Lagmansbacken 6, Norsborg

1 350 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Visning

   Sön 26 Maj 13:00 - 13:30

   Öppen visning - anmäl dig för bättre service

   Anmäl till visning

   Adress

   Lagmansbacken 6 - Norsborg

   Kommun

   Botkyrka

   Typ

   Flerfamiljhus

   Boendeform

   Bostadsrättslägenhet

   Byggår

   2017

   Boarea

   36m2

   Våning

   1 av 4 , Hiss finns

   Rum

   2 rok

   Område

   Alby

   Avgift

   2 250 kr/mån

   inkl. värme, vatten och bostadsrättstillägg.

   Utgångspris

   1 350 000 kr

   37 500 kr/m2

   Norsborgs finaste tvårummare!

   Välkomna till denna fantastiska tvåa! Här har ni möjlighet att förvärva en modern tvåa byggd 2017 med ljusa och stilrena ytor samt öppen trevlig planlösning mellan köket och vardagsrummet. Här finns ett sovrum i bra storlek, rymligt helkaklat badrum med tvättmaskin och utöver detta har man en stor härlig balkong med rejäl plats för trivsamma utemöbler. Fastigheten ligger ett stenkast från tunnelbanan och har absolut närhet till service och grönområden. Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

   Ansvarig mäklare

   Jesse Odesho

   Reg. Fastighetsmäklare

   073-059 77 76

   jesse.odesho@lansfast.se Läs mer om Jesse

   Extra kontaktperson

   Sofia Martinsson

   Reg. Fastighetsmäklare

   073-650 44 32

   sofia.martinsson@lansfast.se Läs mer om Sofia

   Alla bilder

   Planritning

   Visning

   Visning 1

   2019-05-26 13:00:00 2019-05-26 13:30:00 40 Bostadsvisning Lagmansbacken 6, Norsborg 59,24043181, 17,84471181 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Hall

   I denna lägenhet möts man av en inbjudande och yteffektiv hall med inbyggda garderober. Här finns vita väggar och ljust golv.

   Kök

   Köket är modernt, stilrent och välplanerat och har bra förvaringsmöjligheter och rejäl köksbänk.

   Allrum

   Ett allrum med ljusa väggar och ljust golv. Här finns bland annat stora fönster med härligt ljusinsläpp, generösa sällskapsytor och vacker utsikt.

   Sovrum 1

   Från hallen når du detta sovrum som är rymligt och harmoniskt med inbyggda garderober. Sovrummet har ljusa väggar och ljust golv.

   Badrum 1

   Ett fräscht och rymligt badrum med toalett, duschvägg, tvättmaskin, handfat, förvaringsskåp, handdukstork och spotlights. Badrummet har klinkergolv och väggar i vitt kakel.

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 2017

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Läs mer

   Dokument - klicka för att ladda ner

   Fakta

   Ekonomi

   Driftkostnad:

   400 kr/månad

   Försäkring:

   200 kr/månad

   Elkostnad:

   200 kr/månad

   Total driftkostnad:

   400 kr/månad

   Andel i föreningen:

   0,69236%

   Andel av årsavgift:

   0,61933%

   Pantsättning:

   Bostaden är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift:

   455 kr

   Överlåtelseavgift:

   1 138 kr

   Betalas av köpare

   Byggnad

   Byggår:

   2017

   Fönster:

   3-glasfönster

   Ventilation:

   Mekanisk frånluft

   Uppvärmningssystem:

   Fjärrvärme

   Förening

   Föreningens namn:

   Brf Tingsterrassen

   Antal lägenheter:

   124

   Antal lokaler:

   1

   Allmänt om föreningen:

   Brf Tingsterrassen äger fastigheten Tingsbacken 1 i Botkyrka kommun i vilken man upplåter 124 lägenheter och en lokal med bostadsrätt. Föreningens byggnader uppfördes 2016 och färdigställdes 2018.   Föreningens ekonomi:

   Ekonomisk förvaltning sköts av HSB Södertörn. HSB tar ut en medlemsavgift om 500 kr + 300 kr i årlig avgift. Köpare måste ansöka om medlemskap via https://blimedlem.hsb.se/index.html. I dagsläget finns inga beslutade avgiftsförändringar (2018-11-23). Föreningen accepterar delat ägande. Vanligt är att den som bor i lägenheten äger minst 10%.   Gjorda renoveringar:

   Pga byggnadernas ålder har inga större renoveringar utförts eller planerats.   TV/Internet:

   Alla bostäder är uppkopplade till Botkyrka Stadsnät. Botkyrka Stadsnät är ett öppet nät med ett stort utbud av tjänsteleverantörer. På tjänsteportalen Zmarket kan du jämföra priser och beställa internet. Du är inte låst till en tjänsteleverantör utan alla kan välja fritt ur vårt utbud. Varje bostadsrättsinnehavare står själv för kostnaden för detta.   Parkering:

   - När Tingstorget är färdigbyggt kommer det finnas permanenta parkeringsplatser i ett underjordiskt garage (9 st, 1000 kr/mån). Garaget blir klart preliminärt Q2 2019. Det kommer även finnas ett antal parkeringsplatser utomhus i närheten av bostäderna (9 st, 600 kr/mån). HSB administrerar alla parkeringsfrågor för Brf Tingsterrassen. För att få en parkeringsplats måste du först ställa dig i kö genom att kontakta HSB. Du kan ställa dig i kön för parkering när du vill efter att du flyttat in. - Under byggtiden kommer det finnas ett begränsat antal tillfälliga parkeringsplatser (antal varierar, 350 kr/mån). För att få en tillfällig parkeringsplats måste du ställa dig i kö genom att kontakta HSB. Avtal skrivs med två veckors uppsägningstid och du behåller då din plats i kön för permanenta parkeringsplatser. - Som boende i Brf Tingsterrassen erbjudes du möjligheten att använda dig av Sunfleets bilpool. Kostnadsfritt Sunfleet-medlemskap i 5 år (värde 169 kr/månaden). Du betalar endast när du använder bilen. Drivmedel ingår i kostnaden. Information om hur du ansluter dig till Sunfleet får du i samband med att du flyttar in.   Gemensamma utrymmen:

   Cykel- och barnvagnsrum, miljö/soprum.   Annat:

   Det är inte tillåtet att glasa in balkonger. Slutgiltig köpare uppmanas kontrollera ovanstående information med föreningens styrelse.


   Energideklaration

   Status:

   Ej utförd

   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor