Objektbild

Körsbärsvägen 3B, Tullinge

Pris:

2 995 000 kr

Månadsavgift 6 470 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabeltv (grundutbud), bredband och bostadsrättstillägg. En obligatorisk kostnad för parkering tillkommer med 300 kr/mån.

Bostadsrättslägenhet - Tullinge

Rum: 4 rok varav 3 sovrum

Byggår: 2008

Boarea: 89,5 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång.

Kommande försäljning på en superfin 4:a i Tullinge Trädgårdsstad med radhuskänsla och genomgående hög standard. Bra och barnvänligt område med skolor och förskolor i närheten. Även närhet till natur och bra kommunikationer.

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Jesse Odesho

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 073-059 77 76

  jesse.odesho@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Bostad

   Boarea

   89,5m2

   Våning

   0 av 0

   Andel i föreningen

   3,16584%

   Andel av årsavgift

   3,16584%

   TV och internet

   Lägenheterna är anslutna till ComHem, grundutbudet ingår i månadsavgiften. Bredband finns via Bredbandsbolaget, som också ingår i avgiften, hastighet 250/100.

   Byggnad

   Byggår

   2008

   Byggnadstyp

   Radhus

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Fönster

   3-glasfönster

   Hiss

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   HSB Brf Norrgården i Tullinge

   Föreningens organisationsnummer

   769607-3217

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Övrigt om föreningen

   Föreningen utförde en radonmätning mellan perioden 2018-11 till 2019-02. Årsmedelvärderna varierar mellan <20 - 120 Bq/m³.

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   40 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   2008

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Föreningen äger fastigheten Lobelian 1 i Tullinge i Botkyrka kommun vilken man upplåter lägenheter och lokaler. Föreningens byggnader uppfördes år 2008.

   Föreningens ekonomi

   Ekonomisk förvaltning sköts av HSB. HSB tar ut en medlemsavgift om 500 kr/köpare + 300 kr i årlig avgift. Medlemsavgiften återbetalas vid utträde ur HSB. Köpare måste ansöka om medlemskap via https://blimedlem.hsb.se/index.html. Ingen planerad avgiftshöjning (kontrollerad 2021-09-14)

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Utförda: 2020 - Föreningen har genomfört en större underhållsåtgärd och investering som innefattade ommålning av förenings alla fastigheteters yttre ytskikt.

   Gemensamma utrymmen

   Föreningen har ett gemensamt förråd/föreningslokal där styrelsen har sina möten och där föreningen har trädgårdsredskap.

   Gårdsplats

   Gemensam vår och höststädning.

   Parkering

   Parkeringsavgiften är för närvarande 300 kr/månad och parkeringsplats, obligatorisk kostnad. En plats tillhör varje lgh. Samtliga 40 st parkeringsplatser har motorvärmarstolpar.

   Försäkring

   Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Folksam. I föreningens fastighetsförsäkring ingår bostadsrättstillägg för föreningens lägenheter.

   Föreningens hemsida

   https://www.hsb.se/sodertorn/brf/norrgarden/

   Tullinge Trädgårdsstad

   Allmänt om området

   I Tullinge är det nära till det mesta, inte minst natur och friluftsliv. Dessutom ligger storstadens alla möjligheter endast dryga 20 minuter bort. Tullinge som av traditionen är en plats för friluftsmänniskor erbjuder bostäder nära naturen och friluftsområden. Då järnvägen fanns i Tullinge så ville man från början ha ett exklusivt villaområde såsom Saltsjöbaden och Djursholm. Då lågkonjunkturen kom så utvecklades Tullinge istället med friliggande villor och senare med flerfamiljshus. Detta gör Tullinge idag till ett populärt område för barnfamiljer.

   Kommunikation

   Från Tullinge station går det både pendeltåg och buss. Under rusningstrafik går direktbuss 726 från Tullinge station in till Fridhemsplan i Stockholm. Restiden med pendeltåget in till Stockholm Odenplan tar 26 minuter och till Södertälje 23 minuter.

   Tjänster i området

   Vid Tullinge torg finns Hemköp, frisörsalong, bibliotek, inredningsbutik, florist, kemtvätt, café, gym, bank, medborgarkontor, pizzeria, restaurang. mm. På andra sidan järnvägen finns det vårdcentral, apotek, trafikskola, smådjursklinik.

   Övrigt om området

   Vid Tullingesjön finns det populära Stendalsbadet. Här finns Tullinge Segelsällskap som tillhandahåller möjlighet till båtplats för medlemmar. Det finns även en brygga, beachvolley-bollplan samt ett trevligt grillområde. Tullinge kanotklubb är en annan aktiv förening som utövar sin verksamhet vid sjön. Lida Friluftsgård är en friluftsanläggning ca 5 km från Tullinge. Här finns det ett värdshus som serverar mat samt komplement byggnader om man har medtagit egen matsäck. Runt området finns det 35 km motionsspår varav en del av dem förvandlas till skidspår på vintern. Här finns även en höghöjdspark, skidbacke och friluftsbad. Ca 2 km från Tullinge C finns friluftsområdet Brantbrink. Här finner du ishall, tennisplan, fotbollsplan samt orienteringsspår, varav några elljusspår som under vintern används som skidspår. På länken nedan finner ni Tullinges utbud av skola och förskoleverksamhet. https://www.botkyrka.se/skola-och-forskola Några km från Tullinge centrum ligger Huddinge Sjukhus och Södertörns högskola.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Körsbärsvägen 3B, Tullinge

   Kommun: Botkyrka

   Område: Tullinge Trädgårdsstad

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 2 995 000 kr

   Månadsavgift: 6 470 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabeltv (grundutbud), bredband och bostadsrättstillägg. En obligatorisk kostnad för parkering tillkommer med 300 kr/mån.

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 476 kr

   Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av säljare

   Karta & område

   Botkyrka - Salem

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Nyängsvägen 3 B, Botkyrka/Salem, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Botkyrka!

   Läs mer

   Bobutiken i Botkyrka - Salem

   Hitta din mäklare i Botkyrka - Salem

   Liknande bostäder