Objektbild

Baskemöllegatan 6 B, Malmö

Genomgående och härlig trerummare med inglasad balkong!

Pris:

1 795 000 kr

Månadsavgift 3 062 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten, bredband och ett grundutbud av kabel-tv.

Bostadsrättslägenhet - Malmö

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 3 av 4 , hiss finns inte

Byggår: 1954-1956

Boarea: 64,5 m2

Nu saluförs äntligen en av de attraktiva trerummarna i härliga Brf Manligheten! På rofyllda kvarter i populära Nobel finner vi Baskmöllegatan 6B - undangömd bakom Nobeltorgets breda utbud av kommunikation och dagligvarukommers. Här bor du på en lugn gata i närhet av natursköna parker och grönområden och med bekvämt gångavstånd till S:t knut, Folkets park och Möllevångstorget för nöje och kommers. Bostaden ligger på tredje våningsplanet med en genomgående planlösning som låter ljuset flöda fritt från två väderstreck. Precis som önskvärt vetter sovrummet mot svala norr tillsammans med köket medan det stora sällskapsytan till vardagsrum hamnar i söderläge ihop med inglasad balkong. Utöver en god planering och placering så bjuder bostaden på charmigt fint orginalkök och relativt nyrenoverat badrum. Allt bäddas in i en härlig tillvaro av charmiga original attribut såsom vackra golv och bra utskick i samtliga rum. I källaren finns det gott om tvättstugor och tillgång till föreningens bastu. Vi finner även ett rymligt förråd till lägenheten. Bostadsföreningen är en stabil och välskött förening som förvaltas tryggt av HSB. Idag utgörs gården av härlig grönska, grillplats, bouleplan och stora gräsytor för lek och yoga. I dagsläget pågår uppstarten av en ny engagerad gårdsgrupp så för den trädgårdsintresserade finns det goda möjligheter att påverka innergårdens grönska. Varmt välkommen på visning!

Läs mer

Högsta bud

2 050 000 kr

Månadsavgift 3 062 kr

Budgivning pågår

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Visning

  Vi anpassar våra visningar efter rådande situation för din och vår säkerhet. Läs mer här

  Sön 24 Oktober

  13:50 - 14:30

  Bokad visning - Anmälan krävs!

  Bevaka slutpris

  Fyll i dina uppgifter så skickar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling slutpriset på Baskemöllegatan 6 B till dig.

  Slutpriset skickas endast om säljaren och köparen godkänner det.

   Planritning

   Värdera din bostad kostnadsfritt*

   Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

   *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

    Beskrivning

    Interiör

    Hall

    Genom dörren tar du steget in i en praktiskt och välkomnande hall med bra förvaring- och avhängningsmöjligheter. Hallen erbjuder vacker stavparkett samt vitmålade väggar. Från hallen tar du dig enkelt vidare till köket, sovrummen, badrummet och vardagsrummet.

    Kök

    Trevligt originalkök med härligt ljusinsläpp och semi-öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket erbjuder vita köksluckor, stänkskydd i grå nyans samt praktisk bänkskiva i rostfritt. Köket har generösa arbetsytor fördelat på båda sidor av rummet och bra förvaringsmöjligheter i både över- och underskåpoch är utrustat med spis, vask, fläkt samt kyl och frys. Köket har vitmålade väggar och på golvet finner vi det charmiga parkettgolvet i original. Här får du även plats med bord och stolar om så önskas.

    Vardagsrum

    Rymligt vardagsrum med stilfullt parkettgolv och vita väggar. Vardagsrummet erbjuder ett fantastiskt genomgående ljusinsläpp med solbadande ytor. Här får du plats med både soffgrupp och matgrupp om så önskas. Från vardagsrummet hittar du även utgången till den härliga inglasade balkongen.

    Sovrum 1

    Bostadens första sovrum som idag nyttjas som perfekt master bedroom. Här finner du vackert brädgolv och ljusa väggar. Här får du plats med stor säng, nattduksbord och garderob.

    Sovrum 2

    Mysigt sovrum mot lugnt läge med stilfullt stavparkett och ljusa väggar. Här får du plats med säng, skrivbord och extra förvaring om så önskas.

    Badrum

    Helkaklat badrum med kakel och klinker i ljusa nyanser. Badrummet erbjuder badkar, WC, badrumsskåp, tvättställ och handdukstork.

    Balkong

    Stor och härlig inglasad balkong med utsikt mot föreningens lugna innergård. Här får du plats med bord och stolar alternativt sittgrupp och kan avnjuta morgonkaffet och sköna kvällar!

    Bostad

    Boarea

    64,5m2 (Enligt mäklarbild)

    Våning

    3 av 4 , hiss finns inte

    Lägenhetsnummer

    72

    Andel i föreningen

    0,5291%

    Andel av årsavgift

    0,5291%

    TV och internet

    Föreningen har ett avtal med Ownit om leverans av bredband. Med en hög överföringshastighet, upp till 1000 Mbps, ett fast IP-nummer, med möjlighet till egen server samt tio stycken e-postkonton á 100 MB. Dessutom 100 MB utrymme för hemsida. För närvarande tar föreningen inte ut någon avgift för bredbandet.

    Byggnad

    Fastighetsbeteckning

    Manligheten 9

    Byggår

    1954-1956

    Energideklaration

    Energideklarationen är utförd 2019-03-11
    Energiklass:

    Uppvärmning

    Fjärrvärme

    Ventilation

    Frånluft

    Hiss

    Hiss finns inte

    Allmänt om föreningen

    Föreningens namn

    Hsb brf Manligheten

    Föreningens organisationsnummer

    746000-6153

    Föreningsform

    Bostadsrättsförening

    Äkta/oäkta förening

    Äkta förening

    Tillåter föreningen delat ägande?

    Ej angiven

    Föreningens byggnader

    Antal lägenheter

    181 st

    Antal lokaler

    13 st

    Byggår

    1954-1956

    Äger föreningen marken

    Nej

    Allmän information

    Bostadsrättsföreningen Manlighetens hus färdigställdes 1956 på fastigheten Manligheten 4 som föreningen innehar med tomträtt. Fastighetens adresser omfattar Baskemöllegatan 6 a-c, Baskemöllegatan 8 a-d, Östra Farmvägen 37 a-d, Amiralsgatan 92 a-b, Amiralsgatan 96 a-b. Bostadsrättsföreningen är ett privatbostadsföretag. Tomträtt: Föreningen innehar marken med tomträtt. Avtalet löper ut år 2027. Tvättstuga: 3 tvättstugor med 2 maskiner i varje, torkrum, torktumlare och mangelrum. Förråd: Till lägenheten medföljer ett källarförråd. Ekonomisk förvaltning: HSB HSB-avgift: 500 + 300 (engångsavgift) Tillsyn: Vid en överlåtelse tillämpar föreningen en tillsyn. Delat ägande: Föreningen tillåter vanligtvis delat ägande i första led t.ex. förälder som hjälper barn vid köp. Hur debiteras elen: Föreningen har gemensam el, där förbrukningen debiteras i efterskott, på nästa kvartals avier. Kontaktuppgifter till förening: Hemsida: www.manligheten.se Mail: franz.dambo@manligheten.se Ordf: Franz Pedersen Dambo

    Föreningens ekonomi

    Efter över 20 år utan avgiftshöjning kommer månadsavgiften at höjas med 2,5% från och med 2021-04-01 och därefter varje år. Höjningen görs för att rusta föreningen för ökade kostnader, inflation, samt tomträttsavgäldsavtalet som löper ut 2027.

    Föreningens planerade och utförda renoveringar

    Avloppsstammar spolas regelbundet via ett avtal med spolföretag. Föreningens kommande renoveringar: - Renspolning av värmestammar. - Bortkoppling av samtliga handdukstorkar. - Byte av radiatorventiler samt gör en genomgång av värmesystemets injustering. Föreningen utförda renoveringar: 2021 - Garagerenovering invändigt. 2020 - Invändig renovering av garaget slutförs. Spolplattan tas åter i bruk, för de som har garageplats. Samtliga ventiler (kall/varmvattenstråk) i källaren byts ut. 2017 - Garagebjälklaget renoverades och omläggning av delar av gården, till följd av detta. 2014 - Tak-och fasadrenovering genomfördes. 2011 - Slipades och målades trappuppgångarna i trapphusen, tvättstugorna fräschades upp och vinden tilläggsisolerades. 2010 - slutfördes fasadarbeten längs låghusen på Amiralsgatan/Östra Farmvägen. 2010 - målades tvättstugor och torkrum om. 2006 - inhägnades gården, det installerades ett nytt låssystem i fastigheten och det byttes el-stigare. Ca. 2001/2002 - byttes v/a-stammar i kök och badrum. Ca. 1998/1999 - byttes samtliga maskiner i tvättstugan. De flesta har sedan dess bytts ut efterhand. 1996 - Fönsterbyte. Ca. 1992/1995 - glasades och byggdes befintliga balkonger ut.

    Gemensamma utrymmen

    Förråd, barnvagnsrum, cykelrum och bastu. Miljöhus för sophantering finns på gården.

    Parkering

    Föreningen har 68 garageplatser och tillämpar ett kösystem, då föreningen har 181 st lägenheter är kön rätt så lång och uppskattas till ca 2 år. Kostnaden för dessa är 250 kr/mån, en höjning om 2,5% kommer att ske fr.o.m. 2021-04-01. Boendeparkering finns på gatorna i området.

    Försäkring

    Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar.

    Föreningens hemsida

    www.manligheten.se

    Läs mer

    Allmänt

    Adress: Baskemöllegatan 6 B, Malmö

    Kommun: Malmö

    Område: Nobeltorget

    Boendeform: Bostadsrättslägenhet

    Upplåtelseform: Bostadsrätt

    Ekonomi

    Pris: 1 795 000 kr

    Månadsavgift: 3 062 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten, bredband och ett grundutbud av kabel-tv.

    Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2021-10-12

    Pantsättningsavgift: 476 kr

    Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av köpare

    Karta & område

    Malmö

    Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

    Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Nordenskiöldsgatan 8 i Malmö, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

    Välkommen till din lokala mäklare i Malmö!

    Läs mer

    Bobutiken i Malmö

    Hitta din mäklare i Malmö

    Boendekalkyl

    Liknande bostäder