Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Östra Promenaden 13B, Malmö

Renoverad 3:a med öppen planlösning och magisk balkong!

Pris:

3 395 000 kr

Månadsavgift 4 975 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten, bredband samt grundutbud av tv-kanaler från Telia.

Bostadsrättslägenhet - Malmö

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 6 av 6 , hiss finns

Byggår: 1987

Boarea: 87 m2

Välkommen in till denna renoverade lägenhet med tre rum och kök. Här bjuds du bland annat på en härlig öppen planlösning, stora fönsterpartier, enormt stor balkong där halva är inglasad samt ett renoverat kök och badrum. Det är en klar röd tråd genom alla rum med harmoniska färger och materialval. Sovrummen är fullstora med plats för dubbelsäng. Bostaden lämnar gott om utrymme till att sätta din personliga prägel på ditt hem. Det ljusa golvet med matchande ljusa väggar samt den framtagna betongen gör att det är lätt att matcha med många olika stilar. Detta är en bostad vi kan prata mycket och länge om! Varmt välkommen på visning!

Läs mer

Pris

3 395 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Fredrik Brood

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 0727-44 98 66

  fredrik.brood@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Vi tar hissen upp till sjätte våningen där du möts av denna pärla till bostad! Hallen har ett ljust parkettgolv och väggar i putsad betong. Det finns gott av avhägningsmöjligheter i form av flera garderober.

   Badrum

   Ett rymligt, trevligt och fräscht badrum med toalett, badkar, tvättmaskin, kommod och badrumskåp. Badrummet har klinkergolv i sobra toner och väggarna går i vitt kakel.

   Sovrum 1

   Vi fortsätter rakt fram från hallen där vi mötes av bostadens största sovrum. Ytskikten präglas av putsade betongväggar och vita väggar samt en vackert parkettgolvet. Här ryms en fullstor säng utan problem. Här finns gott om förvaring i form av en klädkammare.

   Kök

   Vidare in i lägenheten hittar vi bostadens hjärta. Man blir direkt tagen av den lugna och hemtrevliga känslan som finns i köket. Kökets ytskikt präglas av parkettgolv och vita väggar med inslag av putsad betong. Vit köksinredning bryts snyggt av mot en bänkskiva i ek. Köket är utrustat med ugn, kyl, frys, diskmaskin, spishäll, och spisfläkt. Köket erbjuder möjligheten att ställa in stort köksbord i samband med den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum.

   Vardagsrum

   Samma känsla av harmoni och hemtrevlighet som vi möts av tidigare i bostaden följer även med till vardagsrummet med det vackra parkettgolvet och de ljusa väggarna med inslag av putsad betong. Färgvalen i rummet lämnar stort utrymme att sätta sin personliga prägel på rummet. Här finns plats för en större soffgrupp samt ett fullstort matsalsbord med plats för 8-10 personer. Rummets stora fönster bjuder på ett härligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet når du bostadens balkong.

   Sovrum 2/arbetsrum

   Härligt sovrum med plats för dubbelsäng om så önskas. Här pryds ytskikten av parkettgolv och vitaväggar samt inslag av putsad betong. Från sovrummet har du en egen utgång till balkongen.

   Balkong

   Bostadens kanske härligaste plats! Här får du ta del av en stor balkong där ena delen är inglasad och den andra delen inte är det. Här finns ordentlig plats för utemöblemang och planteringslådor om så önskas. Smidiga elektroniska markiser gör det lätt att skärma av vardagsrum och kök om det blir för mycket sol.

   Bostad

   Boarea

   87m2 (Areauppgifter enligt mäklarbild)

   Våning

   6 av 6 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   21-2005-1-21-6

   Andel i föreningen

   1,12811%

   Andel av årsavgift

   1,12811%

   TV och internet

   Kabel-tv leverantör: Telia grundutbud ingår i avgiften. Internet/Bredband leverantör: Telia fiber 250/250 mbit/s, du kan individuellt ändra hastighet för en kostnad.

   Byggnad

   Fastighetsbeteckning

   Utanverket 14

   Byggår

   1987

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2013-05-29

   Uppvärmning

   Fjärrvärme, värmepump-frånluft

   Ventilation

   Frånluft med återvinning

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Hsb brf Utanverket

   Föreningens organisationsnummer

   716407-2733

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   104 st

   Antal lokaler

   1 st

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Bostadsrättsföreningen hus byggdes 1986-1987 på fastigheten Utanverket 14 som föreningen innehar med äganderätt. Fastighetens adress är Östra Promenaden 9 A-13 B. Tvättstuga: 4 st fullutrustade tvättstugor finns på första våningen. Förvaring: Förråd som tillhör lägenheten finns i källaren. Delat ägande: Föreningen har som policy att tillåta s.k. delat ägande med villkoret att den som bor i lägenheten ska äga minst 10 %. Ekonomisk förvaltning: HSB HSB-avgift: 500 + 300 (engångsavgift) Tillsyn: I samband med tillträde till lägenheten kallas medlemmen till en rundvisning av styrelsen. Här sker även tillsyn av lägenheten. Kontaktuppgifter till förening: Hemsida: www.hsb.se/malmo/brf/utanverket Mail: brfutanverket@outlook.com Ordf: Johan Nilsson

   Föreningens ekonomi

   Det finns inga beslutade justeringar av månadsavgiften, föreningens goda ekonomi och ränteläget bidrar till detta.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Föreningens utförda renoveringar: 2008: Genomfördes tilläggsisolering av vinden. 2012: Infördes tagglåssystem till entréer och soprum 2013: Genomfördes utbyte av elarmaturer i tvättstugan. Special-lysrör monterades i korridor och tvättstugor. Tidigare strömbrytare ersatt av strömbrytare med sensorer. Ny pergola uppfördes på uteplatsen. 2014: Utfördes ommålning av trapphusen. De gamla plastlisterna i samtliga trapphus ersatta av klinerlister. Målning av väggar och golv i cykelkällaren. Utbyte av metalldörrar till samtliga soprum och extrautrymmen, som kan nås via gården. 2015: Renoverades lekplatsen för att leva upp till nuvarande säkerhetskrav, nya lekredskap monterades och sanden byttes ut. Nödbelysning med batteridriven reservkälla har monterats i varje trappuppgång. 2016: Gästlägenhet, renovering av tvättstugorna, modernisering av hissar. 2017: Modernisering av hissar. Renovering av tvättstugor och golven täcktes av klinker och väggarna halvkaklades delvis och två nya tvättmaskiner köptes in. Ett före detta soprum har byggts om till cykelrum. Belysningen i fastighetens källare har bytts ut till en mer energisnål och ljusstarkare sort. 2018: OVK samt rensning av ventilations- och imkanaler. Taggläsare till garagedörrarna i källaren installerades samt till föreningens tvättstuga. Mossrensning samt mossbekämpning av tak. Föreningens fritidslokal utrustades med diskmaskin och två uttjänta torktumlare ersattes med nya. 2019: Underhållsspolning av stående avloppsstammar samt tillhörande stick och fettrattar har införskaffats till medlemmarna. 2020: Avloppsunderhåll 2020: Byte av låssystem Föreningens planerade renoveringar: - Fasadunderhåll

   Gemensamma utrymmen

   Föreningen har en cykelkällare samt barnvagnsrum i varje trapphus. Ett övernattningsrum med två bäddar med kostnad om 200kr/natt. Föreningen har även ett hobbyrum.

   Gårdsplats

   Gemensam uteplats/innergård finns. Trivsam omgivning med fina planteringar, grill, utemöbler, gräsmatta och lekplats.

   Parkering

   Föreningen har 34 st garageplatser med en kostnad om 475kr/mån. I dagsläget är det ca 5 års kötid. Boendeparkering längs kanalen finns att ansöka om hos Malmö stad. Nuvarande kostnad 25kr/dag.

   Försäkring

   Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar. I föreningens fastighetsförsäkring ingår bostadsrättstillägg för föreningens lägenheter.

   Föreningens hemsida

   www.hsb.se/malmo/brf/utanverket

   Drottningtorget

   Allmänt om området

   Några minuters promenad från Malmös centrum samt Malmö centralstation, mellan Stortorget och Värnhem finner du Drottningtorget. B la loppmarknader och matmarknader gör Drottningtorget till ett levande och härligt område att bo på. Öster och väster om torget finns bostadshus från 1890-talet och från sekelskiftet 1900, medan den södra sidan flankeras av ett kontorshus från 1960-talet. Byggnaderna runt torget utgör goda exempel på jugendarkitekturen i staden. Fontänen på torget har ritats av arkitekt Alfred Arvidius, som också skapat Sjöbergska palatset vid torgets sydvästra del. Andra kända malmöarkitekter som ritat hus på torget är Oscar Borgman som gjort Drottningtorget 2, O E Hägg ritade Drottningtorget 4 samt Ewe & Melin som skapade Drottningtorget 1-3, det så kallade miljonhuset eftersom det var det första bostadshuset i staden som kostade mer än en miljon kronor

   Tjänster i området

   I området finns det gott om livsmedelsbutiker.

   Övrigt

   Det finns flera förskolor, en grundskola och åtta gymnasieskolor i området.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Östra Promenaden 13B, Malmö

   Kommun: Malmö

   Område: Drottningtorget

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 3 395 000 kr

   Månadsavgift: 4 975 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten, bredband samt grundutbud av tv-kanaler från Telia.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-07-20

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 350 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 250 kr/månad

   Försäkring: 100 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: Observera att driftkostnaderna är individuella och kan förändras beroende på faktiskt förbrukning! Driftkostnaderna är baserade på 2 vuxna

   Karta & område

   Malmö

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Nordenskiöldsgatan 8 i Malmö, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Malmö!

   Läs mer

   Bobutiken i Malmö

   Hitta din mäklare i Malmö

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder