Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Hässleholmsgatan 8B, MALMÖ

Pris:

1 195 000 kr

Månadsavgift 2 341 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv.

Bostadsrättslägenhet - MALMÖ

Rum: 1 rok varav 1 sovrum

Våning: 3 av 4 , hiss finns inte

Boarea: 37 m2

Välkommen in! Här möts du av en smart planerad hall med avhängningsmöjligheter och förvaring. Till ditt höger ligger det full utrustade köket och till ditt vänster ligger det renoverade badrummet och lägenhetens höjdpunkt, balkongen. Det är en bra planlösning och du får plats med både stor säng och möblemang utan att det känns trångt. På populära Nobel får du ett superläge med närheten till Folkets Park, Möllevången och Pildammsparken. Till Malmö Central tar du dig med buss från Nobeltorget på 9 minuter och knappa 15 min på cykel. Runt hörnet hittar du mysiga caféer och restauranger. Varmt välkomna på visning!

Läs mer

Pris

1 195 000 kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Visning

  Vi anpassar våra visningar efter rådande situation för din och vår säkerhet.

  Tor 24 September

  17:30 - 18:00

  Bokad visning - vänligen anmäl dig!

  Sön 27 September

  11:30 - 12:00

  Bokad visning - vänligen anmäl dig!

  Ansvarig mäklare

  Tobias Broqvist

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0727-44 98 68

  tobias.broqvist@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Välplanerad entré med avhängning och gott om förvaring i form av garderober.

   Kök

   Till ditt höger ligger det fräscha köket med vita luckor och gott om ljus. Här finns det både över- och underförvaring som bryts av mot en ljus bänkskiva och vitt kakel. I köket får du plats 2-4 personer. Det finns spis, ugn, fläkt, diskmaskin, kyl- och frys.

   Vardagsrum/sovavdelning

   Till vänster om dig när du kommer in ligger vardagsrummet. Bra planerat så att du får plats med en säng, soffa, mediamöbler och du når även bostadens soliga balkong härifrån. Vardagsrummet är vita väggar, plankgolv och det är verkligen en lägenhet där detaljerna står ut.

   Badrum

   Ett renoverat och helkaklat badrum i ljusa färger. Det är vitt kakel och schackrutigt golv där det även finns golvvärme. Det finns dusch, wc, kommod och handdukstork.

   Balkong

   I det absolut bästa läget för eftermiddagssol hittar vi bostadens balkong. Här du plats med sittmöbler och ett litet bord.

   Bostad

   Boarea

   37m2 (Areauppgifter enligt mäklarbild)

   Våning

   3 av 4 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   12

   Andel i föreningen

   3,9%

   Andel av årsavgift

   4,12955%

   Byggnad

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2020-05-06
   Energiklass:

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Ventilation

   Självdrag

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Aftonen 5

   Föreningens organisationsnummer

   769628-4913

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ej angiven

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   22 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   1937

   Äger föreningen marken

   Ej angiven

   Allmän information

   Tomträtt: Äger marken Tvättstuga: Det finns tvättstuga i källaren. Ingång till den via A-huset. Förvaring: Källarförråd Juridisk person: Nej Hur debiteras elen: Eget abonnemang Ekonomisk förvaltning: SBC Tillsyn: Ja Delat ägande: Från fall till fall Kontaktuppgifter till förening: Mail: Ordf: Annelie Johansson

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   • Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig mellan åren 2014 och 2064. • Inga större underhåll är planerade de närmaste åren. 2024 - 110 Tätlister, Målning av entréer 2020 - Energideklaration, OVK-besiktning (FTX 6 självdrag), Slutbesiktning av källaren 2019 - Reparationer tvättmaskiner 2016 - 2019 - Fastighetsskötsel, inkl mindre reparationer av lås, dörrvred 2014/2015 - Nya fönster i grön originalkulör, nytt tak. nytt el- och värmesystem. nytt elsystem; stigare, automatsäkringscentraler med jordfelsbrytare. nytt värmesystem med fjärrvärmeväxlare från 2011, nya radiatorer, nya värmestammar, nya termostater. nya stammar; kall- och varmvatten samt vvs, avlopp. Modern tvättstuga med två tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp samt mindre torkrum. Porttelefon i fastigheten. Inhägnad, privat gård med utemöbler och cykelparkering.

   Gemensamma utrymmen

   Föreningen har ett hobbyrum

   Försäkring

   Fullvärdesförsäkring finns via Protector Försäkring Sverige Fastighetsägarnas egna försäkringar. Ansvarsförsäkring ingår för styrelsen.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Hässleholmsgatan 8B, MALMÖ

   Kommun: Malmö

   Område: Nobeltorget

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 195 000 kr

   Månadsavgift: 2 341 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-09-14

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Kommentar till driftkostnad: Avgiften är fördelad enligt följande: Avgift bostad: 2 256,22 kr/mån Kabel-TV: 85 kr/mån Totalt: 2 341,22 kr/mån

   Karta & område

   Malmö

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Nordenskiöldsgatan 8 i Malmö, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Malmö!

   Läs mer

   Bobutiken i Malmö

   Hitta din mäklare i Malmö

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder