaringsmöjligheter. Trivsamt kök renoverat 2011 med klassiska färgval och smakfulla materialval. Bostaden erbjuder två sovrum perfekt för sig som vill ha ett gästrum/barnrum eller hemmakontor. Rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats samt utgång till den inglasade balkongen. Bo med närhet till Pildammsparken, Hyllie och Malmö city. Närservice finner du på gångavstånd både till Coop och Mobilia köpcentrum. Detta är en välskött förening och de genomsyrar både föreningens gemsamma grönområden som deras ekonomi. Flexibelt tillträde, varmt välkommen på visning.

Läs mer

Pris

1 795 000 kr

Månadsavgift 4 302 kr

Budgivning pågår

kontakta mäklaren för mer information om aktuella bud.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Johanna Ericsson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0727-44 98 62

  johanna.ericsson@lansfast.se

  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   En halvtrappa upp från markplan når du bostadens hall. Vitmålade väggar med ett flertal garderober för god förvaring. Här finns avhängningsmöjlighet direkt till höger när du kommer in och från hallen når de samtliga av bostadens rum.

   Kök

   Fräsht kök renoverat 2011. Smakfullt inrett med vita luckor, vitt kakel och grå bänkskiva i laminat. Utrustat med diskmaskin (fungerar ej), häll, varmluftsugn, fläkt, kyl och frys. Här kan du möblera med ett köksbord om fyra sittplatser.

   Vardagsrum

   Rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats. Hörnan med väggar målade i en varm grå/brun nyans ramar in matplatsen på ett fint sätt och skapar ett rum-i-rummet känsla. Parkettgolv och i övrigt vita väggar gör rummet klassiskt och lättmöblerat.

   Sovrum 1

   Används idag som hemmakontor och gästrum. Här finns tre praktiska garderober att tillgå, inrett med parkettgolv och ljusa väggar.

   Sovrum 2

   Master bedroom med plats för dubbelsäng. Fönster ut mot den lugna innergården gör att du sover lugnt och stilla här.

   Badrum

   Helkaklat badrum i beigt och teracotta färg. Utrustat med dusch, wc, tvättställ med kommod och spegelskåp.

   Inglasad Balkong

   Från vardagsrummet når du balkongen. Tack vara att den är inglasad kan den nyttjas större delen av året. Här kan du möblera med loungemöbler och bord.

   Bostad

   Boarea

   71,5m2 (Area enl mäklarebild)

   Våning

   1 av 8 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   208017002-0121

   Andel i föreningen

   0,2904%

   Andel av årsavgift

   0,29612%

   TV och internet

   Kabel-TV via Com Hem ingår i månadsavgiften, basutbud. IP-telefoni och Bredband via Net At Once 100 Mbit ingår i månadsavgiften.

   Byggnad

   Byggår

   1965/66

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2009-04-02

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Riksbyggen Malmöhus 17

   Föreningens organisationsnummer

   746000-8316

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   312 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   1965/66

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Tvättstuga: Föreningen har sex tvättstugor, två per hus, som är utrustade med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp/torkrum vardera, dessa är belägna i källaren Förvaring: Vindsförråd Hur debiteras elen: Föreningen har gemensam el-avläsning var tredje månad och lägenhetsinnehavaren faktureras därefter. Ekonomisk förvaltning: Riksbyggen Tillsyn: ja Kontaktuppgifter till förening: Hemsida: malmohus17.se Mail: styrelsen@malmohus17.se Ordf: Kjell-Åke Palm

   Föreningens ekonomi

   I dagsläget är inga vidare beslut tagna gällande kommande avgiftshöjningar.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Pågående renoveringar: hissar i höghusen Genomförda renoveringar: 2019 - Relining har genomförts i samtliga lägenheter. 2018 - Byte av tappvattenstammar och elstammar (ny central i varje lägenhet) 2018 - Besiktning av lekplatserna. 2016 - Miljöhusen. 2014 - Injustering värmesystem. 2013 - Renovering av tvättstugor. 2013 - V/A-stammar och el-stigare besiktigades och spolades och bedömdes att vara i gott skick. 2012 - OVK-besiktning samt uppsyn av brandväggar. 2011 - Installation av digital-tv, och individuell elmätning. 2010 - Installation av bredband och IP-telefoni. 2006 - Nya 2-glasfönster insatta. 2005 - Injustering av fjärrvärme. 2004 - Nya fläktar installerades i torkrummen och byttes i trapphusen. 2004 - Fogar och tegelbalkar på fasaden åtgärdats. 2000 - Balkonger byggdes ut samt glasades in. 2000 - Renovering av hissar. Kommande renoveringar: Föreningen planerar att utföra nödvändigt underhåll på innergård och lekplatsen genom att lägga till grus till hela platsen samt luckra upp befintligt grus. Nytt staket kommer även att byggas. På övre gården kommer en ny uteplats att iordningställas med grill.

   Gemensamma utrymmen

   Festlokal som är utrustad med bord, stolar, porslin och spis finns att hyra för föreningens medlemmar för ca 400-700 kr/tillfälle (+ depositionsavgift på 500 kr). I varje hus finns ett hobbyrum med arbetsbänk. Verktyg medtages själv. I föreningen finns även cykelförråd och barnvagnsrum. Det finns även cykelbås som kan hyras till en kostnad om ca 15 kr/månad. Lekplats och boulebanor.

   Parkering

   Föreningen har 85 garageplatser för 285 kr/mån, och 221 parkeringsplatser för 140 kr/mån. Kösystem tillämpas.

   Försäkring

   Bostadsrättstillägget ingår i avgiften.

   Föreningens hemsida

   www.malmohus17.se

   Borgmästaregården

   Allmänt om området

   Borgmästaregården är ett bostadsområde i norra delen av stadsdelen Hyllie, Malmö. Borgmästaregården ligger mellan Pildammsparken och Stadiongatan, öster om Stadionområdet. Området består av flerfamiljshus på allt från 3 till 17 våningar, byggda till största delen på 1960-talet. Områdets tre 17-våningshus är cirka 50 m höga och räknas som några av Malmös högre bostadshus, efter Turning Torso, Kronprinsen och Almvikshöghusen. De spelar en roll i Malmös skyline då de syns när man närmar sig staden. Två av höghusen är likadana, vita och 1 m lägre än det röda som står längst norrut.

   Övrigt

   I området finns Annebergsskolan (F-6) samt Stadionparkens förskola. Här finns även en vårdcentral och ett äldreboende.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Albinsrogatan 41, MALMÖ

   Kommun: Malmö

   Område: Borgmästaregården

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 795 000 kr

   Månadsavgift: 4 302 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 450 kr

   Överlåtelseavgift: 1 250 kr Betalas av köpare

   Kommentar till driftkostnad: Avgiften är fördelad enligt följande: Avgift bostad: 3 651 kr/mån Värme: 651 kr/mån Totalt: 4 302 kr/mån

   Antal personer i hushållet: 2 st

   Karta & område

   Malmö

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Nordenskiöldsgatan 8 i Malmö, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Malmö!

   Läs mer

   Bobutiken i Malmö

   Hitta din mäklare i Malmö

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder