Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Vitemöllegatan 10F, Malmö

Trevlig tvåa i bra område!

Pris:

1 045 000 kr

Månadsavgift 3 482 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV (Com Hem bas), Bredband 100Mbit och gemensamt elabonnemang, dvs man betalar endast för själva förbrukningen.

Bostadsrättslägenhet - Malmö

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 2 av 4 , hiss finns inte

Boarea: 53 m2

Nu saluförs en fin tvåa i populärt område med stort vardagsrum! Välkommen in i hall med avhängningsmöjligheter och mörkt golv och vita väggar. Till vänster hittar vi sovrummet där du får plats med en stor säng och gott om förvaring. Rakt över hallen är vardagsrummet med gott om plats för matbord och soffgrupp. Köket är fräscht och har bra arbetsytor samt plats för matbord. På populära Nobel får du ett superläge med närheten till Folkets Park, Möllevången och Pildammsparken. Till Malmö Central tar du dig med buss från Nobeltorget på 9 minuter och knappa 15 min på cykel. Runt hörnet hittar du mysiga caféer och restauranger. Varmt välkomna på visning!

Läs mer

Pris

1 045 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Tobias Broqvist

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0727-44 98 68

  tobias.broqvist@lansfast.se

  Planritning Planlösning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Vita väggar, klinkergolv och avhängningsmöjligheter samt garderob för förvaring.

   Kök

   Bambugolv, ljusa bänkskivor och bra ljusinsläpp. Köket går i svart och har induktionshäll, fläkt, diskmaskin samt kyl och frys.

   Vardagsrum

   Vardagsrummet är ljust med vita väggar och ljust golv. Stor yta med gott om plats för matbord (6-8 pers), soffgrupp och mediamöbler.

   Sovrum

   Ett lugnt och tyst sovrum med plats för stor säng och gott om förvaring i form av inbyggd garderob. ljusa väggar och ljust golv.

   Badrum

   Halvkaklat, fräscht, badrum med bra förvaring i form av skåp. Det finns badkar, kommod, wc och handfat.

   Bostad

   Boarea

   53m2 (Areauppgifter enligt mäklarbild)

   Våning

   2 av 4 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   21-2041-1-21-9

   Andel i föreningen

   1,07295%

   Andel av årsavgift

   1,07295%

   TV och internet

   Bredband på 100/100 Mbit i alla lägenheter via Ownit ingår i månadsavgiften Kabel-tv: via ComHem

   Byggnad

   Fastighetsbeteckning

   Friheten 6

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2019-06-20
   Energiklass:
   Energiprestanda: 101 kWh/m2 och år

   Uppvärmning

   Fjärrvärme, markvärmepump

   Ventilation

   Självdrag

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Hsb brf Friheten

   Föreningens organisationsnummer

   7460005817

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Nej

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   96 st

   Antal lokaler

   1 st

   Byggår

   1945-46

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Föreningen består av 2 byggnader tillsammans med 11 trapphus som är uppförda 1945-46. Adressen är Vitemöllegatan 10 och 12. Föreningens tomt är friköpt Tvättstuga: Det finns tre tvättstugor, två i hus 10 och en i hus 12. Förvaring: Till bostaden hör både vind och källare förråd Juridisk person: tillåts ej Överlåtelseavgiften: 1 163 kronor, betalas av köparen Pantsättningsavgiften: 465 kronor HSB-avgift: 500 + 300 (engångsavgift) Uppvärmning: Fjärrvärme Ventilation: Självdrag Hur debiteras elen: Förbrukningen specificeras på samma faktura som månadsavgiften för lägenheten och debiteras en gång per månad. Notera att elförbrukningen betalas i efterskott. Ekonomisk förvaltning: HSB Tillsyn: tillsyn sker i samband med överlåtelse. Delat ägande: föreningen tillåter delat ägande. Den boende skall ha majoritet Kontaktuppgifter till förening: Hemsida: www.friheten.org Mail: styrelsen@friheten.org Tel: 040 - 23 66 80 Ordf: Bernt-Olof Larsson

   Föreningens ekonomi

   + 2% 2019/2020 + 2% 2020/2021

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Föreningen kommer eventuellt att genomföra relining så småningom. Nu i vinter kommer en spolning och filmning av avloppsstammarna att göras för att kolla behovet. 1985 Byte av vattenstammar 1987 Ny trädgårdsmiljö 1991 Kabel tv nät (Com hem) 1995 Nya större balkonger samt 3-glasfönster 1995 Fritids lokal 1999 Ombyggnad av tvättstugor, torkrum samt mangelrum 2000 Internt fiber nät (Lan) till Internet anslutning 2001 Säkerhetsdörrar till alla lägenheterna 2004 Grillplats med fiskdam 2005 Kodlås till entrédörrarna 2008 Avgiftsfritt bredband till alla lägenheterna 100/100Mbit 2008 Nytt tak till huset på Vitemöllegatan 12 2009 Staket runt fastigheten 2010 Ny föreningsexpedition på Vitemöllegatan 10 2011 Samtliga sopnedkast stängs 2012 Matavfallsåtervinning infördes i föreningen 2013 Grundvattenvärme installerades i föreningen 2014 Brandsläckare installerades i samtliga trapphus 2015 Infördes gemensam el i föreningen 2017 Föreningen köpte loss tomten av Malmö stad 2018 Fasadrenovering i hus 10 och 12. Nytt tak i hus 10. Ny utomhusbelysning vid trappor. Bytt tak på Vitemöllegatan 10.

   Gemensamma utrymmen

   Alla medlemmar i föreningen har möjlighet att låna föreningslokalen för olika aktiviteter, t.ex. bröllopsfester, födelsedagsfester, barnkalas, föreläsningar etc.

   Gårdsplats

   Stor trädgårdstomt med öppna gräsytor, utemöbler och grill.

   Parkering

   Alla medlemmar med egen bil har möjlighet att hyra en parkeringsplats i föreningen. Det finns 33 st parkeringsplatser samt 3 st MC-platser. För dig som vill hyra en parkeringsplats måste fylla i en intresseanmälan. Denna finner ni på föreningens hemsida. Parkeringplats för bil intill Vitemöllegatan, 100 SEK Parkeringsplats innanför föreningens inhängnad, 125 SEK Parkeringsplats för MC (finns tre stycken), 60 SEK

   Försäkring

   Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar. I föreningens fastighetsförsäkring ingår bostadsrättstillägg för föreningens lägenheter.

   Föreningens hemsida

   www.friheten.org

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Vitemöllegatan 10F, Malmö

   Kommun: Malmö

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 045 000 kr

   Månadsavgift: 3 482 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV (Com Hem bas), Bredband 100Mbit och gemensamt elabonnemang, dvs man betalar endast för själva förbrukningen.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-09-04

   Pantsättningsavgift: 465 kr

   Överlåtelseavgift: 1 163 kr Betalas av köpare

   Karta & område

   Malmö

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Nordenskiöldsgatan 8 i Malmö, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Malmö!

   Läs mer

   Bobutiken i Malmö

   Hitta din mäklare i Malmö

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder