Kungsvägen 16A, Eskilstuna

1 450 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Kungsvägen 16A - Eskilstuna

  Kommun

  Eskilstuna

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1943

  Boarea

  55m2

  Våning

  1 av 3 (Våningsplan 1 av 3 (0,5 trappor). ) , Hiss finns inte

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Sveaplan

  Avgift

  3 077 kr/mån

  Utgångspris

  1 450 000 kr

  26 364 kr/m2

  Toppfräsch tvåa med centralt och attraktivt läge!

  Nu ges chansen att förvärva en mycket fräsch och totalrenoverad tvåa intill populära Sveaplan. En bostad som inte lämnar något att önska med optimalt läge och ett genomgående renoverat skick! Välplanerad lägenhet med genomgående fint trägolv och renoverade ytskikt. En bostad som erbjuder ett toppmodernt kök med matplats, ett helkaklat badrum i moderna färger, rymligt sovrum, väl tilltaget vardagsrum och en mysig balkong. Här bor du med kort promenad till centrum, centralstation, Djurgårdens natur och ett stenkast från Sveaplans köpcentrum. Välskött och populär förening som tar väl hand om den lummiga innergården med lekplats och grillplats. Relax, bastu och gym kan utnyttjas obegränsat av föreningens medlemmar för 50 kr/månad. Bredband 250 Mbit/s och Kabel-TV ingår i månadsavgiften. Här är det bara att flytta in!

  Ansvarig mäklare

  Ellinor Mersin

  Reg. Fastighetsmäklare

  0767-60 86 00

  ellinor.mersin@lansfast.se Läs mer om Ellinor

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Välkomnande entréhall med plats för avhändning och förvaringsmöbel för den som önskar. Stor hall som direkt bidrar till den rätta känslan i lägenheten. Snyggt, mörkt trägolv som finns genomgående i hela lägenheten och ljusa väggar.

  Vardagsrum

  Väl tilltaget och trivsamt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsmöbel. Även här återfinns det snygga, mörka trägolvet och de ljusa väggarna. Lättmöblerat och rymligt! Från vardagsrummet nås bostadens mysiga balkong.

  Kök

  Modernt och snyggt kök i genomgående ljusa färger. Fullt utrustat med kyl/frys, ugn, fläkt, spishäll och diskmaskin. Här erbjuds även en ordentlig matplats intill fönster. Ett ljust och tillalande rum i välskött skick.

  Sovrum

  Trivsamt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och byrå. Smarta förvaringslösningar i garderober som är anpassade efter rummet och sängen där man nyttjat takhöjden optimalt. Även här återfinns det snygga trägolvet och vita väggar.

  Wc- och duschrum

  Renoverat och helkaklat wc- och duschrum i tidlösa färger. Fräscht badrum med gott om förvaring i både kommod och väggskåp. Utrustat med golvvärme, wc, tvättfat, duschhörna med glasväggar, takdusch och paxfläkt. Ett mycket stilrent wc- och duschrum med fina materialval.

  Övriga utrymmen

  Till lägenheten finns ett stort vindsförråd och ett matkällarförråd. I föreningen finns gemensam tvättstuga, och även gym och bastu som kan nyttjas av föreningens medlemmar mot en kostnad om 50 kr/mån.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1943

  Stambyte 1993 Fönsterbyte 1993 Bredbandsinstallation 2003 Byte av lägenhetsdörrar 2004 Balkongrenovering 2005 Omdränering av fastigheterna 2005 Uppfräschning av innergård 2006 Passagesystem 2009 Byggt bastu och gym 2011 Byggt plats för grill 2011 Nytt låssystem 2011 Asfaltering, byte av belysning innergården, byte av elkablar i trapphus och modernisering av elcentralerna. Byte av armaturer i trapphus och installation av automatisk belysning på vindar i källare och trapphus 2012 Elstolpar till alla parkeringar 2012 Tilläggsisolering vind 2012 Påbörjad fasadrenovering 2012 Stamspolning av avloppsrör 2012 19 nya p-platser 2012 Staket med grindar som öppnas med taggs 2012 OKV besiktning 2013 Markarbeten klara 2013 Ventilation till gym och bastu har förbättrats 2013 Cirkulationspumparna till fjärrvärmen har bytts 2013 Justering och kontroll av värmesystemet 2013 Ommålning och uppfräschning av tvättstuga 2014 Fasad- och markrenovering 2014

  Uteplats/Balkong

  Mysig balkong mot föreningens innergård.

  Bilplats

  Parkeringsplats. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  200 kr/månad

  Elkostnad:

  200 kr/månad

  Total driftkostnad:

  200 kr/månad

  Andel i föreningen:

  0,71024%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 138 kr

  Betalas av säljare

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Sånglärkan

  Lägenhetsnummer:

  5-2205-2-9-4

  Antal lägenheter:

  159

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  Brf Sånglärkan. I föreningen finns 159 st lägenheter, 1 lokal om 262 m² samt 6 mindre lokaler. Dessutom finns 79 bilparkeringsplatser med el (kö). Större renoveringar: Stam- och fönsterbyte samt renovering av kök och badrum skedde under år 1993. Bredbandsinstallation gjordes 2003 (Bredbandsbolaget). Byte av lägenhetsdörrar till säkergetsdörrar gjordes år 2004. Balkongrenovering 2005. Omdränering 2005. Uppfräschning av innergård 2006. Passagesystem 2009. Grindar med tagg 2012. Fasadrenoveringar 2013. Liggande stammar 2017.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor