Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Timotejvägen 2, Norsborg

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 3 170 kr/mån inkl. värme, vatten, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägg. Föreningen tillämpar enhetsmätning på elen vilket innebär att man inte behöver teckna eget avtal och slipper nätavgiften. Kostnaden för el läggs på fakturan för månadsavgiften.

Bostadsrättslägenhet - Norsborg

Rum: 1 rok

Våning: 5 av 6 , hiss finns inte

Byggår: 1974

Boarea: 44,5 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Missa inte denna rymliga etta om hela 44,5 kvm! En mycket välplanerad lägenhet med stort kök som är smakfullt inrett, vardagsrum med gott om plats för både soffa,matplats och sänghörna samt balkong i söderläge. Genomgående fint skick med ljusa färgval och helkaklat badrum med klinkergolv.

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Jesse Odesho

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 073-059 77 76

  jesse.odesho@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Sofia Martinsson

  Fastighetsmäklare / Föräldraledig

  Mobil: 073-650 44 32

  sofia.martinsson@lansfast.se

  Planritning Planlösning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Entré med plats för avhängning för ytterkläder samt garderob med. Från hallen når man alla utrymmen i bostaden.

   Badrum

   Badrum med helkaklade väggar, utrustat med dusch,kommod,spegel samt wc.

   Kök

   Stilrent kök med bra förvaringsmöjligheter bakom vita luckor som tillsammans med ett vitt kakel och praktisk laminatskiva ger ett harmoniserat intryck.

   Vardagsrum

   Väl tilltaget och härligt sällskapsrum med gott om plast för alla dina möbler och trevligt umgänge. Den rymliga sovalkoven har plats för både en dubbelsäng och sängmöbel. På golvet ligger ekparket, väggarna är vitmålade och stora fönsterpartier ger ett rikligt ljusinsläpp.

   Bostad

   Boarea

   44,5m2

   Våning

   5 av 6 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   1502

   Andel i föreningen

   0,16168%

   Andel av årsavgift

   0,16168%

   TV och internet

   Bostadsrättsföreningen Timotejen har valt att teckna gruppavtal med ComHem på bredband och telefoni. Gruppavtalet började gälla från och med 1:a mars 2015 och gäller i 5 år. Detta innebär att medlemmarna i föreningen kan avropa, det vill säga använda dessa tjänster utan att betala abonnemangsavgiften. Hastigheten för bredbandet är upp till 100 Mbit/s ner och upp till 10 Mbit/s upp.

   Byggnad

   Byggår

   1974

   Byggnadstyp

   Flerfamiljhus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2009-03-06
   Energiklass:
   Energiprestanda: 190 kWh/m2 och år

   Ventilation

   FrånluftTryckstyrda med utetemperatur kompensering

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   HSB:s Brf Timotejen i Norsborg

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ej angiven

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   448 st

   Antal lokaler

   16 st

   Byggår

   1974

   Äger föreningen marken

   Nej

   Allmän information

   Brf Timotejen bildades 1976 och har adresserna Hampvägen och Timotejvägen i Norsborg. Föreningen innehar med tomträtt Klövern 4-5, 9-10 samt Hallunda 4:24-25 i Botkyrka kommun. Föreningens byggnader uppfördes 1974 och omfattas av 8 hus med 448 lägenheter och 16 föreningslokaler. Varje hus har 8 våningar och lägenheterna är från 1 till 4 rum och kök.

   Föreningens ekonomi

   Ekonomisk förvaltning sköts av HSB. Medlemskap i HSB Södertörn är ett krav. Kontakta HSB Södertörn för information gällande medlemskapsavgifter. En höjning av avgiften med 2% kommer ske i årsskiftet 2018/2019. (kontrollerat 2018-10-25) Föreningen tillåter delat ägande, den som bor i lägenheten ska äga minst 10%.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   UTFÖRDA Årligen: Stamspolning 2018: Installation och värme ombyggnad 2017: Installation av nya moderna hissar. 2017: Påbörjat underhåll av elarmaturer med byte till energisnåla LED-belysningar. 2017: Radonmätning i samtliga fastigheter. Ca 2000: Takrenovering och renovering av fasad på balkongsidan. PLANERADE (enligt underhållsplan) 2020: Fasad- och takarbeten. Målning trapphus. 2021: Målning trapphus. 2022: Fasadarbeten, fönsterbyte. 2025-2030: Stambyte kan ske men inga beslut är fattade. OBS: Om medlem planerar att renovera sitt badrum ska de först höra av sig till styrelsen. Detta för att golvbrunnen i de äldre badrummen ska bytas löpande vid renovering, föreningen står för detta.

   Gemensamma utrymmen

   På gårdarna, mellan höghusen, finns det komplementhus som inrymmer tvättstugor, miljörum, cykelrum, bastu och ett gym. Lägenhetsförråd finns utanför varje lägenhets entré.

   Parkering

   Det finns 40 garage- och 293 p-platser. Kostnad garageplats 300 kr/mån. Kostnad p-plats 150 kr/mån. Separat kö. Samma kö till båda, ca 40 st i kö i dagsläget (2018-10-25). Ansökan görs hos HSB-Södertörn.

   Försäkring

   Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Folksam. Kollektivt bostadsrättstillägg ingår.

   Norsborg

   Allmänt om området

   I nordligaste delen av Botkyrka kommun ligger området Norsborg. Området uppfördes i samband med miljonprogrammet under 70.talet. Området består av såväl bostadsrätter, kedjehus och radhus. I området finns flera omtyckta skolor/barnomsorg med olika inriktning. För mer information se kommunens hemsida www.botkyrka.se/barnochutbildning Naturen är nära i Norsborg, vatten vid Slagsta badet eller promenera i lummiga omgivningar. Musikhuset erbjuder flertalet aktiviteter och för den aktive rekommenderas Botkyrka Rackethall. I folkets hus finns bio, teater, dans konserter och utställningar. Från Norsborg är kommunikationerna alltid nära, tunnelbanen mot Ropsten tar er till centrala Stockholm på ca 30 min. Även goda bussförbindelser finns mot Huddinge, Tumba och Rönning där anslutning till pendeltåg finns. Norsborg centrum och Hallunda centrum erbjuder flertalet restauranger, matbutiker, service, apotek och flertalet andra shopping butiker. Här finns också vårdcentral och tandvård. För större matbutiker finns flera närliggande handelsplatser, Kungens kurva för att nämna en.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Timotejvägen 2, Norsborg

   Kommun: Botkyrka

   Område: Norsborg

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 3 170 kr/mån inkl. värme, vatten, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägg. Föreningen tillämpar enhetsmätning på elen vilket innebär att man inte behöver teckna eget avtal och slipper nätavgiften. Kostnaden för el läggs på fakturan för månadsavgiften.

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 465 kr

   Överlåtelseavgift: 1 163 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 250 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 100 kr/månad

   Försäkring: 150 kr/månad

   Antal personer i hushållet: 1 st

   Karta & område

   Botkyrka - Salem

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Nyängsvägen 3 B, Botkyrka/Salem, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Botkyrka!

   Läs mer

   Bobutiken i Botkyrka - Salem

   Hitta din mäklare i Botkyrka - Salem

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder