Objektbild

Brädgårdsgatan 5E, ESKILSTUNA

På första parkett invid ån - Brf Åstråket

Pris:

3 295 000 kr

Månadsavgift 4 802 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, kall- och varmvatten, bredband, TV och IP-telefon via Tele2 (f.d. ComHem) samt bostadsrättstilläggsförsäkring. Kostnad för hushållsel tillkommer och föreningen har individuell mätning (s.k. IMD) med enskild debitering för varje lägenhet av hushållsel.

Bostadsrättslägenhet - ESKILSTUNA

Projekt Brf Åstråket
Gå till projektet

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 4 av 4 , hiss finns

Byggår: 2022/2023

Boarea: 74 m2

Ett nytt kvarter växer fram på första parkett vid Eskilstunaån! I Brf Åstråket planerar Riksbyggen för byggnation av 36 moderna och bekväma lägenheter i bostadsrättsform. I Västra Munktellstadens senaste bostadspärla kommer du bo intill lugnet vid ån, samtidigt som du har närhet till stadens puls. Nu går säljstarten för Brf Åstråket — så anmäl ditt intresse redan idag för att få vara med från start! Välkommen till en alldeles ny verklighet vid ån. I Riksbyggens andra etapp i Eskilstunas nyaste bostadsområde, Västra Munktellstaden, byggs historiska kvarter alldeles intill Eskilstunaån. Endast ett charmigt promenadstråk som ringlar sig längs ån kommer att skilja husen från vattnet. Brf Åstråkets kvarter kommer bestå av två fristående huskroppar på fyra våningar, vilket ger en mycket trevlig boendemiljö med inbjudande gemensam gård och fint ljusinsläpp. Här har du möjlighet att gå från paus till puls på några minuter, då du kommer bo tillräckligt nära city för att kunna njuta av det myllrande stadslivet, men tillräckligt långt ifrån för att slippa nattsuddet. Här bor du i ett underhållsfritt hem i rofyllda kvarter med privat innergård och blomstrande å-läge där du delar rum med Eskilstunas historia. I närområdet finns alla möjligheter till ett rikt fritidsliv med upplevelser av kultur och idrott runt hörnet samt förskola, butiker, restauranger och mataffär inom några minuters promenad. Utanför dörren finns fina cykelvägar och god busskommunikation. Föreningen kommer också ha tillgång till ett antal garageplatser i intilliggande kvarter. I Brf Åstråket erbjuds moderna bostadsrätter på två till fyra rum och kök. Alla lägenheter är genomgående med ljusinsläpp från minst två håll och har dubbla balkonger alternativt en balkong och en uteplats – vilken vardagslyx! Köket är hjärtat i lägenheterna med generösa ytor och stora fönster som kanske blir platsen för din alldeles egna kryddodling? Med Riksbyggens inredningsprogram kommer du som är med från start ha möjlighet att sätta din personliga prägel på kök, badrum och andra detaljer i ditt nya hem. Bland bilderna kan du redan nu se inspirationsbilder för vår grundstandard i kök och badrum, inredningsstilen Harmoni, samt de tillvalsstilar som kommer att finnas. Väljer du en klassisk vit lucka som tillsammans med läckra svarta handtag och en lite mörkare bänkskiva ger ett kontrastrikt intryck eller är tillvalsstilen Natur kanske närmare din smak med sin mjuka framtoning och behagliga känsla? Det fina med inredningsprogrammen är att alla val inom respektive stil är noga utvalda och matchade, det kan helt enkelt inte bli fel hur du än väljer. Dessutom finns möjligheter till kostnadsfria val inom grundstandardstilen Harmoni där allt ingår i priset för din lägenhet. Vårt mål är att du i Brf Åstråket kan hitta och skapa din nya drömbostad för en inspirerande och fungerande vardag - ett hem att längta till.

Läs mer

Pris

3 295 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Ellinor Mersin

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 0767-60 86 00

  ellinor.mersin@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Annica Lövgren

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 0709-99 31 21

  annica.lovgren@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Bostad

   Boarea

   74m2 (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningens register.)

   Våning

   4 av 4 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   1302

   Andel i föreningen

   0,029453%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   Grundutbud för TV (via Tele2) ingår i månadsavgiften. Bredband 100/100 ingår i månadsavgiften.

   Byggnad

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Ventilation

   Mekanisk

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Åstråket

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   36 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   2022/2023

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Riksbyggen uppför två flerbostadshus med sammanlagt 36 bostadsrättslägenheter. Total areal är 1799 kvm. Den sammanlagda BOA är 2461 kvm. Byggnaderna uppförs i fyra våningar med källare.

   Gårdsplats

   Innergården är föreningens grönskande nav. Med sin upphöjda position, centrala placering och dekorativa grönska är den en samlingspunkt för att koppla av, duka upp middag eller bara njuta av den rogivande utsikten mot ån.

   Parkering

   Garage ägs genom en gemensamhetsanläggning för används av fem fastigheter: Näven 1, Näven 2, Notskriften 1, Nattskiftet 1 och Nyvaket 2. Anläggningen förvaltas av Västra Munktellstadens samfällighetsförening och ligger under bostadshusen på Sågverksgatan 1-7. Kostnaden för anläggningens drift och skötsel fördelas enligt andelstal. Brf Åstråket har 19% i andelstal. Hyra för garageplats är 1000 kr/månaden.

   Försäkring

   Tilläggsförsäkring för bostadsrätt ingår i månadsavgiften.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Brädgårdsgatan 5E, ESKILSTUNA

   Kommun: Eskilstuna

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 3 295 000 kr

   Månadsavgift: 4 802 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, kall- och varmvatten, bredband, TV och IP-telefon via Tele2 (f.d. ComHem) samt bostadsrättstilläggsförsäkring. Kostnad för hushållsel tillkommer och föreningen har individuell mätning (s.k. IMD) med enskild debitering för varje lägenhet av hushållsel.

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 476 kr

   Driftkostnad: 300 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 300 kr/månad

   Antal personer i hushållet: 2 st

   Karta & område

   Eskilstuna

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Libergsgatan 8 i Eskilstuna, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Eskilstuna!

   Läs mer

   Bobutiken i Eskilstuna

   Hitta din mäklare i Eskilstuna

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder