Henrik Smithsgatan 10, Malmö

1 795 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Visning

Sön 20 Okt 14:00 - 14:30

Bokad visning vänligen ring eller mejla mäklaren

Anmäl till visning

Adress

Henrik Smithsgatan 10 - Malmö

Kommun

Malmö

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1929

Boarea

55m2

Areauppgifter enligt mäklarbild

Våning

1 av 4 , Hiss finns

Rum

2 rok varav 1 sovrum

Område

S:t Knut

Avgift

3 357 kr/mån

I avgiften ingår värme, vatten, bredband och kabel-tv.

Utgångspris

1 795 000 kr

32 636 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Charmig och renoverad tvåa på bra adress vid Sankt Knut!

   En charmig tvåa som måste ses på plats. Redan vid innergården får man en positiv känsla. Grill, uteplats och lummig miljö. Innergården är lättillgänglig eftersom lägenheten endast ligger en halvtrappa upp. Ett par minuters gångväg når man Citytunneln vid Triangeln, Gustav Adolfs torg med alla dess bekvämligheter samt St: Knuts charmiga kvarter. Väl inne i lägenheten möts man av ett fräscht och ljust golv. Till vänster når man badrummet som totalrenoverades 2013. Rymligt, stilrent och givetvis med golvvärme. Det renoverade köket ligger i öppen planlösning med anslutning till vardagsrummet. I vardagsrummet ligger det gamla originalbrädgolvet kvar i gott skick. Sociala ytor som kan möbleras efter behov med både soffmöblemang samt matplats. En halvtrappa upp och frostat fönster gör att lägenheten blir insynsskyddad. Sovrummet har gott om plats för en dubbelsäng och ligger med fönster mot innergården. Nytt golv från 2010. Rymlig och snygg skjutdörrsgarderob från 2014. Välkomna!

   Ansvarig mäklare

   Peter Svensson

   Kontorschef/ Fastighetsmäklare

   0727-44 98 61

   peter.svensson@lansfast.se Läs mer om Peter

   Alla bilder

   Visning

   Visning 1

   2019-10-20 14:00:00 2019-10-20 14:30:00 40 Bostadsvisning Henrik Smithsgatan 10, Malmö 55,59880632, 13,01251384 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Hall

   Rymlig hall med ljust och charmigt golv. Goda avhängningsmöjligheter till vänster.

   Badrum

   Förbi hallen nås badrummet som totalrenoverades 2013. Rymligt, stilrent och givetvis med golvvärme.

   Sovrum

   Sovrummet nås direkt till höger från hallen och ligger mot den lugna innergården. Gott om plats för dubbelsäng och generös förvaring i form av garderober.

   Kök

   Kök i öppen planlösning till vardagsrummet. Renoverades 2012 med nya skåp/luckor, bänkskiva och kakel. 2016 installerades diskmaskinen. Spishäll med ugn är från 2018. Kyl/Frys från 2019. Gott om förvaringsutrymme!

   Vardagsrum

   I vardagsrummet ligger det gamla originalbrädgolvet kvar i gott skick. Här finns det gott om plats för soffmöblemang samt matplats. Högt i tak!

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 1929

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   TV & bredband

   Leverantör: Telenor

   Bilplats

   Föreningen har inga parkeringsplatser eller garage

   Läs mer

   Fakta

   Ekonomi

   Driftkostnad:

   450 kr/månad

   Elkostnad:

   450 kr/månad

   Total driftkostnad:

   450 kr/månad

   Personer i hushållet:

   2 st

   Kommentar:

   Elen är obligatorisk om 450 kr/mån. Läggs på månadsavin. Övrig driftskostnad Bredband 255:-/månad, (inkluderas i månadsavgiften)

   Andel i föreningen:

   3,8013%

   Andel av årsavgift:

   3,95%

   Pantsättning:

   Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-09-19

   Pantsättningsavgift:

   465 kr

   Överlåtelseavgift:

   1 162 kr

   Betalas av köpare

   Byggnad

   Byggår:

   1929

   Fönster:

   3-glas

   Ventilation:

   Självdrag

   Uppvärmningssystem:

   Fjärrvärme

   Övrigt:

   Det finns källarförråd och tvättstuga.

   Förening

   Föreningens namn:

   Brf Boken 7

   Lägenhetsnummer:

   1004

   Antal lägenheter:

   18

   Byggår:

   1929

   Antal lokaler:

   2

   Allmänt om föreningen:

   Föreningen äger marken Tvättstuga: en tvättstuga med 3 st tvättmaskiner, 3 st torkskåp och 1 st mangel Förvaring: 2 st källarutrymme Överlåtelseavgiften: 1 162 kronor, betalas av köparen Pantsättningsavgiften: 465 kronor Uppvärmning: Fjärrvärme Ventilation: Självdrag Hur debiteras elen: Varje lägenhet tecknar eget abonnemang. Ekonomisk förvaltning: Akevo Tillsyn: görs ej Kontaktuppgifter till förening: Ordf: Jan-Erik Larsson   Föreningens ekonomi:

   Inga beslutade höjningar, kommer att diskuteras på nästa styrelsemöte. Avgifterna höjdes med 2 % 2019   Gjorda renoveringar:

   Planerat 2019: Spolning av avloppsrör, radonkontroll, installera ljusrelä i trapphus, åtgärda altanen vån 5, fixa källargångar, måla soprum Gjorda renoveringar: 2018 - Renovering av tvättstuga, byte av kranar, underhåll av element, OVK, ljusrelä källardörr, plantering innergård, besiktning altan vån 5, vatten läcka i källaren åtgärdad. Fönster 2014/2015 Säkerhetsdörrar 2015 Balkongdörrar som finns i trappuppgångarna och murning av källarfönster 2014 Avloppstammarna filmades för cirka 5 år sedan när föreningen tog över fastigheten. Inga åtgärder behövdes då göras. Till hösten ska stammarna filmas igen. Detta görs vart 5:e år. Taket åtgärdas 2010. På ena delen lades plåt och på den andra delen lades de gamla takpannorna tillbaka. Elen sågs över 2010 och automatsäkringar installerades.   TV/Internet:

   Leverantör: Telenor   Parkering:

   Föreningen har inga parkeringsplatser eller garage Boendeparkering i området malmo.se/boendeparkering   Gemensamma utrymmen:

   En föreningslokal   Energideklaration

   Energiklass:

   F

   Energiprestanda, specifik energianvändning:

   141 kWh/m2 per år

   Status:

   Utförd

   Deklarationsdatum:

   2018-04-23

   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor