Objektbild

Västra Skrävlingevägen 161, MALMÖ

Stilren och mysig tvårummare som totalrenoverades 2014 med fräscht kök, uterum och uteplats!

Pris:

1 695 000 kr

Månadsavgift 2 601 kr/mån I avgiften ingår vatten och sophämtning Tillkommer gör ett obligatoriskt tillägg för kabel-tv/bredband på 66 kr/mån, fast elkostnad på 25 kr/mån. Tillkommer gör även avgift för elen som debiteras enl. förbrukning samt ev. balkonginglasning.

Bostadsrättslägenhet - MALMÖ

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 1 av 3 , hiss finns inte

Byggår: 1970

Boarea: 59 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång.

Varmt välkommen till Västra Skrävlingevägen! En mysig tvårummare som totalrenoverades 2014 med perfekt planlösning och bra förvaringsmöjligheter. Rymliga rum, helkaklat fräscht badrum med tvättmaskin och stilrent kök med bra förvaring och gott om plats för matbord och stolar. Denna bostaden har det där lilla extra då den erbjuder både uterum och uteplats, perfekt för vår- och sommarkvällarna! Varmt välkommen på visning!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Malin Thelander

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0727-44 98 64

  malin.thelander@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Välkomna en halv trappa upp och ni möts av en trevlig och funktionell hall med bra avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor. Från hallen nås bostadens alla rum. Snyggt golv som löper vidare i hela bostaden.

   Kök

   Stort, öppet och socialt kök med bra förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Här finns gott om plats för stort matbord till de sociala tillställningarna. Köket är utrustat med kyl/frys, häll, ugn, fläkt, vask och diskmaskin.

   Vardagsrum

   Mysigt och ljust vardagsrum med plats för soffgrupp och media möbler. Här finns även plats för kontorshörna för den som önskar. Utöver detta nås utgången till uterummet och uteplatsen.

   Sovrum

   Rymligt sovrum med gott om plats för stor säng och bra förvaringsmöjligheter i form av garderober.

   Badrum

   Helkaklat fräscht badrum med vitt kakel på väggarna och mörk klinker. Utrustningen består av dusch, vask, spegelskåp och tvättmaskin -21.

   Uterum/uteplats

   Från vardagsrummet når ni utgången till bostadens balkong som blir som ett uterum och därefter uteplatsen. Två fantastiska utrymmen som går att utnyttjas från tidig vår till sensommaren!

   Bostad

   Boarea

   59m2 (Enligt mäklarbild)

   Våning

   1 av 3 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   208021002-0400

   Andel i föreningen

   0,13429%

   Andel av årsavgift

   0,13447%

   TV och internet

   Sydantenn o Tele AB levererar kabel-TV. I fastigheterna inom området finns tillgång till bredbandsuppkoppling (fiber som installerades i slutet på 2016). Leverantör: Ownit

   Byggnad

   Byggår

   1970

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2019-05-02
   Energiklass:

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Ventilation

   Frånluft

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Gula Höja

   Föreningens organisationsnummer

   746000-9934

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   648 st

   Antal lokaler

   174 st

   Byggår

   1969-1971

   Äger föreningen marken

   Nej

   Allmän information

   Tomträtt: Föreningen innehar marken med tomträtt och tomträttsavtalet omförhandlades 2021-01-01. Tvättstuga: Totalt 53 tvättstugor i föreningen. Innehåller tvättmaskiner, torktumlare och torkrum Förvaring: källare Ekonomisk förvaltning: Riksbyggen Hur debiteras elen: Gemensam el i föreningen. Debiteras efter förbrukning. Tillsyn: görs ej Kontaktuppgifter till förening: Hemsida: www.gulahoja.se Mail: brf@gulahoja.se Tel: 040-49 65 55 Ordf: Stig-Arne Derle

   Föreningens ekonomi

   Styrelsen har beslutat om att en kommande avgiftshöjning ska ske men inte med hur många procent.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Föreningens planerande renoveringar: Utbyte av porttelefon och taggsystem Forts. källardörrsbyte Föreningens pågående renoveringar: Renovering gårdar Föreningens utförda renoveringar: 2020 – Garageportar och källardörrsbyte 2019/2020 - Oljeavskiljare i garage 2018/2019 - Tätning av garagetak 2017/2018 - Omläggning takpapp 2017 - Målning entrédörrar och entrétak 2017 - Spolning av avloppsstammar 2016 - Installation av fiber 2015-2017 - Lekplatser 2013 - Byte av utomhusarmatur 2013 - Breddning, asfaltering p-platser 2012-2019 - Omfogning fasader 2012 - Installation jordfelsbrytare 2011 - Installation trapphusbelysning

   Gemensamma utrymmen

   Gym 50:-/mån, biljard och bordtennisrum 30:-/mån, boulebana, bastu 30:-/gång, solarie 12:-/polett á 10 minuter/poletten, arbetsrum och barnvagnsrum

   Parkering

   Föreningen har 358 st garageplatser och 359 st parkeringsplatser. Kostnaden för en parkeringsplats är 100 kr/månad och för en garageplats 300 kr/månad. Det är möjligt att hyra p-plats på 3-månaderskontrakt (i mån av tillgång) om man har två bilar, även om man har parkeringsplats eller garageplats för 100 kr/månad. Garage eller P-plats överlåtes inte automatiskt vid en överlåtelse av lägenhet. Kölista finns på områdeskontoret.

   Försäkring

   Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade hos Folksam. Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

   Föreningens hemsida

   www.gulahoja.se

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Västra Skrävlingevägen 161, MALMÖ

   Kommun: Malmö

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 695 000 kr

   Månadsavgift: 2 601 kr/mån I avgiften ingår vatten och sophämtning Tillkommer gör ett obligatoriskt tillägg för kabel-tv/bredband på 66 kr/mån, fast elkostnad på 25 kr/mån. Tillkommer gör även avgift för elen som debiteras enl. förbrukning samt ev. balkonginglasning.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2021-04-26

   Pantsättningsavgift: 476 kr

   Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 200 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 200 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: Avgiften är fördelar enl. nedan: Bostaden: 2 601 kr/mån Värme: 633 kr/mån Balkonginglasning: 357 kr/mån Fast elkostnad: 25 kr/mån Kabel-tv/bredband: 66 kr/mån Totalt: 3 682 kr/mån Elen debiteras enl. förbrukning och debiteras separat.

   Antal personer i hushållet: 2 st

   Karta & område

   Malmö

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Nordenskiöldsgatan 8 i Malmö, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Malmö!

   Läs mer

   Bobutiken i Malmö

   Hitta din mäklare i Malmö

   Liknande bostäder