Objektbild

Östra Förstadsgatan 17G, Malmö

Trerummare på populär adress med balkong!

Pris:

1 995 000 kr

Månadsavgift 4 489 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv/bredband

Bostadsrättslägenhet - Malmö

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 1 av 6 , hiss finns

Byggår: 1989

Boarea: 68 m2

Nu tillsaluförs denna välplanerade trerummaren på populär adress! Här bor du på centralt läge med närhet till allt som Malmö har att erbjuda. En bostad med fräscht helkaklat badrum, mysiga sovrum, rymligt vardagsrum med plats för stort matbord och mysig inglasad balkong. Stilrent kök med gott om förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Här vid Slussen får man ta del av stadsdelens lummiga stråk och äldre fastigheter som varieras med vackra och nyare byggnationer. Caféer och kvartersrestauranger växlas med trendiga butiker. Med bara gångavstånd nås Rörsjöparken. Dessutom perfekta pendlingsmöjligheter från Värnhemstorget samt kort avstånd till Centralstationen och Malmö City. En bostad som måste upplevas på plats, varmt välkommen på visning!

Läs mer

Pris

1 995 000 kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Visning

  Vi anpassar våra visningar efter rådande situation för din och vår säkerhet. Läs mer här

  Sön 24 Oktober

  12:00 - 12:30

  Bokad visning - vänligen anmäl dig!

  Ansvarig mäklare

  Malin Thelander

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0727-44 98 64

  malin.thelander@lansfast.se

  Bevaka slutpris

  Fyll i dina uppgifter så skickar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling slutpriset på Östra Förstadsgatan 17G till dig.

  Slutpriset skickas endast om säljaren och köparen godkänner det.

   Planritning

   Värdera din bostad kostnadsfritt*

   Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

   *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

    Beskrivning

    Interiör

    Hall

    Välkomna in genom säkerhetsdörren och ni möts av en hall med bra avgängning och förvaringsmöjligheter. Från hallen tar du dig enkelt vidare till bostadens badrum, sovrum och vardagsrum. Härifrån nås även en rymlig klädkammare.

    Kök

    Stilrent kök med bra arbetsyta och förvaring. Vita köksluckor, bänkskiva i rostfritt och ek samt ljust kakel. Köket är utrustat med häll, ugn, diskmaskin, fläkt, samt kyl och frys.

    Vardagsrum

    Bostadens vardagsrum är väl tilltaget och har vackert parkettgolv. Här får du plats med både stor matgrupp och soffgrupp. Från vardagsrummet når du även bostadens balkong.

    Sovrum 1

    Rymligt och rogivande sovrum med plats för stor säng, nattduksbord och förvaring.

    Sovrum 2

    Extra sovrum som är perfekt som barnrum eller kontor.

    Badrum

    Stilrent och helkaklat badrum med harmoniska färger. Badrummet är utrustat med badkar, kommod, WC och tvättmaskin/torktumlare.

    Balkong

    Stor inglasad balkong med gott om plats för loungemöbler där du kan njuta av härliga vår- och sommarkvällarna!

    Bostad

    Boarea

    68m2 (Enligt mäklarbild)

    Våning

    1 av 6 , hiss finns

    Lägenhetsnummer

    019

    Andel i föreningen

    0,6479%

    Andel av årsavgift

    Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

    TV och internet

    Kabel-TV via ComHem, basutbudet ingår i avgiften. Bredband via Bahnhof med hastighet 1000/1000 Mbit/s som ingår i avgiften. Det går att välja annan leverantör via ComHem ”tre hål i väggen” eller Bolina men får då betala för det.

    Byggnad

    Byggår

    1989

    Energideklaration

    Energideklarationen är utförd 2018-02-14
    Energiklass:

    Uppvärmning

    Fjärrvärme

    Ventilation

    FTX

    Hiss

    Hiss finns

    Allmänt om föreningen

    Föreningens namn

    Hsb brf Skansen

    Föreningens organisationsnummer

    716407-1602

    Föreningsform

    Bostadsrättsförening

    Äkta/oäkta förening

    Äkta förening

    Tillåter föreningen delat ägande?

    Ja

    Föreningens byggnader

    Antal lägenheter

    147 st

    Antal lokaler

    1 st

    Byggår

    1989

    Äger föreningen marken

    Ja

    Allmän information

    Bostadsrättsföreningens hus byggdes år 1989 på fastigheten Bror 25 som föreningen innehar med äganderätt. Fastighetens adress är Östra Förstadsgatan 17. Tvättstuga: Tvättstuga finns i varje trappuppgång i källaren och är utrustade med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp och en mangel. Förvaring: Källarförråd ingår till alla lägenheter utom vissa större lägenheter som har ett extra rum i lägenheten. Ekonomisk förvaltning: Örehus HSB-avgift: 500 + 300 (engångsavgift) Tillsyn: görs av vicevärden i samband med överlåtelsen Hur debiteras elen: Föreningen har gemensam el vilket innebär att elabonnemang och elavtal för alla medlemmar sköts via föreningen. Det är en gemensam nätavgift för hela föreningen och du som innehavare av en bostadsrätt i brf Skansen kan inte träffa egna elavtal för din lägenhet. Du betalar endast för den el du förbrukar i din lägenhet inklusive förbrukningsavgifter och skatter. De individuella el-mätarna för varje lägenhet avläses 4 gånger per år, kostnaden fördelas och redovisas på din avi för månadsavgift. Elavgiften betalar du i efterskott, sk retroaktiv debitering. Delat ägande: Föreningen tar ställning till delat ägande för varje separat fall. Kontaktuppgifter till förening: Hemsida: hsb.se/malmo/brf/skansen/ Mail: skansenmalmo@gmail.com Ordf: Christer Johnsson

    Föreningens ekonomi

    2016 sänktes avgiften med 12% och 2017 med 5%. Inga avgiftsförändringar är planerade.

    Föreningens planerade och utförda renoveringar

    Inga nya större renoveringar är planerade. 2021 - 18 laddplatser för elbil 2020 - Solceller 2019 - Spolning av rör, renovering av hissarna, injustering av luftflöden för att optimera ventilationen, målning av trapphus och garage 2018 - Postboxar, säkerhetsdörrar 2017 - Plantering innergård 2016 - OVK, fasadrenovering, genomgång av termostater 2014 - Installerades nya porttelefoner och låssystem med tagg samt nytt bokningssystem för tvättstugor. 2013 - Byggdes miljöhus för sopsortering.

    Gemensamma utrymmen

    Det finns cykelrum i källarna och det finns barnvagnsrum. För nuvarande har föreningen en liten fritidslokal.

    Parkering

    Garage med 73 st parkeringsplatser och 8 st motorcykelplatser, en del av parkeringsplatserna sköts dock av brf Carl. Kölista tillämpas för nuvarande tar det ca 3 år. Boendeparkering finns i området.

    Försäkring

    Föreningen är försäkrad hos Länsförsäkringar och det ingår bostadsrättstillägg för föreningens lägenheter. Egen hemförsäkring måste dock tecknas.

    Föreningens hemsida

    www.hsb.se/malmo/brf/skansen/

    Slussen

    Allmänt om området

    Slussen är ett delområde i stadsdelen Centrum, Malmö. Området ligger mellan Hornsgatan och Drottninggatan, öster om Exercisgatan. Slussen är en del av Östra Förstaden. När järnvägen byggdes på 1850-talet grävdes även en kanal från Sege å parallellt med spåren. Kanalen fylldes igen omkring 1910. Namnet Slussen kommer från den sluss som fanns vid anslutningen till hamnkanalen. Delområdets nuvarande bostäder är främst hyreshus från början av 1900-talet, även om en del hus ersatts med nyare under senare år.

    Kommunikation

    På 5 minuter tar du dig från Malmö C till Slussen med stadsbuss 3.

    Tjänster i området

    Längs Östra Förstadsgatan finns butiker och restauranger. Vid Drottninggatan ligger nya polishuset och Malmö Rättscentrum.

    Övrigt om området

    Schougens bro förskola ligger i området.

    Läs mer

    Allmänt

    Adress: Östra Förstadsgatan 17G, Malmö

    Kommun: Malmö

    Område: Slussen

    Boendeform: Bostadsrättslägenhet

    Upplåtelseform: Bostadsrätt

    Ekonomi

    Pris: 1 995 000 kr

    Månadsavgift: 4 489 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv/bredband

    Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2021-09-17

    Pantsättningsavgift: 476 kr

    Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av köpare

    Driftkostnad: 300 kr/månad

    Driftskostnaden fördelas enligt följande:

    Elkostnad: 300 kr/månad

    Kommentar till driftkostnad: Observera att driftkostnaderna är individuella och kan förändras beroende på faktisk förbrukning. Driftkostnaderna är baserade på 2 vuxna och 1 barn. Kommentar area: Lägenheten distribueras som en 3 ROK men enligt lägenhetsförteckningen är det en 2 ROK.

    Karta & område

    Malmö

    Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

    Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Nordenskiöldsgatan 8 i Malmö, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

    Välkommen till din lokala mäklare i Malmö!

    Läs mer

    Bobutiken i Malmö

    Hitta din mäklare i Malmö

    Boendekalkyl

    Liknande bostäder