Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Körvelvägen 40, Eskilstuna

Pris:

2 695 000 kr

Månadsavgift 3 995 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - Eskilstuna

Projekt Brf Siken
Gå till projektet

Rum: 5 rok varav 4 sovrum

Våning: 1 av 2 , hiss finns inte

Boarea: 99 m2

Här utvecklar Faskunge Fastigheter i samarbete med Blooc 23 radhus om 99 kvadratmeter - vackra, naturtrogna och moderna radhus med fokus på funktion och bekvämlighet. En väl genomtänkt planeringsprocess har fått ge tid till att ta fram det perfekta radhuset med smakfulla detaljer, en trivsam känsla och hög kvalitet som genomsyrar hela bostaden. Brf Siken andas modern arkitektur för den sociala barnfamiljen. Den sobra exteriöra färgsättningen gör att husens träfasader smälter in i omgivningen och skapar en harmonisk känsla. I två plan ges utrymme till hela familjen med de sociala ytorna på entréplan och de privata sovrummen på övre plan. På båda planen erbjuds två fullt utrustade duschrum med fina detaljer. Här finns utrymme för en ung, växande familj, ett par som önskar bekvämlighet eller en barnfamilj som söker ett fullt utrustat boende med allt genomtänkt och välplanerat. Allt för att få vardagen att kännas lyxig och harmonisk. Utomhus på förgårdarna, på gavlarna för de som har hörntomt och på baksidorna skapas flera sollägen och olika rumsligheter utomhus. Det ska vara enkelt att bo i en bostad i Brf Siken! I Borsökna bor du i ett tryggt bostadsområde, endast tio minuter från centrum och samtidigt med ett naturnära läge. Området präglas av härlig natur med Borsöknasjön i blickfånget. Här finns badplats med sandstrand och brygga runt hörnet samt närhet till en löprunda eller lek i skogsrika miljöer. Bostäderna är belägna med närhet till goda kommunikationer till centrum med hela dess utbud. I området planeras också en nybyggd förskola och på kort avstånd finns skola. Här bygger vi ett Borsökna för alla åldrar - välkommen hem!

Läs mer

Pris

2 695 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Annica Lövgren

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0709-99 31 21

  annica.lovgren@lansfast.se

  Planritning Planlösning hus 1, 11, 14, 18 & 23 Planlösning hus 5, 6, 12, 15 & 19 Planlösning hus 2, 4, 8, 10, 13, 17, 20 & 22 Planlösnng hus 3, 7, 9, 15 & 21

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Entréplan

   Entré - I entrén möts du av en vacker och ljus hall. Du slås av en generös planlösning med vy hela vägen till trädgården på andra änden av huset. Rumsligheten väcker nyfikenhet och bjuder in till att se dig omkring. Kök - Köket är klassiskt och av hög kvalitet speciellt utvecklat av Blooc. De vackra kulörerna på luckorna möter noggrant utvalda material och skapar tillsammans med specialdesignade detaljer en harmonisk känsla. I det här köket kan man laga middagar tillsammans samtidigt som det finns god förvaring för porslin, glas och husgeråd i väggskåp samt bänkskåp. Matsal & Vardagsrum - En öppen matplats är placerad mellan kök och vardagsrum för att skapa socialt utrymme som inbjuder till långa middagar. Vardagsrummet karaktäriseras av ett stort fönster som sprider ljus i hela rummet. En glasdörr leder ut till den gröna och lummiga trädgården som uppmanar till en tidig frukost eller en sen middag en varm sommar. Du möts sedan av en specialdesignad trappa som förenar samtida former med klassiska stildrag.

   Övre plan

   Sovrum - På övre plan samlas husets fyra sovrum och badrum kring våningens mittpunkt. Sovrummen är stillsamma och väl anpassade för storleken på huset. Badrum - Badrummet är väl placerad med smidig access från alla rum. Här erbjuds både tvättmaskin och torktumlare. Båda badrummen ger en varm, ombonad känsla och är utrustade med dusch, wc och en klassisk kommod från Blooc.

   Bostad

   Boarea

   99m2

   Våning

   1 av 2 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   1023

   Andel i föreningen

   4,35%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   Byggnad

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Siken i Eskilstuna

   Föreningens organisationsnummer

   769633-4882

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ej angiven

   Föreningens byggnader

   Antal lokaler

   0 st

   Äger föreningen marken

   Ej angiven

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Körvelvägen 40, Eskilstuna

   Kommun: Eskilstuna

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 2 695 000 kr

   Månadsavgift: 3 995 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Karta & område

   Eskilstuna

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Kungsgatan 7 i Eskilstuna, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Eskilstuna!

   Läs mer

   Bobutiken i Eskilstuna

   Hitta din mäklare i Eskilstuna

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder