Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Möllevångsgatan 20b, Malmö

Bo på citynära läge med rymligt vardagsrum och fräscht badrum!

Pris:

1 595 000 kr

Eller bud

Månadsavgift 1 988 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten. Tillkommer gör obligatoriskt tillägg för kabel-tv och bredband (125 kr).

Bostadsrättslägenhet - Malmö

Rum: 1 rok

Våning: 3 av 5 , hiss finns

Byggår: 1938-1939

Boarea: 39,6 m2

Nu saluförs denna ljusa, charmiga och välplanerade bostad på Möllevångsgatan 20B. En bostad med rymligt vardagsrum, trevligt kök och fräscht badrum renoverat 2014. Bostaden har välbevarade originaldetaljer som bidrar till att skapa ett hem med hög trivselfaktor. Perfekt för dig som vill bo på centralt läge med närhet till restauranger, caféer och bara ett stenkast ifrån nås Triangeln. Här kan du flytta in i en ljus och fräsch lägenhet med chans att sätta din egna prägel. Varmt välkommen på visning!

Läs mer

Pris

1 595 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Malin Thelander

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0727-44 98 64

  malin.thelander@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Välkomna upp till fjärde våningen. I denna lägenhet möts du av en trevlig, ljus och funktionell hall med gott om plats för ytterkläder och skor. Här finns vita väggar och parkettgolv som löper vidare i bostaden.

   Kök

   Socialt och trevligt kök med bra förvaringsmöjligheter. Köket är inrett med vita väggar, plankgolv, rostfri bänkskiva och gröna luckor. Utrustat med kyl/frys och ugn. Köket erbjuder plats för för fyra sittande matgäster.

   Vardagsrum/sovrum

   Det rymliga vardagsrummet är inrett med vita väggar och parkettgolv. Här finns plats för både soffgrupp och säng. Från vardagsrummet når du bostadens balkong.

   Badrum

   Helkaklat badrum från 2014 i vitt och svart. Utrustat med dusch, wc, tvättställ och spegelskåp.

   Balkong

   Från vardagsrummet når du bostadens härliga balkong som erbjuder plats för cafémöbler.

   Bostad

   Boarea

   39,6m2 (Areauppgifter enligt mäklarbild)

   Våning

   3 av 5 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   210559001-0113

   Andel i föreningen

   0,50023%

   Andel av årsavgift

   0,47854%

   TV och internet

   Föreningen är ansluten till Comhem kabeltv. Bredband kan beställas dels via: Comhem alternativt via Ownit som har fiberkabelanslutning till fastigheten.

   Byggnad

   Byggår

   1938-1939

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2018-12-23
   Energiklass:
   Energiprestanda, specifik energianvändning: 148 kWh/m2 och år

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Ventilation

   Självdrag

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Havsuttern

   Föreningens organisationsnummer

   746000-4489

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   140 st

   Antal lokaler

   8 st

   Byggår

   1938-1939

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Tvättstuga: Det finns fem tvättstugor som ligger på källarplan. Förvaring: Källare och vind Hur debiteras elen: Elkostnad (individuell mätning), betalas per månad i efterskott Ekonomisk förvaltning: Riksbyggen Tillsyn: Görs i samband med överlåtelsen. Delat ägande: Tillåts med minst 10 %. Kontaktuppgifter till förening: Facebook: Bostadsrättsföreningen Havsuttern Mail: styrelsen@brfhavsuttern.se Ordf: Eva Törnegren

   Föreningens ekonomi

   Avgiften höjdes med 3,5% per den 2020-01-01. I nuläget finns inga planerade avgiftshöjningar.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   För att förvara föreningens hus i gott skick utförs löpande reparationer av uppkomna skador samt planerat underhåll av normala förslitningar. Pågående förändringar läggs upp på hemsidan och via trapphusinformation. Eventuella framtida renoveringar går styrelsen inte ut med förrän de är beställda och detta görs då via hemsidan och trapphusinformation. 2020 Renovering av innergård 2018/2019 genomfördes en större renovering där det byttes tak, tegelfogar, balkongräcken m.m. 2016 OVK och kanalisering 2015 renoverades takterrassen på Södra Förstadsgatan 65 B-C 2014 Översikt av balkonger samt lagning vid behov.

   Gårdsplats

   Det finns en grillplats som du kan boka. Alla är välkomna att hjälpa till med trädgårdsarbete på föreningens gård. Trädgårdsgruppen annonserar i trappuppgångarna när det blir aktuellt.

   Parkering

   Föreningen har ingen egen parkering för bilar, motorcyklar eller mopeder. Endast cyklar får parkeras på gården och då i särskilda cykelställ. Under lekplatsen mellan husen finns ett parkeringshus med infart från Möllevångsgatan och en trappa från Solters plan. Parkeringshuset drivs av Q-Park. I september 2019 kostade en plats 650 kr per månad. Boendeparkering finns på gatorna runt föreningen. Priset är 25 kr per dag. Bilen får stå max 7 dagar utan att flyttas. Läs mer på Malmö stads hemsida.

   Försäkring

   Från och med 2010 har föreningen tecknat tilläggsförsäkring för bostadsrätt. Du behöver alltså inte teckna detta tillägg själv. Fullvärdeförsäkrade i Folksam.

   Föreningens hemsida

   www.brfhavsuttern.se

   Triangeln

   Allmänt om området

   Ursprungligen var det den plats där landsvägen som gick i öst-västlig riktning söder om Malmö (nuvarande Föreningsgatan och Rönneholmsvägen) mötte landsvägen söderut det vill säga Södra Förstadsgatan. Vägkorsningen finns på kartor från 1600-talet men är säkerligen betydligt äldre än så. Korsningen blev successivt viktigare genom att dåvarande Pildammsvägen (sedan 1945 benämnd Rådmansgatan) också utgick härifrån och från 1927 även Davidshallsgatan. Namnet Triangeln började användas på kartor från år 1917 och fastställdes officiellt 1960 (stadsfullmäktiges protokoll 46/1960, b42). På malmöitiska uttalas Triangeln Triangelen.

   Tjänster i området

   Det finns flera förskolor, tre grundskolor och fyra gymnasieskolor i närheten.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Möllevångsgatan 20b, Malmö

   Kommun: Malmö

   Område: Triangeln

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 595 000 kr
   Eller bud

   Månadsavgift: 1 988 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten. Tillkommer gör obligatoriskt tillägg för kabel-tv och bredband (125 kr).

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 150 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 150 kr/månad

   Antal personer i hushållet: 1 st

   Karta & område

   Malmö

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Nordenskiöldsgatan 8 i Malmö, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Malmö!

   Läs mer

   Bobutiken i Malmö

   Hitta din mäklare i Malmö

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder