Ängstugevägen 45, Nyköping

930 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Ängstugevägen 45 - Nyköping

Kommun

Nyköping

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1963-65

Boarea

63m2

Våning

3 av 3 , Hiss finns inte

Rum

2 rok varav 1 sovrum

Område

Rosenkälla

Avgift

3 992 kr/mån

Utgångspris

930 000 kr

14 762 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Gavelläge & balkong - känn Er som hemma!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Välkommen till 63 kvm fördelat på två rum och kök, i ett fridfullt område med närhet till livsmedelsbutik och fina promenadområden. Bostaden är i fint skick men moderna ytskikt, stambyte gjordes 2005 och följande år byttes fönster och ytterdörrar ut. Hallen har praktiskt klinkergolv vid avhängningsytan samt gott om garderober. Köket har luckor i grått/vitt, spishäll, ugn, fläkt, diskmaskin och kombinerad kyl/frys. Ett ljudsystem är även inkopplat i köksdelen, anslutning via Cromecast. Sovrummet är rymligt och har en hel garderobsvägg, härifrån nås även balkongen. Duschrummet är helkaklat med klinkergolv, dusch med glasväggar, tvättmaskin samt tvättställ och handdukstork. Separat wc. Nuvarande ägare har installerat Ikeas TRÅDFRI-belysning som styrs via fjärrkontroll eller Ikea Home-appen. Vi ses på visning!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Innanför dörren ligger ett grått klinkergolv, avhängningsyta samt garderobsförvaring längs en hel vägg.

  Kök

  Modernt kök i grått och vitt. Mosaik över bänkskiva i laminat. Spishäll, ugn, fläkt och diskmaskin. Kombinerad kyl och frys.

  Sovrum

  Hel garderobsvägg och utrymme för dubbelsäng. Härifrån nås balkongen. Laminatgolv och tapetserade väggar.

  Vardagsrum

  Fint parkettgolv och stora fönsterpartier. Ljust målade väggar.

  Duschrum & wc

  Duschrummet är helkaklat, klinkergolv, handdukstork och tvättställ med kommod. Separat wc i anslutning till hallen.

  Övriga utrymmen

  Till lägenheten hör ett större källarförråd samt ett matkällarförråd. Tvättstuga och cykelförråd finns i intilliggande hus. Föreningen har även en övernattningslägenhet som går att boka vid behov.

  Bilplats

  Antal p-platser: 132 (77:-/mån) Antal garageplatser: 17 Antal termogarageplatser: 46

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  403 kr/månad

  Försäkring:

  153 kr/månad

  Elkostnad:

  250 kr/månad

  Total driftkostnad:

  403 kr/månad

  Personer i hushållet:

  2 st

  Kommentar:

  Kostnaden för el läggs på avgiften.

  Andel i föreningen:

  0,49156%

  Andel av årsavgift:

  0,49154%

  Reparationsfond:

  951 kr

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-08-28

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 138 kr

  Betalas av säljare

  Förening

  Föreningens namn:

  RBF Nyköpingshus 14

  Lägenhetsnummer:

  40

  Antal lägenheter:

  192

  Byggår:

  1963-65

  Antal lokaler:

  8

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen äger fastigheten Strandpiparen 1 och Tofsvipan 1 i Nyköping.  Gjorda renoveringar:

  Utförda: 2016 - garage 2016 - innergårdsarbete 2013 - taksäkerhet 2012 - renoverat tvättstugorna 2008 - nya entréportar och nya säkerhetsdörrar 2006 - fönsterbyte till 3-glas och persienner 2005 - stambyte, badrum Planerade: 2018-2019 - tvättstugeutrustning 2020 - målning av källargångar 2020 - omläggning takpapp  Parkering:

  Antal p-platser: 132 Antal garageplatser: 17 Antal termogarageplatser: 46  Energideklaration

  Status:

  Ej utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor