Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Ellstorpsgatan 2B, Malmö

Renoverad 2:a med genomgående planlösning och balkong!

Pris:

1 295 000 kr

Månadsavgift 4 077 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv.

Bostadsrättslägenhet - Malmö

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 3 av 6 , hiss finns

Byggår: 1938

Boarea: 54 m2

Välkommen till Ellstorp och denna tvårummare om 54 kvadratmeter. Fin och genomtänk bostad med vackert ljusinsläpp och fräscha ytskikt. Stort vardagsrum med ordentlig plats för matbord och soffmöblemang. Den genomgående planlösningen gör att bostaden känns både ljus och välplanerad. Detta är en bostad vi kan prata mycket och länge om! Varmt välkommen på visning!

Läs mer

Pris

1 295 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Fredrik Brood

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 0727-44 98 66

  fredrik.brood@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Vi tar hissen upp till tredje våningen och in genom säkerhetsdörren möts vi av en ljus hall med klinkers på golvet. Här finns gott om avhängnings- och förvaringsmöjligheter i form av en klädkammare.

   Kök

   I köket hittar du stänkskydd av ljust kakel i sandfärgade toner samt vita skåpsluckor som snyggt bryts matchas av en ljus bänkskiva. Köket är utrustat med spishäll, kyl, frys, ugn och spisfläkt. Här får du utan problem plats med ett matbord för 2-4 personer.

   Badrum

   Från hallen når vi badrummet som renoverades under 2018 av föreningen. Badrummet är helkaklat i snygga gråa toner på golvet och vita toner på väggarna. Här finns WC, dusch, handfat och spegelskåp.

   Vardagsrum

   Vi tar oss vidare från hallen till det luftiga vardagsrummet med plats för både soffgrupp och även matplats om så önskas. Vardagsrummet har vitmålade väggar och ljust laminatgolv.

   Sovrum

   Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng samt tillhörande förvaring om så önskas.

   Balkong

   Från sovrummet når vi sedan den trevliga balkongen där man kan njuta va många härliga kvällar.

   Bostad

   Boarea

   54m2 (Areauppgifter enligt mäklarbild)

   Våning

   3 av 6 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   21-2007-3-389-5

   Andel i föreningen

   0,19557%

   Andel av årsavgift

   0,19557%

   TV och internet

   Kabel-TV: ComHem, basutbudet ingår i månadsavgiften. Internet: Föreningen har ett förmånligt (frivilligt) bredbandsavtal med Bredband2 AB, som levererar en hastighet på upp till 100/100 Mbit/s för 80 kr/mån eller 1000/1000 Mbit/s för 99 kr/mån.

   Byggnad

   Fastighetsbeteckning

   Loke 2

   Byggår

   1938

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2020-02-28
   Energiklass:

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Ventilation

   Självdrag

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Hsb brf Ellstorp

   Föreningens organisationsnummer

   746000-4943

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   404 st

   Antal lokaler

   19 st

   Byggår

   1938

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   HSB:s Bostadsrättsförening Ellstorp i Malmö. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 404 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt. Det finns även 19 lokaler, varav 14 upplåts med bostadsrätt. Föreningens hus byggdes 1938 på fastigheterna Loke 1, 2 och 3. Fastigheternas adressen är Nobelvägen 145, 147, Ellstorpsgatan 2 och 4. Tvättstuga: I föreningen finns två tvättstugor som är utrustade med vardera två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkrum. Förvaring: Varje lägenhet får av föreningen tillgång till ett vinds- och ett källarförråd. Fler eller större förråd samt cykel, moped, MC och bilgarage kan hyras. Ekonomisk förvaltare: HSB HSB-avgift: 500 + 300 (engångsavgift) Tillsyn: Styrelsen har beslutat att det i samband med varje överlåtelse skall göras en tillsyn, med mäklaren, köpare, säljare och vicevärd. Delat ägande: Tillåts, minst 10% på den som bor i lägenheten. Hur debiteras elen: enskilda avtal med valfri leverantör Kontaktuppgifter till föreningen: Ordf: Rufus Björk Hemsida: www.ellstorp.com Mail: styrelsen@ellstorp.com

   Föreningens ekonomi

   En avgiftshöjning om 2% skedde 2020-01-01. Avgiftshöjningarna ska spegla investeringsbehovet och sprids på nuvarande och framtida medlemmar med en avvägd justering varje år.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Underhåll enl. årsredovisning 2019 2028 - Fönster och fasader 2021 - Tvätt, vvs, värmeanläggning, styrsystem 2020/2021 - Renovering bottenavlopp 2020 - Oljeavskiljare 2020 - tvätt fasader, lekytor/mark, entréepartier, Luftbehandling 2019 - fasader/yttertak, stambyte, tvätt, invändig målning trapphus samt fönster invändigt, byte till säkerhetsdörrar 2018 - invändig målning trapphus, entréer och tvättstugor, tvätt, fasader/yttertak, stambyte 2017 - Temporära fasad- och takåtgärder 2016 - Stambyte och badrumsrenovering 2014 - Utemiljön och cykelförråd, dränering 2012 - Garagedäcket 2008 - Miljöhus 2007 - Takpapp 1990 - Tappvatten 1988 - Fönster

   Gemensamma utrymmen

   Det finns möjlighet att nyttja cykelförråd i föreningen, detta till en kostnad om 20 kr/månad (det gamla cykelförrådet), 40 kr/månad (cykelförråd i miljöhus) och 50 kr/månad (cykelförråd i källaren). Det går även att hyra plats i barnvagnsrum för 50 kr/månad.

   Parkering

   Föreningen har totalt 95 st garage- samt 13 st mc-platser. Hyra för bilplats är 400 kr/månad och 200 kr/månad för MC-plats. Boendeparkering råder även i området, för vidare information se www.malmo.se

   Försäkring

   Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar, i föreningens fastighetsförsäkring ingår bostadsrättstillägg för föreningens lägenheter. Brf Ellstorp har valt att komplettera fastighetsförsäkringen med en bostadsrättsförsäkring som gäller för dig som medlem. Tillägget omfattar brand-, vatten-, inbrotts-, maskin- och allriskskada. Varje medlem bör teckna en hemförsäkring för att skydda sig och sitt lösöre. Du väljer själv vilket försäkringsbolag.

   Föreningens hemsida

   www.ellstorp.com

   Ellstorp

   Allmänt om området

   Ellstorp ligger mellan Kontinentalbanan och Sallerupsvägen, öster om Nobelvägen. Området är uppbyggt enligt lamellhusprincipen, vilket innebär att det är en större, nästan sluten gård i centrum. Stora gräsytor utgör en viktig del av områdets karaktär. Byggnaderna har fått en utformning som är typisk för Malmö under andra halvan av 1930-talet och början av 1940-talet. Funktionalismen utgör grunden men en rad tjugotalsklassicerande detaljer har tillförts.

   Övrigt

   Vid Ellstorpsparken ligger Ellstorps förskola.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Ellstorpsgatan 2B, Malmö

   Kommun: Malmö

   Område: Ellstorp

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 295 000 kr

   Månadsavgift: 4 077 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-09-04

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 300 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 200 kr/månad

   Försäkring: 100 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: Observera att driftkostnaderna är individuella och kan förändras beroende på faktisk förbrukning. Driftkostnaderna är baserade på 1 vuxen.

   Karta & område

   Malmö

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Nordenskiöldsgatan 8 i Malmö, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Malmö!

   Läs mer

   Bobutiken i Malmö

   Hitta din mäklare i Malmö

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder