Objektbild

Lycko Pers väg 10, TRELLEBORG

Pris:

1 500 000 kr

Utgångspris

Månadsavgift 4 857 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, vatten, fiberTV, fiberbredband och IP-telefoni (Telia). Även bostadsrättstillägget i hemförsäkringen ingår. Tillägg för el och varmvatten.

Bostadsrättslägenhet - TRELLEBORG

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 3 av 9 , hiss finns

Byggår: 1964

Boarea: 75,5 m2

3-rums lägenhet på gavel med inglasad västerbalkong. Välplanerad och i gott skick. Ombyggt badrum från 2013 i neutrala färger. Här finns både tvättmaskin och torktumlare! Uppdaterat kök med stor kyl och frys, nya luckor och bänkskivor. Hela lgh målades och tapetserades 2013. FiberTV och fiberbredband 100/100 samt IP-telefoni är inkluderat i avgiften. Hiss i markplan. Källarförråd tillhör lgh. Tvättstuga och cykelförråd i markplan. Säkerhetsdörr till lägenheten och låst port alltid. Här bor du nära fina rekreationsområdet Flaningen. Du har mataffärer, regionbuss och centrum med kort cykelavstånd och den lokala busshållplatsen ligger på gångavstånd. Välkommen på visning!

Läs mer

Pris

1 500 000 kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Visning

  Vi anpassar våra visningar efter rådande situation för din och vår säkerhet. Läs mer här

  Tis 27 Juli

  16:45 - 17:15

  Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.

  Ons 28 Juli

  15:15 - 15:45

  Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.

  Ansvarig mäklare

  Therese Lundahl

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0766-44 12 76

  therese.lundahl@lansfast.se

  Bevaka slutpris

  Fyll i dina uppgifter så skickar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling slutpriset på Lycko Pers väg 10 till dig.

  Slutpriset skickas endast om säljaren och köparen godkänner det.

   Planritning

   Värdera din bostad kostnadsfritt*

   Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

   *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

    Beskrivning

    Interiör

    Hall och vardagsrum

    Rymlig hall med avhängning direkt till vänster. Garderobsvägg med goda förvaringsmöjligheter. Plastmatta på golvet. Rakt fram i hallen öppnar sig bostaden till vardagsrummet med två stora fönster i väster. Härligt ljusinsläpp. Vacker stavparkett i ek på golvet. Plats för både matbord och soffgrupp. Från vardagsrummet når man den inglasade västerbalkongen med lummig utsikt. Grå textilmatta på golvet.

    Hall och vardagsrum

    Rymlig hall med avhängning direkt till vänster. Garderobsvägg med goda förvaringsmöjligheter. Plastmatta på golvet. Rakt fram i hallen öppnar sig bostaden till vardagsrummet med två stora fönster i väster. Härligt ljusinsläpp. Vacker stavparkett i ek på golvet. Plats för både matbord och soffgrupp. Från vardagsrummet når man den inglasade västerbalkongen med lummig utsikt. Grå textilmatta på golvet.

    Kök

    Köket ansluter till höger i hallen. Ett kök med stomme till stora delar i original men som renoverats snyggt för att modernisera och ge mer förvaringsmöjligheter. Mycket skåp med nya ljusa luckor. Även nya bänkskivor. Maskinell utrustning består av stor kyl och frys, spis med ugn samt spisfläkt. Plastmatta på golvet. Kökets matplats, invid norrfönstret, har plats till 4-5 personer.

    Sovrum

    Det finns två sovrum i lägenheten. Ett större med fönster ut mot balkongen. Detta kan inrymma dubbelsäng. Parkett på golvet och tre inbyggda garderober bakom sovrumsdörren. Det andra sovrummet har fönster i söder. Detta kan nyttjas även som Tv-rum/gästrum/kontor. Plastmatta på golvet.

    Badrum

    Badrummet är renoverat 2013 med vit kakel på väggarna och ett mörkgrått klinkergolv. Duschkabin, tvättställ med kommod och spegelskåp samt toalett inrymmes. Fönster med frostat glas ger härligt dagsljus. Det finns även en tvättpelare med torktumlare och tvättmaskin!

    Uteplats/Balkong

    Tre pergola på gården med parasoll, bänkar, stolar och bord. Välskött omgivning med fina rabatter och odlingsbäddar.

    Bostad

    Boarea

    75,5m2 (Boarea enligt föreningens register)

    Våning

    3 av 9 , hiss finns

    Lägenhetsnummer

    73

    Andel i föreningen

    0,8216%

    Andel av årsavgift

    0,82184%

    TV och internet

    TV-kanaler och fiberbredband ingår i avgiften (Telia). 100/100

    Byggnad

    Byggår

    1964

    Byggnadstyp

    Flerfamiljshus

    Energideklaration

    Energideklarationen är utförd 2017-08-23
    Energiklass:
    Energiprestanda, specifik energianvändning: 78 kWh/m2 och år

    Hiss

    Hiss finns

    Allmänt om föreningen

    Föreningens namn

    RB Brf Trelleborgshus 1

    Föreningens organisationsnummer

    747000-1152

    Föreningsform

    Bostadsrättsförening

    Äkta/oäkta förening

    Äkta förening

    Tillåter föreningen delat ägande?

    Ej angiven

    Föreningens byggnader

    Antal lägenheter

    136 st

    Antal lokaler

    10 st

    Byggår

    1964

    Äger föreningen marken

    Ja

    Föreningens planerade och utförda renoveringar

    Senaste renoveringar som föreningen utfört: Byte av tappvattenledningar utfördes sommaren 2017. Fiberlina från Telia har dragits in under våren 2012. Tv-kanaler (basutbud Telia) ingår i avgiften (med playfunktion) samt bredband 100/100 MB och IP-telefoni. Relining av avloppsrören 2013. År 2020 har parkeringsplatserna renoverats och delvis nya garagelängor byggts. Även elstolpar har det förberetts för. Alla bostadsbyggnaderna samt garagen har fått solcellspaneler på taken. Föreningen gör ett gediget arbete för att hålla nere energikostnaderna och vara resurssnåla och har hållbarhetsmål.

    Gemensamma utrymmen

    Föreningen har en lgh till uthyrning för övernattande gäster. 160 kr/natt. Man kan som medlem även nyttja föreningens hobbyrum och verkstad, samt ställa sig i kö till mindre kolonilott i direkt anslutning (bakom garagelängan). Aktiviteter som anordnas inom föreningen är bla gymnastik, sy-junta, boule och canasta. På sommaren brukar föreningen anordna en sommarfest och vid jul adventsfika. Det finns en samlingslokal medlemmar kan hyra för sammankomster upp till 40 personer. 200 kr/dag.

    Gårdsplats

    Välskött utemiljö med lummiga, stenlagda uteplatser. Delvis överbyggda (pergola) och omslutna av vackra buskar och perenner. Även möjlighet att grilla. Sandlåda till barnen. Boulebana söder om Lycko Per 5.

    Parkering

    Man kan hyra p-plats för 130 kr i månaden. Man kan hyra garage för 300 kr i månaden. Kösystem tillämpas. Det finns 58 platser. Föreningen har förberett för elstolpar på parkeringen och i garagen (till elbilar). Preliminärt ska det kosta 300 kr att hyra och 2 kr per kwh. För familjer med fler bilar finns möjlighet att hyra extra p-platser. Kösystem tillämpas även här. MC-plats 110 kr/månad.

    Försäkring

    Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavaren och bostadsrättstillägg bekostas kollektivt av bostadsrättsföreningen dvs. är inkluderat i månadsavgiften.

    Väster

    Allmänt om området

    Här har man närhet till skog och hav. Trevliga promenadstråk i Albäcksskogen och rikt fågelliv att betrakta, både längs kust och vid rekreationsområdet Flaningen. Här kan man bl.a. åka skridsko vintertid, hitta bra löparspår, ha picknick och kanske låta barnen mata fåglarna med lite brödsmulor. Stora matkedjor alldeles i närheten som Maxi, Coop, Willys och Lidl. Bensinstation vid Hedvägen och Stavstensvägen och nybakta bullar varje dag vid Entré - ett närlivs, beläget vid Hedvägen. Hållplats för både lokalbuss och regionbuss finns och det är nära vårdcentral och till centrum där man hittar all den service man kan tänkas behöva. Bra skolor och förskolor som Bäcka-, Fågelbäck - och Kattebäcksskolan.

    Läs mer

    Allmänt

    Adress: Lycko Pers väg 10, TRELLEBORG

    Kommun: Trelleborg

    Område: Väster

    Boendeform: Bostadsrättslägenhet

    Upplåtelseform: Bostadsrätt

    Ekonomi

    Pris: 1 500 000 kr
    Utgångspris

    Månadsavgift: 4 857 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, vatten, fiberTV, fiberbredband och IP-telefoni (Telia). Även bostadsrättstillägget i hemförsäkringen ingår. Tillägg för el och varmvatten.

    Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

    Pantsättningsavgift: 476 kr

    Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av köpare

    Driftkostnad: 350 kr/månad

    Driftskostnaden fördelas enligt följande:

    Elkostnad: 350 kr/månad

    Kommentar till driftkostnad: Observera att driftskostnaden är uppskattad och kan variera beroende på antal personer i hushållet och levnadsrutiner.

    Antal personer i hushållet: 1 st

    Karta & område

    Trelleborg

    Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

    Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Algatan 40 i Trelleborg, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

    Välkommen till din lokala mäklare i Trelleborg!

    Läs mer

    Bobutiken i Trelleborg

    Hitta din mäklare i Trelleborg

    Boendekalkyl

    Liknande bostäder