Objektbild

Föreningsgatan 48 C, Malmö

Charmig och karaktärsfull sekelskiftesfemma högst upp i huset med balkong i söderläge!

Pris:

4 895 000 kr

Eller bud

Månadsavgift 8 108 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv.

Bostadsrättslägenhet - Malmö

Rum: 5 rok varav 3 sovrum

Våning: 5 av 5 , hiss finns

Byggår: 1929

Boarea: 149 m2

Hjärtligt välkommen högst upp i fastigheten till denna fantastiska lägenhet från sekelskiftet! Ta kliven in i den välkomnande hallen. Här möts du av en stor femrummare med högt i tak, vackra golv, härlig rymd och terrassliknande balkong i söderläge med utsikt över stora delar av Malmö och takåsarna i Rörsjöstaden. Bostaden har välbevarade originaldetaljer som stora fönsterpartier i alla vädersträck med härligt ljusinsläpp, stuckaturer och takrosetter som bidrar till att skapa ett hem med tidlös charm och hög trivselfaktor. Fräscht kök och två helkaklade badrum. Dessutom erbjuds det bra med förvaringsmöjligheter i form av garderober. En bostad som måste upplevas på plats! Detta boende har ett av Rörsjöstadens bästa lägen – alldeles intill Rörsjöparken, som bjuder på härlig grönska, lekplats och utegym. Restauranger, mysiga caféer, butiker och gym finns runt hörnet. Med en kort promenad når du innerstaden och inom några minuter är man vid Triangelns köpcenter. Här finns det mesta för familjen eller paret som vill kunna njuta av det bästa i Malmö. Välkomna på visning!

Läs mer

Pris

4 895 000 kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Visning

  Vi anpassar våra visningar efter rådande situation för din och vår säkerhet. Läs mer här

  Tor 25 Februari

  18:00 - 18:30

  Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.

  Sön 28 Februari

  12:00 - 12:30

  Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.

  Ansvarig mäklare

  Malin Thelander

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0727-44 98 64

  malin.thelander@lansfast.se

  Bevaka slutpris

  Fyll i dina uppgifter så skickar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling slutpriset på Föreningsgatan 48 C till dig.

   Planritning

   Värdera din bostad kostnadsfritt*

   Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

   *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

    Beskrivning

    Interiör

    Hall

    Välkommen med hissen högst upp i huset. I denna lägenhet möts man av en trevlig, rymlig, luftig och funktionell hall med gott om plats för ytterkläder och skor. Hallen har ljust målade väggar och original fiskbensparkett. Från hallen löper en passage genom lägenheten med gott om förvaring i rymliga garderober. Passagen har vita väggar och nylagd ekparkett.

    Kök

    Socialt, trevligt och yteffektivt fräscht kök. Med sina vita luckor och mörka bänkskiva ger det en extra fräsch känsla. Här finns gott om plats för matbord och stolar och bra förvaringsmöjligheter. Ljusgråa väggar och ljust, tåligt Pergo vinylgolv. Köket renoverades 2017, med extra bred induktionshäll från Electrolux, Thermex fläkt, Hafa kran, extra bred vask, varmluftsugn med pyrolysfunktion, kombinerad micro/varmluftsugn och rymlig diskmaskin.

    Vardagsrum/Matsal

    Lägenhetens vardagsrum är ljust, öppet och rymligt med vackert ljusinsläpp, stora och lättmöblerade ytor och vacker utsikt. I anknytning till vardagsrummet finns bostadens matsal. Här finns gott om plats för stort matbord, perfekt för sociala tillställningar. Den öppna spisen ger en extra mysig faktor i rummet. Härifrån nås även bostadens underbara balkong i söderläge! De båda rummen har högt i tak, vackra stuckaturer och takrosetter, ljusgrå väggar och original fiskbensparkett.

    Sovrum 1

    Från hallen når du detta sovrum som är ljust, väl tilltaget och rymligt. Plats för stor säng och förvaringsmöjligheter i form av bokhylla och garderober. Sovrummet har ljusa väggar och original fiskbensparkett.

    Sovrum 2

    Lägenhetens andra sovrum som idag används till barnrum är mysigt och trevligt och har bra möblerbara ytor. Detta rum har ljusa väggar och nylagt ekparkettgolv. I anslutning till rummet finns en rymlig klädkammare.

    Sovrum 3

    Bostadens tredje rum är ett perfekt rum för kontor eller gästrum. Här finns plats för säng, skrivbord och förvaringsmöbler. Rummet har vita väggar och nylagt ekparkettgolv samt smart i garderobslösning.

    Badrum

    Ett ljust, stort, fräscht och funktionellt helkaklat badrum med toalett, vask, badkar och golvvärme. Vita kaklade väggar och mörk klinkers.

    Gäst-WC

    Helkaklat med vitt kakel och mörk klinkers. Utrusningen består av vask, toalett och golvvärme.

    Balkong

    Från matsalen nås bostadens härliga terassliknande balkong i söderläge med fantastisk utsikt över stora delar av Rörsjöstaden. Balkongen är utrustad med heltäckande trädäck samt platsbyggd matplats med förvaring. För sommarens varma dagar finns det en stor markis som ger svalkande skugga. Här njuter man gärna av solens alla timmar och den fantastiska utsikten över Malmö.

    Bostad

    Boarea

    149m2 (Enligt säljaren)

    Våning

    5 av 5 , hiss finns

    Lägenhetsnummer

    01016

    Andel i föreningen

    Andel i föreningen har ej gått att få fram.

    Andel av årsavgift

    3,33509%

    Kommentar till andelstal

    Andelstal: 0,0341880

    TV och internet

    Kabel-tv: ComHem Bredband: Bahnhof (1000Mb/s)

    Byggnad

    Byggår

    1929

    Energideklaration

    Energideklarationen är utförd 2011-04-06

    Uppvärmning

    Fjärrvärme

    Ventilation

    Frånluft

    Hiss

    Hiss finns

    Allmänt om föreningen

    Föreningens namn

    Brf Dadeln 24

    Föreningens organisationsnummer

    769610-7296

    Föreningsform

    Bostadsrättsförening

    Äkta/oäkta förening

    Äkta förening

    Tillåter föreningen delat ägande?

    Nej

    Föreningens byggnader

    Antal lägenheter

    50 st , varav hyresrätter: 3 st

    Antal lokaler

    6 st

    Byggår

    1929

    Äger föreningen marken

    Nej

    Allmän information

    Tomträttsavtalet omförhandlades 2019 Tvättstuga: Det finns två tvättstugor i föreningen. Dessa är utrustade med totalt 4 tvättmaskiner, 2 torktumlare, 2 torkskåp och ett torkrum. Förvaring: Till lägenheten tillhör ett stort och rymligt vindsförråd. Juridisk person: Föreningen tillåter inte juridisk person. Hur debiteras elen: Den boende tecknar eget el-avtal Ekonomisk förvaltning: SBC Delat ägande: Föreningen tillåter delat ägande Kontaktuppgifter till förening: Mail: Dadeln24@gmail.com

    Föreningens planerade och utförda renoveringar

    Föreningens underhållsplan sträcker sig från 2018 till 2047. 2021- Ny putsfasad, byte av stuprör, omläggning papptak, fönsterbyte 2020 - Byte av tappvattenstammar 2019 - Byte bokningssystem tvättstuga 2018 - Installation av ny ventilationsfläkt på taket till Industrigatan 2 B 2017 - OVK 2016 - Efterspänning eltavlor i källaren 2014 - Spolning av avloppsstammar 2012 - Installation av bredband 2011 - Byte av takpannor 2010 - OVK 2007 - Underhåll vattenstammar 2004 - Renovering skyltfönster 1982 - El, byte ledning

    Parkering

    I området råder boendeparkering. Kontakta Malmö stad för att erhålla tillstånd.

    Försäkring

    Fullvärdesförsäkring finns via Länsförsäkringar. I försäkringen ingår kollektivt bostadsrättstillägg för medlemmarna samt ansvarsförsäkring för styrelsen.

    Läs mer

    Allmänt

    Adress: Föreningsgatan 48 C, Malmö

    Kommun: Malmö

    Område: Rörsjöparken

    Boendeform: Bostadsrättslägenhet

    Upplåtelseform: Bostadsrätt

    Ekonomi

    Pris: 4 895 000 kr
    Eller bud

    Månadsavgift: 8 108 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv.

    Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-12-11

    Pantsättningsavgift: 476 kr

    Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av köpare

    Driftkostnad: 400 kr/månad

    Driftskostnaden fördelas enligt följande:

    Elkostnad: 400 kr/månad

    Kommentar till driftkostnad: Avgiften är fördelad enl. nedan: Bostaden: 8 108,10 kr/mån Bredband (obli.tillägg): 139 kr/mån Totalt: 8 247,10 kr/mån Observera att driftkostnaderna är individuella och kan förändras beroende på faktisk förbrukning. Lägenheten distribueras som en 5 ROK men enligt lägenhetsförteckningen är det en 4 ROK.

    Karta & område

    Malmö

    Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

    Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Nordenskiöldsgatan 8 i Malmö, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

    Välkommen till din lokala mäklare i Malmö!

    Läs mer

    Bobutiken i Malmö

    Hitta din mäklare i Malmö

    Boendekalkyl

    Liknande bostäder