Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Serenadgatan 22, Malmö

Renoverad och välplanerad 2:a på 10:e våningen med fantastisk utsikt!

Pris:

1 000 000 kr

Månadsavgift 4 421 kr/mån Utöver månadsavgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 809 SEK samt avgift för gemensam el samt elförbrukning. I avgiften ingår värme, vatten, bostadsrättstillägg och kabel-tv/bredband.

Bostadsrättslägenhet - Malmö

Rum: 2 rok

Våning: 10 av 17 , hiss finns

Byggår: 1972

Boarea: 64 m2

Varmt välkomna till en renoverad lägenhet på 10:e våningen! Nu saluförs den här välplanerade 2-tummare disponerad över 64 kvadratmeter. Fantastisk utsikt, ljusinsläpp från två väderstreck och egen tvättmaskin en är några av fördelarna med detta boende. Köket och badrummet renoverades 2015. Detta är ett boende som bör upplevas på plats! Välkommen på visning!

Läs mer

Pris

1 000 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Linnéa Görefält

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0727-44 98 65

  linnea.gorefalt@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Välkomna in till denna charmiga och renoverade lägenhet! En rymlig hall där du når alla lägenhetens rum med vita väggar och tre dubbelgarderober direkt till vänster från hallen.

   Badrum

   Badrummet renoverades 2015. Det är inrett med vitt kakel och en vägg i skimrigt i guld/grönt. Badrummet är utrustat med dusch med glasväggar, tvättställ, Wc, handdukstork, tvättmaskin och spegel.

   Kök

   Ett tilltaget och renoverat kök med svarta högblanka luckor och vitt kakel som stänkskydd. Här finns bra arbetsytor samt matplats för 4-6 personer. Köket är utrustat med häll, fläkt, diskmaskin, kyl/frys och mikro. Här finner vi även en fondvägg i guldigt mönster och en trevlig utsikt!

   Vardagsrum

   Tack vare den öppna planlösningen från hallen samt fönster i två väderstreck känns vardagsrummet ljust och stort. Ifrån vardagsrummet når vi även den stora inglasade balkongen. Vita väggar och två fondväggar sätter karaktär och värme till rummet. Här får du utan problem plats med soffmöblemanget och mediamöblerna!

   Sovrum

   Stort sovrum med ljusa väggar samt en fondvägg i svagt mönstrad tapet. Här finns gott om plats för dubbelsäng samt extra förvaring. Här sover du lugnt och skönt med utsikt!

   Inglasad balkong

   Generös inglasad balkong som kan nyttjas större delen av året. Fantastisk utsikt och plats för ca 4 sittplatser.

   Bostad

   Boarea

   64m2 (Areauppgifter enligt mäklarbild)

   Våning

   10 av 17 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   208022002-0203

   Andel i föreningen

   0,15571%

   Andel av årsavgift

   0,15422%

   TV och internet

   Kabel-TV: Föreningen samarbetar med ComHem och har ett utbud bestående av ComHems grundutbud. Dessa ingår i grundhyran, men man kan med lätthet välja till fler kanaler genom att ta kontakt med ComHem Internet/bredband: Inom föreningen finns ett kollektivt bredbandsnät (1000/1000 Mbit/sek) vi har avtal med ViaEuropa som har A3 som operatör, kostnad 99:-/mån. De använder fiberLAN teknik. Månadskostnaden läggs som en extra avgift på månadsavgiften som är obligatorisk

   Byggnad

   Byggår

   1972

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2019-02-14
   Energiklass:

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Ventilation

   Frånluft med återvinning

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Riksbyggen Malmöhus 22

   Föreningens organisationsnummer

   746000-9942

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   590 st

   Antal lokaler

   1 st

   Byggår

   1972

   Äger föreningen marken

   Nej

   Allmän information

   Riksbyggens bostadsrättsförening Malmöhus 22. Föreningen bildades 1967 och husen var inflyttningsklara 1971/72. Föreningen har 590 lägenheter fördelat på 4 höghus (17 våningar) med 80 bostadsrätter i varje plus 15 trevåningshus med vardera 3 trappor och 18 bostadsrätter per hus. Föreningen har fastigheterna Almvik 1, Arian 1-3, Duetten 1, Högaholm, 1,3,4 & 5 samt Romansen 1 i Malmö kommun. Tomträtt: Marken innehas med tomträtt genom ett tomträttsavtal med Malmö kommun. Avtalet gäller oförändrat t.o.m 2023-01-01. Tvättstuga: Finns i vart trapphus. Dom är tillgängliga mellan 08.00-20.00. Förvaring: Finns 1 st förråd till alla bostadsrätter, källare eller vind beror på vilken lägenhet. Ekonomisk förvaltning: Riksbyggen Hur debiteras elen: Gemensam El infördes under första halvåret 2014. Boende betalar i efterskott, avgiftsavin som boende får kvartalsvis (för 3 månader) betalas månadsvis, summan står för förbrukad el och en administrationskostnad. Tillsyn: Föreningen gör inte någon tillsyn vid överlåtelse. Det är upptill köparen att ombesörja detta. Kontaktuppgifter till förening: Hemsida: www.mhus22.se Mail: styrelserum@mhus22.se Ordf: Rolf Larsson, 0703-568 400

   Föreningens ekonomi

   Styrelsen tog beslut att höja grundavgiften med 4% från den 1 januari 2020 med anledning av Relining och spolning av avloppsstammar.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Ny belysning i området, parkeringsplatserna på Kvartettgatan. 5 miljöhus färdiga december 2018. Elsäkerhet och status-kontroll pågår löpande i området sedan 15 september 2016. Samtliga lekplatser är renoverade + byte av sand och byte av "bakbar" sand. Kameror uppsatta i garage. Markprover är tagna i området på PCB, riskanalys genomförs utifrån provsvaren. Renovering av hissar, byte till växellös hissmaskin, nya korgdörrar mm. Sopsugsdriften avslutades den 31/12 2018, sopnedkasten plomberas i alla 4 höghusen. 5 nya miljöhus klara december 2018, 2 för höghusen, 2 för Kvartettgatan, 1 för Serenadgatan. Status och Elsäkerhetskontroll fortgår löpande. Renovering av hissar fortgår. Nytt ventilationsaggregat i gymmet klart oktober-november 2018. Målning av källarnedgångar i 4 höghus. Installation av automatisk dosering i tvättstuga 2 och 3 i höghus nr 28 klart 2018. Ny takpapp på alla 15 låghus, arbetet avslutades augusti 2017. Målning + ny belysning i undercentraler för låghus utfördes under hösten 2016. Målning av vindar i höghus + byte av massiv dörr utfördes under hösten 2016. Besiktning av lekplatser är utförda. Byte av värmeväxlare för låghus i två undercentraler utfördes under augusti 2016. Underhållsspolning av avlopp på 590 lägenheter, köksstick, badrumsstick, gästtoalettsstick utfördes under november 2017. Ny bredbandsuppkoppling på 1000/1000 Mbit/s uppstart den 02 oktober 2017.

   Gemensamma utrymmen

   Inom föreningen finns möjligheter till aktiv fritid med bl.a. Boulebana, dartlokal, styrketräningslokal (16-års gräns), verksamheten är till för medlemmar och är kostnadsfri.

   Gårdsplats

   Vid varje hus finns gemensam grillplats. För barnen finns stora gräsytor och bra lekplatser och även en bollplan som ligger relativt centralt i området.

   Parkering

   Föreningen har 473 P-platser till uthyrning, pris 50:-/mån. Föreningen har 287 garageplatser till uthyrning, pris 200:-/mån. Kötiden varierar beroende på vilket P-däck eller vilket garage den boende är intresserad av. Avgiftsbelagda gästparkeringar finns på tre platser inom området, kostnad 3:-/tim max 3 tim. Betalkort kan också användas.

   Försäkring

   Föreningens medlemmar i föreningen inkluderas i vår gemensamma försäkring som täcker “bostadsrättstillägg”. Detta innebär att den enskilde bostadsrättsinnehavaren inte behöver ha detta tillägg försäkrat i sitt hemförsäkringsbolag. Observera att detta inte ersätter hemförsäkring, bara tillägget “bostadsrättstillägg”

   Föreningens hemsida

   www.mhus22.se

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Serenadgatan 22, Malmö

   Kommun: Malmö

   Område: Högaholm

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 000 000 kr

   Månadsavgift: 4 421 kr/mån Utöver månadsavgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 809 SEK samt avgift för gemensam el samt elförbrukning. I avgiften ingår värme, vatten, bostadsrättstillägg och kabel-tv/bredband.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-10-09

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr

   Driftkostnad: 128 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 128 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: Observera att driftkostnaderna är individuella och kan förändras beroende på faktisk förbrukning. Avgiften är fördelad enligt följande: Avgift bostad: 4 421 kr/mån Värme: 710 kr/mån (schablon) El debiteras enl. förbrukning Kabel-tv/bredband: 99 kr/mån Totalt: 5230kr/mån

   Antal personer i hushållet: 1 st

   Karta & område

   Malmö

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Nordenskiöldsgatan 8 i Malmö, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Malmö!

   Läs mer

   Bobutiken i Malmö

   Hitta din mäklare i Malmö

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder