Objektbild

Nicoloviusgatan 6A, MALMÖ

Pris:

1 195 000 kr

Månadsavgift 1 970 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband och den fasta elavgiften.

Bostadsrättslägenhet - MALMÖ

Rum: 1 rok varav 1 sovrum

Våning: 1 av 7 , hiss finns

Byggår: 1957-1958

Boarea: 22 m2

Välkommen till en smart planerad enrumslägenhet på en av Malmös bästa adresser. Det här är den perfekta lägenheten för dig som vill bo billigt med närhet till havet och staden. I hallen ligger ett klassiskt stengolv och det finns gott om förvaring i form av inbyggda garderober. Vidare in är bostadens stora badrum med ljust klinker och ljust kakel. Här finns det dusch, wc, handfat och spegelskåp. I det ljusa vardagsrummet ligger det ett parkettgolv och det är ljusa väggar. Här får du plats med säng, extra förvaring och en mysig läshörna om du vill. Bostadens kokvrå innefattar liten kyl, kokplatta, vask och bra förvaring. Varmt välkommen på visning!

Läs mer

Pris

1 195 000 kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Visning

  Vi anpassar våra visningar efter rådande situation för din och vår säkerhet. Läs mer här

  Sön 28 Februari

  10:00 - 11:30

  Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.

  Ansvarig mäklare

  Tobias Broqvist

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0727-44 98 68

  tobias.broqvist@lansfast.se

  Bevaka slutpris

  Fyll i dina uppgifter så skickar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling slutpriset på Nicoloviusgatan 6A till dig.

   Planritning

   Värdera din bostad kostnadsfritt*

   Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

   *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

    Beskrivning

    Interiör

    Hall

    Stengolv och vita väggar, gott om förvaring och avhängningsmöjligheter.

    Kokvrå

    Innefattar liten kyl, kokplatta, vask och förvaring.

    Vardagsrum

    Parkettgolv och vita väggar. Plats för säng, förvaring och mediamöbler.

    Badrum

    Ljust kakel och ljust klinker. Wc, dusch, handfat och spegelskåp.

    Bostad

    Boarea

    22m2 (Enligt mäklarbild)

    Våning

    1 av 7 , hiss finns

    Lägenhetsnummer

    348-103

    Andel i föreningen

    0,196%

    Andel av årsavgift

    0,288%

    TV och internet

    I alla lägenheter finns det ett bredbandsuttag med tillhörande tjänstefördelare/router. Bredbandet kostar 150kr/mån och kommer som ett tillägg på avin från föreningen. Bredbandsleverantör är Bahnhof och i basutbudet ingår 1000/1000 Mbit/s symmetrisk överföringshastighet till varje hushåll. Föreningen tillhandahåller inte routrar till lägenheterna, det får varje medlem införskaffa på egen hand.

    Byggnad

    Fastighetsbeteckning

    Ljungbyhus 12

    Byggår

    1957-1958

    Energideklaration

    Energideklarationen är utförd 2019-09-20
    Energiklass:

    Uppvärmning

    Fjärrvärme

    Ventilation

    Frånluft

    Hiss

    Hiss finns

    Allmänt om föreningen

    Föreningens namn

    Brf Ribersborg 1

    Föreningens organisationsnummer

    769609-8792

    Föreningsform

    Bostadsrättsförening

    Äkta/oäkta förening

    Äkta förening

    Tillåter föreningen delat ägande?

    Ja

    Föreningens byggnader

    Antal lägenheter

    136 st

    Antal lokaler

    3 st

    Byggår

    1957-1958

    Äger föreningen marken

    Ja

    Allmän information

    Tvättstuga: Det finns två tvättstugor i varje hus. Varje tvättstuga har 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare, torkskåp el torkrum och separata mangelrum. Dessutom finns det skärmar för digital tidbokning. Förvaring: Alla lägenheter är avsedda med ett vind- och ett källarförråd som finns i samtliga trapphus. Hur debiteras elen: Föreningen har gemensam el via fastighetsabonemang till alla medlemslägenheter. Ekonomisk förvaltning: Örehus Förvaltning Tillsyn: Föreningen erbjuder tillsyn med köpare och säljare endast vid speciella omständigheter. Delat ägande: Föreningen godkänner delat ägande förhållanden då barn bor i lägenheten och föräldrar äger bostadsrätten. Kontaktuppgifter till förening: Hemsida: www.ribersborg1.se Mail: styrelsen@ribersborg1.se Telefon: 040-684 80 60 Ordf: Adam Stelmach

    Föreningens ekonomi

    Föreningen har inte tagit något särskilt beslut om avgiftshöjningar. Styrelsen meddelar nya avgifter om behov finns.

    Föreningens planerade och utförda renoveringar

    Reelining av avloppsledningar påbörjat våren 2020 och slutförs första veckorna 2021. Pågående: * Löpande underhåll görs kontinuerligt i bägge fastigheterna. 2019 *Alla hissar i fastigheten har renoverats och avslutades i september 2019 2018 * Ett nytt porttelefonisystem installerades under februari 2018. Boendens telefonnummer kopplades till systemet. Systemet utvecklas löpande och fler porter och entréer kopplas på med nya taggläsare. * Tappvattenprojektet avslutades i september 2018. Nya rör för tappvatten drogs i fastigheten * Fönsterrenoveringen avslutades i mars 2018. Under arbetet moterades energiisolerglas på insidan av fönstret, tätningslister och dammlister byttes mot nya. Dessutom monterades nya koppelbeslag samt säkerhetsskruv på ytterbågen. 2017 * 3st nya garageportar * Taggar till garagen 2016 * Färdigställande av gårdsmiljö mellan husen * Nytt tätskikt på underjordsgaragen mellan husen 2015 * Installation av gemensam el med individuell mätning * Nya ventilationsdon i alla lägenheter 2014 * Installation av bredbandsnät i samtliga lägenheter * Installation av nya värmecentraler 2013 * Anläggning av trädgård och färdigställande av uteplatser på Nicoloviusgatan 6 * Ny anslutning mellan garage och källare på Sergels väg 12. 2012 * Färdigställande av det västra garaget 2011 * Omläggning av tak inklusive säkerhetsutrustning * Renovering av balkonger, fronter och räcken * Omfogning och tvättning av fasader 2010 * Byte av portar i två av garagen * Byte av torktumlare * Byte av samtliga tvättmaskiner (genomfördes januari 2011) * Besiktning tak, fasader, balkonger, garage inför planerat renovering * Färdigställande av gästlägenheten * Iordningsställande av barnvagnsrum i uppgångarna på Sergels väg 12 * Iordningsställande av ramp i garaget på Nicoloviusgatan 6 2009 * Färdigställande av styrelserum och vidare arbeten på övernattningslägenhet * Byte av 2 st torktumlare och 2 st Hydrotork Rensning av avloppsstammar, inkl. dagvatten * Garage Nicoloviusgatan 6, östra – igenkalkade rör har bytts ut * Besiktning tak * Nya gårdsarmaturer * Målning hissdörrar

    Gemensamma utrymmen

    Barnvagnsrum, miljörum, cykelrum samt gästlägenhet

    Parkering

    Föreningen har tre garage med platser både för personbilar och MC. Antalet garageplatser uppgår till 131 fördelade på 3 underjordiska garage. I kvarteren finns det även avgiftsbelagda p-platser och boendeparkering. Om du är medlem i föreningen och behöver en garageplats kontakta styrelsen på styrelsen@ribersborg1.se Det finns låsta cykelrum i båda fastigheterna. Nycklar kan utkvitteras av den ansvarige i styrelsen

    Försäkring

    Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar. Bostadsrättstillägget som normalt tillkommer för en hemförsäkring och som täcker fast egendom i lägenheten ingår i föreningens fastighetsförsäkring. Medlemmar behöver därför inte teckna eget bostadsrättstillägg.

    Föreningens hemsida

    www.ribersborg1.se

    Ribersborg

    Allmänt om området

    Ribersborg är tillsammans med Hästhagen och Fågelbacken ett av delområdena i stadsdelen Slottsstaden. Området ligger innanför Ribersborgsstranden, mellan Limhamnsvägen, Mariedalsvägen, Regementsgatan och Ribersborgsvägen.

    Kommunikation

    Från Malmö central tar du dig med stadsbuss nr 7 mot Ön till Ribersborg.

    Tjänster i området

    Här har du närhet till både stadens centrum med shopping och nöjen samt den härliga Ribersborgsstranden med utsikt över vackra Öresund.

    Övrigt om området

    Ribersborgsskolan F-6 och Fridhemsskolan F-5 ligger i området, liksom Ribersborgs förskola och Vilda Västerns förskola.

    Läs mer

    Allmänt

    Adress: Nicoloviusgatan 6A, MALMÖ

    Kommun: Malmö

    Område: Ribersborg

    Boendeform: Bostadsrättslägenhet

    Upplåtelseform: Bostadsrätt

    Ekonomi

    Pris: 1 195 000 kr

    Månadsavgift: 1 970 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband och den fasta elavgiften.

    Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

    Pantsättningsavgift: 500 kr

    Överlåtelseavgift: 1 125 kr Betalas av köpare

    Kommentar till driftkostnad: Avgiften är fördelad enl. nedan: Bostaden: 1 661 kr/mån Obl.tillägg: Elförbrukning: 10 kr/mån El-abonnemang: 50 kr/mån Kabel-tv: 99 kr/mån Bredbandskostnad: 150 kr/mån Totalt: 1 970 kr/mån

    Karta & område

    Malmö

    Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

    Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Nordenskiöldsgatan 8 i Malmö, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

    Välkommen till din lokala mäklare i Malmö!

    Läs mer

    Bobutiken i Malmö

    Hitta din mäklare i Malmö

    Boendekalkyl

    Liknande bostäder