Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Amiralsgatan 72A, MALMÖ

Nu saluförs fin 2.5a med nyrenoverat kök!

Pris:

1 595 000 kr

Månadsavgift 4 021 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - MALMÖ

Rum: 2,5 rok varav 1 sovrum

Våning: 3 av 4 , hiss finns inte

Boarea: 65 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Välkomna till en mysig lägenhet med nyrenoverat kök. Bo på en populär på Nobeltorget och ha bra kommunikationer utanför dörren. Välkommen upp till en genomgående, ljus, lägenhet. Stort vardagsrum och sovrum gör att du får ytorna på rätt ställen. Detta är en lägenhet som bör upplevas på plats! Välkommen på visning!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Tobias Broqvist

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0727-44 98 68

  tobias.broqvist@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Välkommen in! Vitt plankgolv, vita väggar och gott om förvaring i form av en inbyggd garderob. Du hittar även bostadens badrum i hallen.

   Kök

   Till vänster ifrån hallen är köket. Ett renoverat kök med mycket karaktär. Ljust plankgolv och ljusa väggar. De ljusa skåpluckorna matchas fint av den ljusbruna bänkskivan och det vita kaklet. Det är gott om ljus ifrån fönstren in mot den lugna innergården. Det finns plats för ett bord för 2-3 personer. Köket innehåller spis, ugn, diskmaskin, fläkt, kyl- och frys.

   Vardagsrum

   Vardagsrummet är uppdelat och ena halvan är perfekt för ett stort matbord. Här får du plats hela kompisgänget eller familjen. På den andra sidan får vi plats med mediamöbler, soffgrupp och bokhylla. Klassisk fiskbensparkett på golvetoch vita väggar

   Sovrum

   Ett harmoniskt sovrum med fönster mot innergården. Här får du plats med en dubbelsäng och det finns gott om förvaring.

   Badrum

   Ett nyremaljerat badrum med schackrutigt golv och ljusa väggar. Det finns wc, handfat, badkar och förvaring i form av hyllor.

   Bostad

   Boarea

   65m2 (Mäklarbild)

   Våning

   3 av 4 , hiss finns inte

   Andel i föreningen

   6,46%

   Andel av årsavgift

   6,46%

   Byggnad

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Hjorten

   Föreningens organisationsnummer

   746000-2335

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Nej

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   20 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   1936

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Tomträtt: Äger marken Tvättstuga: Förvaring: Juridisk person: Överlåtelseavgiften: Pantsättningsavgiften: HSB-avgift: 500 + 300 (engångsavgift) Uppvärmning: Ventilation: Hur debiteras elen: Ekonomisk förvaltning: Tillsyn: Delat ägande: Kontaktuppgifter till förening: Mail: brfhjorten@gmail.com Ordf: Stefan Severin

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Genomförda renoveringar: 2018 - utfördes relining av stammarna. 2017 - Trapphusens väggar putsades om 2017 - Säkerhetsglas till entréportar installerades 2017 - Åtgärdat port 2015 - Renoverades taket. 2012/2013 - Dränerat och lagt ny sten på gård 2010 - Byttes maskiner i tvättstugan 2006 - Byttes fönsterna till 3-glas isolerglas. 2002 - Ny värmeväxlare 2000 - Nya säkerhetsdörrar till samtliga lägenheter 1997 - Vattenstammar är byttes ut. 1997 - Stigarledning för el byttes ut. 1985 - Nyplåtad fasad mot gatan Kommande renoveringar: Föreningen planerar att renovera fasaden inom några år. I dagsläget är inga vidare beslut tagna. Avgiftsförändringar: Avgiften höjdes med 2% april 2018. Efter det har föreningen inte gjort någon avgiftshöjning och i dagsläget finns inga planerade avgiftshöjningar.

   Försäkring

   Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Amiralsgatan 72A, MALMÖ

   Kommun: Malmö

   Område: Nobeltorget

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 595 000 kr

   Månadsavgift: 4 021 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Karta & område

   Malmö

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Nordenskiöldsgatan 8 i Malmö, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Malmö!

   Läs mer

   Bobutiken i Malmö

   Hitta din mäklare i Malmö

   Liknande bostäder