Timotejvägen 14, Norsborg

1 195 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Timotejvägen 14 - Norsborg

Kommun

Botkyrka

Typ

Flerfamiljshus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1974

Boarea

45m2

Våning

4 av 7 , Hiss finns

Rum

1 rok

Avgift

3 000 kr/mån

inkl. värme, vatten, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägg. Föreningen tillämpar enhetsmätning på elen vilket innebär att man inte behöver teckna eget avtal och slipper nätavgiften. Kostnaden för el läggs på fakturan för månadsavgiften.

inkl. värme, vatten, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägg. Föreningen tillämpar enhetsmätning på elen vilket innebär att man inte behöver teckna eget avtal och slipper nätavgiften. Kostnaden för el läggs på fakturan för månadsavgiften.

Utgångspris

1 195 000 kr

26 556 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Kommande försäljning!

  ** RENOVERINGSCHANS ** Nu finns möjligheten för den som vill förvärva en lägenhet där man kan sätta sin egen prägel och skapa sitt drömboende. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område ett stenkast från Hallunda centrum samt närhet till tunnelbana, förskola, skola, samt fina promenadstråk. Varmt välkomna för mer information

  Ansvarig mäklare

  Jesse Odesho

  Reg. Fastighetsmäklare

  073-059 77 76

  jesse.odesho@lansfast.se Läs mer om Jesse

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1974

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV & bredband

  Bostadsrättsföreningen Timotejen har valt att teckna gruppavtal med ComHem på bredband och telefoni. Gruppavtalet började gälla från och med 1:a mars 2015 och gäller i 5 år. Detta innebär att medlemmarna i föreningen kan avropa, det vill säga använda dessa tjänster utan att betala abonnemangsavgiften. Hastigheten för bredbandet är upp till 100 Mbit/s ner och upp till 10 Mbit/s upp.

  Bilplats

  Det finns 40 garage- och 293 p-platser. Kostnad garageplats 300 kr/mån. Kostnad p-plats 150 kr/mån. Separat kö. Samma kö till båda, ca 40 st i kö i dagsläget (2018-10-25). Ansökan görs hos HSB-Södertörn.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,16168%

  Andel av årsavgift:

  0,16168%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-06-18

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Byggår:

  1974

  Ventilation:

  Frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB:s Brf Timotejen i Norsborg

  Antal lägenheter:

  448

  Byggår:

  1974

  Antal lokaler:

  16

  Allmänt om föreningen:

  Brf Timotejen bildades 1976 och har adresserna Hampvägen och Timotejvägen i Norsborg. Föreningen innehar med tomträtt Klövern 4-5, 9-10 samt Hallunda 4:24-25 i Botkyrka kommun. Föreningens byggnader uppfördes 1974 och omfattas av 8 hus med 448 lägenheter och 16 föreningslokaler. Varje hus har 8 våningar och lägenheterna är från 1 till 4 rum och kök.  Föreningens ekonomi:

  Ekonomisk förvaltning sköts av HSB. Medlemskap i HSB Södertörn är ett krav. Kontakta HSB Södertörn för information gällande medlemskapsavgifter. En höjning av avgiften med 2% kommer ske i årsskiftet 2018/2019. (kontrollerat 2018-10-25) Föreningen tillåter delat ägande, den som bor i lägenheten ska äga minst 10%.  Gjorda renoveringar:

  UTFÖRDA Årligen: Stamspolning 2018: Installation och värme ombyggnad 2017: Installation av nya moderna hissar. 2017: Påbörjat underhåll av elarmaturer med byte till energisnåla LED-belysningar. 2017: Radonmätning i samtliga fastigheter. Ca 2000: Takrenovering och renovering av fasad på balkongsidan. PLANERADE (enligt underhållsplan) 2020: Fasad- och takarbeten. Målning trapphus. 2021: Målning trapphus. 2022: Fasadarbeten, fönsterbyte. 2025-2030: Stambyte kan ske men inga beslut är fattade. OBS: Om medlem planerar att renovera sitt badrum ska de först höra av sig till styrelsen. Detta för att golvbrunnen i de äldre badrummen ska bytas löpande vid renovering, föreningen står för detta.  TV/Internet:

  Bostadsrättsföreningen Timotejen har valt att teckna gruppavtal med ComHem på bredband och telefoni. Gruppavtalet började gälla från och med 1:a mars 2015 och gäller i 5 år. Detta innebär att medlemmarna i föreningen kan avropa, det vill säga använda dessa tjänster utan att betala abonnemangsavgiften. Hastigheten för bredbandet är upp till 100 Mbit/s ner och upp till 10 Mbit/s upp.  Parkering:

  Det finns 40 garage- och 293 p-platser. Kostnad garageplats 300 kr/mån. Kostnad p-plats 150 kr/mån. Separat kö. Samma kö till båda, ca 40 st i kö i dagsläget (2018-10-25). Ansökan görs hos HSB-Södertörn.  Gemensamma utrymmen:

  På gårdarna, mellan höghusen, finns det komplementhus som inrymmer tvättstugor, miljörum, cykelrum, bastu och ett gym. Lägenhetsförråd finns utanför varje lägenhets entré.  Annat:

  Slutgiltig köpare uppmanas kontrollera ovanstående information med föreningens styrelse.


  Energideklaration

  Energiklass:

  D

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  190 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2009-03-06

  Primärenergital:

  -122148 kWH/m² per år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor