Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Knopgränd 8, Malmö

Ljus och fräsch lägenhet på 3:e våningen med stor balkong i väster!

Pris:

3 195 000 kr

Månadsavgift 4 453 kr/mån I avgiften ingår grundhyra, värme, kabel-tv och bredband. Både kall och varmvatten debiteras separat efter individuell mätning per lägenhet på efterkommande kvartals första månadsavi.

Bostadsrättslägenhet - Malmö

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 3 av 5 , hiss finns

Boarea: 75 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Med glädje presenteras denna genomgående trerummare i havsnära Västra Hamnen. En ljus och trivsam bostad som bjuder på öppna och sociala sällskapsytor som tillsammans med enhetlig interiör skapar ett modernt boende. Gott om förvaringsmöjligheter i hela bostaden, egna tvättmöjligheter och modernt kök från Vedum. Detta boende har ett av Västra Hamnens bästa lägen - bara runt knuten ligger Masttorget med Ica Maxi och trevliga restauranger. Med en kort promenad nås havet och vi tar även oss snabbt till centralstationen, Malmö universitet samt City. Här finns det mesta och perfekt för dig som vill kunna njuta av det bästa i Malmö. Varmt välkommen på visning!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Johanna Ericsson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0727-44 98 62

  johanna.ericsson@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Malin Thelander

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0727-44 98 64

  malin.thelander@lansfast.se

  Planritning Planlösning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Välkomna upp till tredje våningen med hiss. Genom säkerhetsdörren möts vi av bostadens hall där det finns gott om förvaring i form av garderober. Vita väggar och parkettgolv som löper vidare i hela bostaden.

   Kök

   Ljust och fräscht kök med genomgående planlösning mot vardagsrum och matplats. Köket erbjuder gott om förvaringsmöjligheter och smakfull köksinredning som består av vita luckor, svart bänkskiva och ovanför bänkskivan sitter grått kakel. Utrustningen består av kyl, frys, diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, mikro samt fläkt. Samtliga vitvaror från Siemens. Köket erbjuder plats för matbord om 4-6 sittplatser.

   Vardagsrum

   Luftigt och öppet vardagsrum med härliga sällskapsytor med gott om plats för både soffgrupp och mediamöbler. Tack vara den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum kan du underhålla dina gäster när du lagar mat. Härligt ljusinsläpp från fönsterna och utgång till balkongen.

   Sovrum 1

   Stort sovrum med bra förvaringsmöjligheter i inbyggd garderob. Här finns plats för en dubbelsäng och du når balkongen från detta rum.

   Sovrum 2

   Rymligt sovrum med gott om plats för säng och sängbord. För den som önskar är det även perfekt till kontor eller som barnrum.

   Badrum/tvättstuga

   Fräsch badrum i stilrent utförande. Här möts du av mörkt klinkergolv och helkaklade vita väggar. Badrummet är utrustat med wc, handfat med kommod, dusch och golvvärme. Härifrån nås ett separat tvättrum med bra förvaringsmöjligheter och arbetsyta.

   Balkong

   Stor och härlig balkong i västerläge som vetter ut mot den lummiga innergården. Här finns alla möjligheter att njuta av en solig dag eller en trevlig afton med vänner och familj.

   Bostad

   Boarea

   75m2 (Areauppgifter enligt mäklarbild)

   Våning

   3 av 5 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   208268001-4301

   Andel i föreningen

   2,25088%

   Andel av årsavgift

   2,25086%

   TV och internet

   Kabel-tv levereras av ComHem och ingår i månadsavgiften. 1 st digitalbox och ett grundpaket. Bredband levereras av ComHem och ingår i månadsavgiften. 100/100 Mbit/s. Router finns i varje lägenhet med uttag dragna i de flesta rum.

   Byggnad

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2020-04-16
   Energiklass:

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Blinkfyren

   Föreningens organisationsnummer

   769629-4128

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   41 st

   Antal lokaler

   1 st

   Byggår

   2016-2017

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Tvättstuga: Föreningen har ingen gemensam tvättstuga utan alla bostäder har egen tvättmaskin och torktumlare. Förvaring: Till lägenheterna tillhör vindsförråd Hur debiteras elen: Föreningen har gemensam el. Alla lägenheter ar en individuell elmätare och förbrukningen debiteras i efterskott på efterkommande kvartals första månadsavi. Ekonomisk förvaltning: Riksbyggen Tillsyn: Ingen tillsyn görs i dagsläget Andrahandsuthyrning: Föreningen följer hyreslagen och tillåter andrahandsuthyrning om allmänt vedertagna skäl finns. Uthyrning kan beviljas efter skriftlig ansökan till styrelsen Kontaktuppgifter till förening: Mail: brfblinkfyren@gmail.com Ordf: Jörgen Olsson

   Föreningens ekonomi

   Föreningen har inga avgiftshöjningar inplanerade i dagsläget.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Fastigheten färdigställdes 2018.

   Gemensamma utrymmen

   Föreningen har en gemensamhetslokal som kan hyras av medlemmar för tex fester, kalas eller andra sammankomster. 200 kr/dygn. Lokalen kan även användas som övernattningslägenhet då 2 bäddplatser finns. Komplett kök samt badrum finns.

   Parkering

   Föreningen har sammanlagt 20 bilplatser och 2 MC platser i varmgarage. Bilplats i garage: 1 050 kr/mån MC-plats i garage: 500 kr/mån

   Försäkring

   Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Folksam. Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna men bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

   Västra Hamnen

   Allmänt om området

   Hela området består av utfyllnader i havet norr om den ursprungliga strandlinjen. Arbetet började på 1770-talet vid nuvarande Inre hamnen och utvidgades successivt åt väster och norr. På 1870-talet utökade Kockums sin verksamhet med fartygstillverkning och flyttade till området. Under första halvan av 1900-talet fanns oljehamnen i området, men flyttade till de östra delarna av hamnen kring 1945 för att ge plats åt varvet. Det som framförallt gjort att malmöborna dragit sig hit har varit att strandpromenaden och utsiktsplattformen snabbt kom att utnyttjas som badplats. Kommunen röjde undan farliga stenar i vattnet med mera. Sommartid vallfärdade malmöborna hit för att bada. De boende längs strandpromenaden uppskattade inte alla badare, så 2005 byggdes Scaniabadet i Scaniaparken i den norra delen av området.

   Tjänster i området

   I området finns det gott om livsmedelsbutiker bland annat Lidl och Handlar´n.

   Övrigt

   Det finns fem förskolor, två grundskolor och en gymnasieskola i området.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Knopgränd 8, Malmö

   Kommun: Malmö

   Område: Västra Hamnen

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 3 195 000 kr

   Månadsavgift: 4 453 kr/mån I avgiften ingår grundhyra, värme, kabel-tv och bredband. Både kall och varmvatten debiteras separat efter individuell mätning per lägenhet på efterkommande kvartals första månadsavi.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-05-20

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 350 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 350 kr/månad

   Antal personer i hushållet: 1 st

   Karta & område

   Malmö

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Nordenskiöldsgatan 8 i Malmö, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Malmö!

   Läs mer

   Bobutiken i Malmö

   Hitta din mäklare i Malmö

   Liknande bostäder