Objektbild

Södra Gulsparvsgatan 48, Malmö

Pris:

1 895 000 kr

Månadsavgift 5 210 kr/mån I månadsavgiften ingår värme och vatten. Utöver det tillkommer obligatoriskt tillägg om 89kr/mån för bredband

Bostadsrättslägenhet - Malmö

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 4 av 5 , hiss finns

Byggår: 1966-1968

Boarea: 80,5 m2

På populära Söderkulla presenteras denna renoverade bostad fördelad på tre rum och ca 80 kvm. Utöver detta finner vi generösa sällskapsytor, inglasad balkong samt smakfullt renoverat kök och badrum. En inflyttningsklar bostad, bara att inreda och bo! Inom gångavstånd finns livsmedelsbutik och närservice med det mesta man tänka sig. I området finns även utmärkta kommunikationsmöjligheter med busshållplats nära inpå som med lätthet tar dig in till stadskärnan eller Hyllie för vidare avfärd. Välkommen på visning!

Läs mer

Pris

1 895 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Johan Dahlberg

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 0727-44 98 63

  johan.dahlberg@lansfast.se

  Bevaka slutpris

  Fyll i dina uppgifter så skickar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling slutpriset på Södra Gulsparvsgatan 48 till dig.

  Slutpriset skickas endast om säljaren och köparen godkänner det.

   Planritning

   Värdera din bostad kostnadsfritt*

   Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

   *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

    Beskrivning

    Interiör

    Hall/Entré

    Från lugn innergård nås trapphus 48 och bostaden med hiss från markplan. Väl i bostaden möts vi av generös förvaring med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Praktiskt klinkat golv och vitmålade väggar täcker ytskikten.

    Kök

    Rymligt kök med utrymme för matbord och 5 ätande. Köket presenteras i utförande med vita skåpsluckor i kombination med rostfria vitvaror, mörk mosaik och grå/svart bänkskiva. Maskinell utrustning: Fullhöjd kyl - Siemens Fullhöjd frys - Siemens Integrerad - Ugn och micro Spishäll Fläkt Diskmaskin

    Sovrum 1

    Till vänster från hallen nås det sovrum som idag är master bedroom och vetter ut mot innergården. Rummet används med fördel som sovrum men funkar lika bra som kontor eller barnrum. Ljus gedigen parkett och målade väggar i sober ton som kombineras med fondvägg.

    Vardagsrum

    Vidare från hallen öppnas bostaden upp till vardagsrummet. Här ryms både det större soffmöblemanget och tillhörande soffbord samt mediamöblemanget. Fint ljusinsläpp från stora fönsterparti kombineras med exklusivt renoverade ytor och spotlights längs taket.

    Sovrum 2

    Till höger från hallen nås det sovrum som idag är barnrum och vetter ut mot lugn sidogata. Rummet rymmer utan problem säng, skrivbord och förvaringsmöbler. Utöver detta vetter rummet ut mot den generösa inglasade balkongen.

    Gäst WC

    Renoverat helkaklat gäst wc med vitt kakel och grå klinker. Vitt porslin och spegel samt kommod med förvaring.

    Inglasad balkong

    Rymlig inglasad balkong med plats för utemöblemanget och övrig förvaring om så önskas. Här har du ett extra rum som årets varmare månader blir en perfekt social samlingsplats.

    Badrum

    Det större badrummet är smakfullt renoverat med vita väggar och mörk kakelbård samt golv i mörkare nyans. Gott om plats för toalettartiklarna i form av kommod och spegel med förvaring. I övrigt finner vi vitt porslin och rostfritt stål fördelar på tvättställ och badkar.

    Bostad

    Boarea

    80,5m2 (Enligt mäklarbild)

    Våning

    4 av 5 , hiss finns

    Lägenhetsnummer

    21-2134-1-37-4

    Andel i föreningen

    0,36969%

    Andel av årsavgift

    0,36969%

    TV och internet

    Internet: Bredband via Bolina3 för 89 kr i månaden. (Hastighet 250/250 Mbit.) Tv: Telia

    Byggnad

    Fastighetsbeteckning

    Isolde 1

    Energideklaration

    Energideklarationen är utförd 2019-12-19
    Energiklass:

    Hiss

    Hiss finns

    Allmänt om föreningen

    Föreningens namn

    Hsb brf Silversmeden

    Föreningens organisationsnummer

    746000-6021

    Föreningsform

    Bostadsrättsförening

    Tillåter föreningen delat ägande?

    Ja

    Föreningens byggnader

    Antal lägenheter

    289 st

    Antal lokaler

    1 st

    Byggår

    1966-1968

    Äger föreningen marken

    Nej

    Allmän information

    Tomträtt: Föreningen har nytt tomträttsavtal från och med 2021. Tvättstuga: I trevånings och åttavåningshusen finns vardera två tvättstugor. I femvåningshusen finns vardera tre tvättstugor. Tvåvåningshuset har ingen tvättstuga. De som bor där tvättar i närmsta hus. Tvättutrymmen och förråd finns i samma trappuppgång i källaren. Ekonomisk förvaltning: HSB HSB-avgift: 500 + 300 (engångsavgift) Hur debiteras elen: Var och en tecknar eget abonnemang. På årsstämman i oktober 2020 beslutades att anta styrelsens förslag om gemensamt elavtal för föreningens medlemmar. Detta innebär att styrelsens planering med att anlita en entreprenör som ska utföra det praktiska arbetet är igång. Tillsyn: Föreningen utför tillsyn av lägenheten i samband med en överlåtelse Kontaktuppgifter till förening: Hemsida: www.hsb.se/malmo/silversmeden Mail: info@silversmeden.org Ordf: Anders Ljungdahl

    Föreningens ekonomi

    Föreningen höjer avgifterna med 1% från januari 2022

    Föreningens planerade och utförda renoveringar

    Styrelsen uppdaterar årligen underhållsplanen. De närmsta åren planerar styrelsen för följande större åtgärder, enl. års.red. 2020: * Förnyelse av låssytem (tagg, bokningstavlor). Förarbete är påbörjat. Projektet är i upphandlingsfas. * Genomgång, analys och åtgärdsplan vad gäller uppvärmningssystem och takbeläggning - Ny takbeläggning ska projekteras under närmsta året, (ska eventuellt synkas med beslut gällande solceller) som ska tas upp på stämman i höst. Pågående: * Översyn av kamerasystem. Utfört: 2020 - Byte av trapphusbelysning till LED 2020 - Renovering av oljeskiljare i båda garagen 2020 - Förnyelse av festlokalen genom ommålning, nya möbler, m.m 2020 - Stadgeenlig fastighetsbesiktning 2019 - Utbyte av tätskikt till underjordsgarage, samt nyanläggning av gårdsmiljöer 2017 - Utbyte ut alla tätningslister på balkonginglasningarna 2014–2016 - Spolning av både horisontella och stående avloppsledningar samt stick till lägenheterna har utförts 2011 - Alla frånluftsfläktar på taken utbyta 2011 - Alla hissar utbytta 2011 - Omfogning av fasader 2011 - Alla fönster utbytta

    Gemensamma utrymmen

    Gym/ solarie/ festlokal Tillgång till föreningens gym kostar 350/halvår Solarium betalas för den tid som man utnyttjar det, 10 kr för ca 8 min Det finns en festlokal för 20 -25 personer. Festlokalen kostar 200 kr att hyra per gång plus en depositionsavgift om 300 kr.

    Parkering

    Föreningen har två garage. Kostnad för garageplats är i dagsläget 307kr/mån. Normalt så finns det möjlighet att få tillgång till garage direkt eller efter kort väntetid Det finns också hiss från markplan till garagen. Föreningen har också 30 parkeringsplatser utomhus. Kostnad i dagsläget 151kr/mån (kö finns till dessa) Det är också möjligt att hyra MC-plats (140kr/mån), mopedgarage (60kr/mån) och cykelbox (30kr/mån) Föreningen har också arrenderat ut 10 parkeringsplatser till ett parkeringsbolag för att underlätta för gäster. På dessa platser måste man betala en mindre parkeringsavgift. På stämman i oktober 2020 beslutades att göra det möjlig för föreningens medlemmar att ladda elbil i föreningens garage. Vid intresse av laddplats kontaktar man styrelsen med intresseanmälan.

    Försäkring

    Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar. Föreningens fastighetsförsäkring omfattar inte bostadsrättstillägget för medlemmarnas lägenheter

    Föreningens hemsida

    www.hsb.se/malmo/silversmeden

    Läs mer

    Allmänt

    Adress: Södra Gulsparvsgatan 48, Malmö

    Kommun: Malmö

    Område: Söderkulla

    Boendeform: Bostadsrättslägenhet

    Upplåtelseform: Bostadsrätt

    Ekonomi

    Pris: 1 895 000 kr

    Månadsavgift: 5 210 kr/mån I månadsavgiften ingår värme och vatten. Utöver det tillkommer obligatoriskt tillägg om 89kr/mån för bredband

    Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2021-09-14

    Pantsättningsavgift: 476 kr

    Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av köpare

    Driftkostnad: 250 kr/månad

    Driftskostnaden fördelas enligt följande:

    Elkostnad: 250 kr/månad

    Kommentar till driftkostnad: Observera att driftskostnaden är baserad på individuell förbrukning Avgiften är fördelad enl. nedan: Bostaden: 5 210 kr/mån Internetuppkoppling Kollektivt bredband: 89 kr/mån Totalt: 5 299 kr/mån

    Karta & område

    Malmö

    Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

    Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Nordenskiöldsgatan 8 i Malmö, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

    Välkommen till din lokala mäklare i Malmö!

    Läs mer

    Bobutiken i Malmö

    Hitta din mäklare i Malmö

    Boendekalkyl

    Liknande bostäder