Objektbild

Trädesvägen 5, NORSBORG

Pris:

2 395 000 kr

Månadsavgift 5 492 kr/mån Inkl värme, vatten, kabel tv och bredband

Bostadsrättslägenhet - NORSBORG

Rum: 4 rok varav 3 sovrum

Våning: 6 av 7 , hiss finns

Byggår: 1971

Boarea: 90 m2

Nu ges möjligheten att förvärva en bostadsrätt med ett av de bästa lägena i norra Botkyrka. Lägenheten är ljus med ett funktionellt kök med mycket förvaringsmöjligheter. Stort vardagsrum med generöst ljusinsläpp. I direkt anslutning till vardagsrummet finns en balkong. I lägenheten finner du två stora sovrum samt ett mindre sovrum. *OBS* Stambyte ska genomföras. Badrum & WC kommer att renoveras i sin helhet. Tillvalslistor kommer att finnas där du får vara med och sätta din egen prägel på ditt nya badrum & WC! Mot extrakostnad ska det även finnas möjlighet till tillval för den bostadsrättsinnehavare som önskar ändra eller komplettera grundstandarden. I kök görs endast nödvändiga ingrepp för att byta vatten och avlopp. Se gärna information gällande stambyte under dokument! Här bor du nära skola, Hallunda centrum, tunnelbana samt har ett flertal busslinjer ett stenkast från lägenheten! Fina promenadvägar och nära till vatten.

Läs mer

Pris

2 395 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Jesse Odesho

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 073-059 77 76

  jesse.odesho@lansfast.se

  Bevaka slutpris

  Fyll i dina uppgifter så skickar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling slutpriset på Trädesvägen 5 till dig.

   Planritning

   Värdera din bostad kostnadsfritt*

   Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

   *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

    Beskrivning

    Interiör

    Hall

    Välkomnande hall med klinker golv samt ljusa väggar.

    Kök

    Stilrent kök med vita väggar och klinker golv. Utrustningen består av spis, ugn, frys, kyl, fläkt, diskmaskin. I övrigt erbjuder köket bra förvaringsmöjligheter och plats för matbord och stolar.

    Vardagsrum

    Stort vardagsrum med ljusa väggar och ljust golv här. Vardagsrummets härliga rymd skapar plats för olika typer av möblemang.

    Sovrum 1

    Från hallen når du husets master bedroom – ett stort, harmoniskt och rogivande rum med ljust golv och vita väggar. Rummet har fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng.

    Sovrum 2

    Ett rogivande och stort sovrum med fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. Detta rum har ljusa väggar och ljust golv.

    Sovrum 3

    Ett lite mindre, rogivande och fint sovrum. Detta rum har ljusa väggar och ljust golv passar utmärkt som gästrum, barnrum eller avlastningsrum.

    Badrum

    Fräscht, påkostat och stilrent badrum med toalett, kommod, spegel, badkar och tvättmaskin. Här ligger ljust klinkergolv som går fint ihop med rummets kaklade väggar. OBS, föreningen kommer att totalrenovera badrummen vilket betyder att du kommer att få ett helt nytt badrum.

    Wc

    Helkaklad WC med toalett, kommod och spegel. OBS, föreningen kommer att totalrenovera denna gästtoalett vilket betyder att du kommer att få en helt ny gästtoalett.

    Bostad

    Boarea

    90m2

    Våning

    6 av 7 , hiss finns

    Lägenhetsnummer

    068

    Andel i föreningen

    0,31483%

    Andel av årsavgift

    0,31483%

    TV och internet

    Kabel-TV via Comhem. Grundutbud ingår i månadsavgiften. Bredband via Telenor. Ingår i månadsavgiften.

    Byggnad

    Byggår

    1971

    Byggnadstyp

    Flerfamiljshus, 7-våningsplan

    Energideklaration

    Energideklarationen är utförd

    Uppvärmning

    Fjärrvärme

    Fönster

    2-glas

    Ventilation

    Mekanisk (endast frånluft)

    Hiss

    Hiss finns

    Allmänt om föreningen

    Föreningens namn

    HSB Brf Trädet i Norsborg

    Föreningens organisationsnummer

    716416-4134

    Föreningsform

    Bostadsrättsförening

    Äkta/oäkta förening

    Äkta förening

    Tillåter föreningen delat ägande?

    Ej angiven

    Övrigt om föreningen

    Slutgiltig köpare uppmanas att kontrollera ovanstående information med föreningens styrelse.

    Föreningens byggnader

    Antal lägenheter

    384 st

    Antal lokaler

    0 st

    Byggår

    1971

    Äger föreningen marken

    Ej angiven

    Allmän information

    Brf Trädet innehar med tomträtt Vickern 1-4 på adresserna Trädesvägen och Vickervägen i Norsborg. Föreningen bildades 1977 och omfattar 384 lägenheter. Föreningen består av åtta bostadshus och fyra komplementhus innehållande tvättstugor, föreningslokaler m.m. Husen är byggda i början av 1970-talet. En omfattande renovering av fasaderna m.m genomfördes under senare delen av 1990-talet. Föreningen har en fritidskommitté som anordnar olika aktiviteter för medlemmarna. Till exempel ordnar de utflykter till olika resmål, gårdsfester på sommaren och andra aktiviteter både för unga och gamla. 29 september 2020 beslutade HSB Brf Trädet om stambyte. För de enskilda bostadsrättshavarna innebär det att badrummen och WC:n kommer att renoveras i dess helhet. I förråden installeras nya 3-fas elcentraler med automatsäkringar och jordfelsbrytare. Nya ledningar dras från proppskåpet till badrum och wc. Även i köken kommer stammarna att bytas, dock blir ingreppen inte lika omfattande som i badrum och WC. Samtliga lägenheter får en standard som uppfyller branschens regler för säker vatteninstallation och riskerna för vattenskador minimeras för lång tid. Planerade åtgärder ska finansieras med egna medel samt lån. Trots de omfattande renoveringsprojekten är föreningens ekonomi god. Beträffande avgiftshöjningar finns en prognos på fem år. Det kommer att krävas höjningar om preliminärt ca 4% de första fyra åren och därefter ca 2% per år. Avgifterna höjdes med 4% fr o m 2021-01-01. Tillskott av parkeringsplatser planeras. F n finns 87 garageplatser och 223 p-platser. Besök föreningens hemsida för mer information: https://www.hsb.se/sodertorn/brf/tradet

    Föreningens ekonomi

    Ekonomisk förvaltning sköts av HSB Södertörn. HSB ställer som krav på köpare att man deponerar en medlemsavgift per köpare på 500 kr. Årsavgift betalas även av köparen på 300 kr. Köpare måste ansöka om medlemskap via https://blimedlem.hsb.se/index.html.

    Föreningens planerade och utförda renoveringar

    UTFÖRDA 2017: Ommålning i trapphus och komplementhus. 2017: Nedgrävning av hushållssopor och uppförande av miljöstation. 2008: Byte av hissar Föreningen har delvis bytt ut fönstren till fastigheterna. Kameraövervakning i portarna har installerats för de boendes trygghet. PLANERADE 2018: Värme/undercentraler 2019: Elarbete 2020-2021: Utredningsarbete stambyte 2022: Fasad/takarbeten

    Gemensamma utrymmen

    - Tillgång till tvättstugor i komplementbyggnaderna. - Bastu och gym finns att nyttja mot en mindre kostnad. - Föreningen har ett antal förråd avsedda för cyklar. - I anslutning till parkeringarna finns återvinningsstationer placerade för att underlätta hanteringen av avfall.

    Parkering

    P-plats 280-350 kr/mån.

    Försäkring

    Föreningen är fullvärdesförsäkrad i Folksam. Kollektivt bostadsrättstillägg ingår i fastighetsförsäkringen.

    Hallunda

    Allmänt om området

    Hallunda är en del av tätorten Stockholm och en kommundel i nordligaste delen av Botkyrka kommun i södra Stockholms län. På 1970 talet blev Hallunda en del av miljonprogrammet och området består av bostadsrätter, hyresrätter, radhus.

    Kommunikation

    Den röda tunnelbanelinjen går till Hallunda med slutstation Norsborg. På 30 minuter är du framme i centrala Stockholm. Här finns även goda bussförbindelser till Rönninge och Tumba där pendeltågen går.

    Tjänster i området

    Här möts kulturer, människor, varor och tjänster under samma tak. Och här möts vägarna bekvämt nära. Det mångkulturella Hallunda har skapat en handelsplats som är full av möjligheter och utbud. Idag bor det mer än hundra nationaliteter här och varannan invånare har utländsk bakgrund. Just blandningen av kultur har bidragit till att Hallunda Centrum är en självklar mötesplats och har ett utbud av både små butiker och stora butikskedjor. Här finns också all den service som den moderna centrumbesökaren efterfrågar, såsom apotek, banker, sjukvård och skattekontor.

    Övrigt om området

    På länken nedan finner ni Hallundas utbud av skola och förskoleverksamhet. https://www.botkyrka.se/skola-och-forskola

    Läs mer

    Allmänt

    Adress: Trädesvägen 5, NORSBORG

    Kommun: Botkyrka

    Område: Hallunda

    Boendeform: Bostadsrättslägenhet

    Upplåtelseform: Bostadsrätt

    Ekonomi

    Pris: 2 395 000 kr

    Månadsavgift: 5 492 kr/mån Inkl värme, vatten, kabel tv och bredband

    Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2021-04-08

    Pantsättningsavgift: 465 kr

    Överlåtelseavgift: 1 163 kr Betalas av köpare

    Driftkostnad: 350 kr/månad

    Driftskostnaden fördelas enligt följande:

    Elkostnad: 350 kr/månad

    Antal personer i hushållet: 4 st

    Karta & område

    Botkyrka - Salem

    Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

    Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Nyängsvägen 3 B, Botkyrka/Salem, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

    Välkommen till din lokala mäklare i Botkyrka!

    Läs mer

    Bobutiken i Botkyrka - Salem

    Hitta din mäklare i Botkyrka - Salem

    Boendekalkyl

    Liknande bostäder