Noras väg, Norsborg

2 000 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Noras väg - Norsborg

  Kommun

  Botkyrka

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Boarea

  53m2

  Våning

  0 av 0 (Våningsplan 1. )

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Norsborg

  Avgift

  3 034 kr/mån

  Utgångspris

  2 000 000 kr

  37 736 kr/m2

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  KOMMANDE FÖRSÄLJNING Äntligen finns möjlighet att förvärva en fin tvåa på populära Noras väg. Välkomna till denna ljusa tvåa i bra skick och en stor balkong. Här bor ni i lugnt radhus liknande området med absolut närhet till kommunikation och restauranger. Nyproducerat 2013 i Ikeas Boklok-serie. Lägenheten har genomgående fint skick och stora sociala ytor. Trivsam förening med bra avgifter och stabil ekonomi.

  Ansvarig mäklare

  Cecilia Eng

  Reg. Fastighetsmäklare

  070-444 80 02

  cecilia.eng@lansfast.se Läs mer om Cecilia

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter. I hela lägenheten ligger fint parkettgolv och väggarna är vitmålade.

  Badrum

  Rymligt badrum i ljusa färger. Väggarna är kaklade med större vita plattor och på golvet ligger ljusgrå plastmatta. Badrumsutrustningen består av dusch) wc, handfat med tillhörande underskåp med goda förvaringsmöjligheter.

  Sovrum

  Rogivande sovrum med stor intilliggande walk in closet med mycket bra förvaring.

  Kök

  Kök i öppen planlösning med vardagsrummet. Goda förvaringsytor på snygg ljus laminatskiva samt gott om förvaring bakom vita fina luckor. Köksutrustningen består av kyl och frys, induktionshäll med varmluftsugn, fläkt samt diskmaskin. Vid fönstret finns gott om plats för stort matbord.

  Vardagsrum

  Trivsamt och socialt planerat rum med härligt öppna ytor. Generöst ljusinsläpp från rummets stora fönsterpartier.

  Balkong

  Stor balkong med ostört läge.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2013

  Uteplats/Balkong

  Balkong

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  1,025%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2016-03-30

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Boklok Tomtberget

  Lägenhetsnummer:

  B22R

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Brf BoKlok Tomtberget Föreningen består av 50 lägenheter samt 16 radhus innehållande 50 lägenheter: 53 tvåor, 69 treor och 81 fyror. Bredband och kabel-tv Bredband är indraget i alla lägenheter och föreningen har avtal med Telia, bredbandet ingår i avgiften. Detta gäller även telefoni och kabel-tv. Till varje lägenhet tillhör ett kallförråd. Föreningen hyr ut parkeringsplatser med motorvärmare, hyran för parkeringsplats ingår inte i avgiften. I föreningen finns 55 parkeringsplatser samt 8 platser för besökande. För att få en plats gäller separat kö, ta kontakt med styrelsen. Även garageplatser finns att hyra. Hushållssopor slängs i de två molucker som föreningen ansvarar för. Grovsopor hänvisas till närmaste återvinningscentral. Överlåtelseavgift f n 1120 kr betalas av köparen, och pantsättningsavgift f n 443 kr.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor