Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Vitemöllegatan 5F, MALMÖ

Välkommen till lägenhet med unik planlösning och fantastiskt ljus!

Pris:

1 495 000 kr

Månadsavgift 3 747 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, vatten kabel-tv och bredband.

Bostadsrättslägenhet - MALMÖ

Rum: 2,5 rok varav 2-1 sovrum

Våning: 2 av 4 , hiss finns inte

Byggår: 1944-1945

Boarea: 63,9 m2

Välkommen till en lägenhet med unik planlösning, fint orginalgolv i köket och fönster i flera väderstreck! På populära Nobel får du ett superläge med närheten till Folkets Park, Möllevången och Pildammsparken. Till Malmö Central tar du dig med buss från Nobeltorget på 9 minuter och knappa 15 min på cykel. Runt hörnet hittar du mysiga caféer och restauranger. Varmt välkomna på visning!

Läs mer

Pris

1 495 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Tobias Broqvist

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0727-44 98 68

  tobias.broqvist@lansfast.se

  Planritning Planlösning Alternativ planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Välkomnande hall med gott om utrymme att hänga av sig, två stora garderober för förvaring.

   Kök

   Ett mysigt kök kök med vita väggar och orginalgolv. Här får du plats med ett matbord för 4-6 personer. Köket har gott om arbetsytor och en maskinpark innehållande Spis, ugn, fläkt, diskmaskin, kyl- och frys.

   Vardagsrum

   Stort och rymligt vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och mediamöblemanget, välkommen till bostadens sociala mittpunkt.

   Rum

   Med utgång till bostadens balkong är detta rummet perfekt för ett stort matbord med plats för 4-6 personer.

   Sovrum

   Bostadens sovrum är stort nog för en dubbelsäng och det finns gott om förvaringsmöjligheter.

   Badrum

   Helkaklat badrum i vitt med badkar, wc, kommod och handfat.

   Balkong

   En av områdets större balkonger tack vare att det är en hörnlägenhet. Här får du plats med stolar och ett litet bord.

   Bostad

   Boarea

   63,9m2 (Areauppgifter enligt mäklarbild)

   Kommentar area

   Används idag som en 2.5 men mäklarbilden är det en 2:a.

   Våning

   2 av 4 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   0246

   Andel i föreningen

   0,61571%

   Andel av årsavgift

   0,63%

   TV och internet

   Varje lägenhet är utrustad med kabel-TV. Nätet är anslutet till Telenor. Detta ingår i månadsavgiften Föreningen har ett gruppanslutningsavtal med Ownit för bredband och kostnaden är 89:- /mån . Detta läggs på månadsavgiften.

   Byggnad

   Byggår

   1944-1945

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Svenstorp 2

   Föreningens organisationsnummer

   746000-1279

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   184 st

   Antal lokaler

   3 st

   Byggår

   1944-1945

   Äger föreningen marken

   Nej

   Allmän information

   Föreningen Svenstorp 2 grundades 1944 och består av fastigheterna Troheten 2, Fyndigheten 1, Ärligheten 3 och Friheten 5 med adresserna Vitemöllegatan 3, 5, 6 och 8. Föreningen har 184 lägenheter samt 3 lokaler. Byggnaderna är uppförda mellan 1944-1945. Det är en privat bostadsrättsförening i centrala Malmö. Tomträtt: Föreningen innehar tomten med tomträtt. Tomträttsavtal är omförhandlat 2019 och gäller oförändrat till 2028. Tvättstuga: Finns i källaren och det finns 2 tvättmaskiner och 1 torktumlare per tvättstuga. Förvaring: både källare och vind Juridisk person: Juridisk person kan beviljas inträde om detta gäller förvärv av lokal eller om styrelsen så beslutar vid första upplåtelsen. Uppvärmning: Fjärrvärme Ventilation: Självdrag Ekonomisk förvaltning: BoNea Hur debiteras elen: Föreningen har gemensam el med individuell elmätning i varje lägenhet. Andrahandsuthyrning: Tillåts, dock krävs styrelsens godkännande. Tillsyn: Tillsyn görs alltid av föreningens vaktmästare innan tillträde. Kontaktuppgifter till förening: Hemsida: www.svenstorp2.se Mail: styrelsen@svenstorp2.se Ordf: Johan Steimer

   Föreningens ekonomi

   Föreningen har stabil och god ekonomi och låga lånekostnader i förhållande till storleken. Föreningen utför årligen en höjning på mellan 2-5% i takt med inflation.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Kommande renoveringar: Åtgärder som är planerade de kommande 10 åren. Observera att årtal kan ändras efter styrelsebeslut. 2020 - Balkongrenovering och fasader 2019-2025 - Byte av tvätt/tork i takt med åldrander 2020 - OVK 2021 - Byte samventiler mm 2021-2022 - Hantering av ökat källsorteringskrav samt stänga sopnedkast 2022 - Separera dag och spillvatten 2023 - Vattenventiler, vvc-krets, termostater, värme 2025 - Målning källare, innergårdar mm 2027 - Yttertak - uppstigningsluckor, taksäkerhet mm Underhåll: 2019 - Belysning gemensamma utrymmen 2018 - Översyn av el, totalöversyn av staket och gårdar. 2018 - Fasadtvätt, översyn av plåtslageri 2016 - Projektering balkongrenovering 2015 - Relining 2013 - Renoverat värmeanläggning samt bytt räcken på balkonger 2012 - Vattenstammar delvis bytta 2002 - Avloppsstammar spolade/besiktigade - 2015 relining 1997 - Tak bytt 1993 - El bytt - 2018 översyn 1993 - Fönster bytt - 2018 översyn 1945 - Fasad - 2017 tvättning

   Gemensamma utrymmen

   Cykelrum och barnvagnsrum finns utan kostnad.

   Gårdsplats

   Grillplatserna är tillgängliga för alla boende.

   Parkering

   Det är boendeparkering på Vitemöllegatan och föreningen har 68 parkeringsplatser som man får köa till och som kostar 150 kr/månad.

   Försäkring

   Föreningen har fastighetsförsäkring hos Länsförsäkringar. Som del i försäkringen finns en bostadsrättsförsäkring för samtliga 184 lägenheter som täcker skada på egendom enligt Länsförsäkringar villkor V513:8 utan rätt till efterskydd.

   Föreningens hemsida

   www.svenstorp2.se

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Vitemöllegatan 5F, MALMÖ

   Kommun: Malmö

   Område: Nobel

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 495 000 kr

   Månadsavgift: 3 747 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, vatten kabel-tv och bredband.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-01-30

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Kommentar till driftkostnad: Avgiften är fördelad enligt följande: Avgift bostad: 3658:-/månad Bredband: 89:-/månad Totalt: 3747:-/månad Föreningen har ett gemensamt el-avtal vilket innebär att du bara betalar för förbrukning.

   Karta & område

   Malmö

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Nordenskiöldsgatan 8 i Malmö, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Malmö!

   Läs mer

   Bobutiken i Malmö

   Hitta din mäklare i Malmö

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder