Östra Bergsgatan 39, Nyköping

950 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Östra Bergsgatan 39 - Nyköping

Kommun

Nyköping

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1958

Boarea

41m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

2 av 4 , Hiss finns inte

Rum

2 rok varav 1 sovrum

Område

Öster

Avgift

1 883 kr/mån

Utgångspris

950 000 kr

23 171 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Ljus och fin lägenhet med låg avgift!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Välkommen till populära Östra Bergen och denna fina tvårummare! Lägenheten är smart planerad med öppen planlösning vilket gör att bostaden upplevs som större än sina 41m². Helkaklat duschrum med en toppmatad tvättmaskin. Köket är ljust och fräscht och här finns det också plats för matmöbel. Hall, kök och vardagsrum har snyggt mörkt parkettgolv och sovrummet en ljus heltäckningsmatta. I Östra Bergen bor du en kort promenad ifrån centrum likväl som Nyköpings hamn.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Öppen planlösning mot vardagsrum och kök. Två garderober. Parkettgolv och målade väggar.

  Vardagsrum

  Målade väggar och parkettgolv.

  Kök

  Ljust kök utrustat med spis, ugn, fläkt, kyl och liten frys. Kakel över bänkskiva och målade vita väggar. Här finns och plats för matmöbel. Parkettgolv.

  Sovrum

  Heltäckningsmatta och målade vita väggar.

  Duschrum

  Kakel och klinkers. Duschdörrar, WC, handfat och en toppmatad tvättmaskin.

  Övriga utrymmen

  Tvättstuga och förråd i källaren.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1958

  TV & bredband

  Kabel-tv, leverantör: Com hem. Bredband, leverantör: Bredbandsbolaget.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  350 kr/månad

  Försäkring:

  100 kr/månad

  Elkostnad:

  250 kr/månad

  Total driftkostnad:

  350 kr/månad

  Personer i hushållet:

  1 st

  Andel i föreningen:

  1,16184%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Reparationsfond:

  4 407 kr

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  474 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 185 kr

  Betalas av säljare

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB Brf Kaninen

  Lägenhetsnummer:

  27

  Antal lägenheter:

  59

  Byggår:

  1958

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen omfattar fastigheten Kaninen 1 med adress Östra Bergsgatan 35-45.  Gjorda renoveringar:

  2017 - nya armaturer trapphus, motorvärmare 2016 - OVK-besiktning 2015 - energioptimering 2014 - nyanslutningsledning tappvatten, balkongrenovering 2011 - takmålning, renovering tvättstuga 2008 - fönster, fjärrvärmeuppdatering 2004 - stambyte/badrumsrenovering  TV/Internet:

  Kabel-tv, leverantör: Com hem. Bredband, leverantör: Bredbandsbolaget.  Parkering:

  4 dubbelgarage och 18 parkeringsplatser med eluttag. Till dessa är det separat kö.  Energideklaration

  Energiklass:

  E

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2018-07-13

  Primärenergital:

  112 kWH/m² per år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor