Objektbild

Rådmansgatan 14, Malmö

Toppmodern etta högt upp i huset!

Pris:

2 195 000 kr

Månadsavgift 1 984 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, vatten samt bostadsrättstillägg. Obligatoriskt tillägg om 208 kr/mån för Telia Triple play (Bredband, TV och ip-telefoni)

Bostadsrättslägenhet - Malmö

Rum: 1 rok

Våning: 12 av 19 , hiss finns

Byggår: 2014

Boarea: 36 m2

Nu saluförs denna toppmoderna etta högt upp i huset på våning tolv med fantastiskt utsikt och låg månadsavgift! Här bor du i en väldisponerad och sparsamt använd lägenhet med alla typer av bekvämligheter med egna tvättmöjligheter, diskmaskin och hiss från entréplan. Lägenheten erbjuder rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot det vackra köket, helkaklat badrum i ljusa nyanser samt tillhörande sovalkov med plats för stor säng. Med hissen tar du dig enkelt ner till både Triangelns-shoppingcenter samt parkeringsmöjligheter. Här bor du i en aktiv och attraktiv förening som sänkt avgifterna vid tre tillfällen sedan föreningen bildades 2014. På Rådmansvången bor du på central och attraktiv adress med närheten till allt med service och kommunikation. Utanför dörren har du fantastiska Triangeln och Möllevången med shopping och restauranger i absolut världsklass. Här har du dessutom optimala pendlingsmöjligheter till Köpenhamn inom 20 minuter och resten av Skåne och omnejd ett stenkast bort, kort och gott - ett riktigt kanonläge. Denna bostaden måste upplevas, varmt välkommen på visning!

Läs mer

Pris

2 195 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Bevaka slutpris

  Fyll i dina uppgifter så skickar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling slutpriset på Rådmansgatan 14 till dig.

   Planritning

   Värdera din bostad kostnadsfritt*

   Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

   *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

    Beskrivning

    Interiör

    Hall

    Här tar du steget in i en välplanerad hall med bra förvaring och avhängningsmöjligheter. På golvet ligger mörkt klinker och väggarna är vitmålade. Från hallen tar du dig enkelt vidare till bostadens badrum, kök och vardagsrum

    Kök

    Modernt och stilfullt renoverat kök med ljusa köksluckor och bänkskiva i grå nyans. Köket erbjuder bra arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Rummet har smakfullt trägolv och vitmålade väggar. Köket är utrustat med diskmaskin, induktionshäll, fläkt, ugn, kyl och frys . I köket finns plats för bord och stolar för fyra personer om så önskas.

    Vardagsrum

    Social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här får du plats med både soffa och matgrupp och kan blicka ut över den underbara utsikten. På golvet ligger vackert trägolv och väggarna är vitmålade.

    Alkov

    I anslutning till vardagsrummet finner du den mysiga sovalkoven med plats för stor dubbelsäng och nattduksbord.

    Badrum

    Helkaklat och modernt badrum med kakel och klinker i ljusa nyanser. Badrummet är utrustat med dusch, kommod, spegelskåp och egna tvättmöjligheter i form av tvättmaskin och torktumlare.

    Bostad

    Boarea

    36m2 (Areauppgifter enligt mäklarbild)

    Våning

    12 av 19 , hiss finns

    Lägenhetsnummer

    2106

    Andel i föreningen

    Andel i föreningen har ej gått att få fram.

    Andel av årsavgift

    Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

    Kommentar till andelstal

    Andelstal: 0,711900

    TV och internet

    Föreningen har kabel-tv och bredband via Telia som ingår i avgiften. Bredbandshastighet är 100 Mbit/s

    Byggnad

    Byggår

    2014 Inflytt 2014

    Energideklaration

    Energideklarationen är utförd 2016-10-24
    Energiklass:

    Uppvärmning

    Fjärrvärme

    Ventilation

    FTX

    Hiss

    Hiss finns

    Allmänt om föreningen

    Föreningens namn

    Brf Kaninen 31

    Föreningens organisationsnummer

    769624-4727

    Föreningsform

    Bostadsrättsförening

    Äkta/oäkta förening

    Äkta förening

    Tillåter föreningen delat ägande?

    Ja

    Föreningens byggnader

    Antal lägenheter

    97 st

    Antal lokaler

    0 st

    Byggår

    Byggstart 2012

    Byggår kommentar

    Inflytt 2014

    Äger föreningen marken

    Ja

    Allmän information

    Tvättstuga: Det finns ingen gemensam tvättstuga. Alla lägenheter har egna tvättmaskiner och torktumlare. Förvaring: Varje lägenhet har tillgång till ett förråd Hur debiteras elen: Varje lägenhet tecknar eget abonnemang Ekonomisk förvaltning: Fastum Tillsyn: Nej Kontaktuppgifter till förening: Mail: info@kaninen31.se Ordf: Christina Öinert

    Föreningens ekonomi

    Till följd av god ekonomi i föreningen har styrelsen under året sänkt avgifterna med 5 % samt amorterat utöver plan.

    Föreningens planerade och utförda renoveringar

    2016, utfördes 2-års besiktning av fastigheten. 2019, utfördes 5-års besiktning av fastigheten samt kameraövervakning i entrén mot Rådmansgatan 14. 2020 - OVK-besiktning 2020-2021, reparation av fasadplattor, därav säkerhetsnätet. Detta kommer att tas bort efter att reparationerna genomförts. 2023 - OVK * Fläktaggregat

    Gemensamma utrymmen

    Det finns en gästlägenhet i föreningen. Föreningen äger 50% i en gemensamhetsanläggning (Sff Boendekaninen) bestående av bland annat gårdsutrymmen, cykelparkering och terrasser. Övriga 50% ägs av Brf. Kaninen 33 med adressen S:t Johannesgatan 3A-M (grannfastigheten som Kaninen 31 delar utrymmen med).

    Parkering

    Möjlighet finns för medlemmarna att hyra garageplats i Triangelnsgarage eller vid Malmö IP. Kontakta P-Malmö fö mer information.

    Försäkring

    Föreningens byggnad är fullvärdesförsäkrad hos försäkringsbolaget Modena. Föreningen har också tecknat kollektivt bostadsrättstillägg för samtliga lägenheter.

    Föreningens hemsida

    www.kaninen31.se

    Läs mer

    Allmänt

    Adress: Rådmansgatan 14, Malmö

    Kommun: Malmö

    Område: Rådmansvången

    Boendeform: Bostadsrättslägenhet

    Upplåtelseform: Bostadsrätt

    Ekonomi

    Pris: 2 195 000 kr

    Månadsavgift: 1 984 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, vatten samt bostadsrättstillägg. Obligatoriskt tillägg om 208 kr/mån för Telia Triple play (Bredband, TV och ip-telefoni)

    Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-11-23

    Kommentar till driftkostnad: Avgiften är fördelad enl. nedan: Avgift bostaden: 1 908 kr/mån Trippelplay 208 kr/mån Totalt: 2 116 kr/mån

    Karta & område

    Malmö

    Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

    Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Nordenskiöldsgatan 8 i Malmö, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

    Välkommen till din lokala mäklare i Malmö!

    Läs mer

    Bobutiken i Malmö

    Hitta din mäklare i Malmö

    Boendekalkyl

    Liknande bostäder