Objektbild

Sandstuguvägen 24, Uttran

Pris:

1 650 000 kr

Månadsavgift 1 923 kr/mån Inkl. Vatten, värme och TV (grundutbud)

Bostadsrättslägenhet - Uttran

Rum: 1,5 rok varav 1 sovrum

Våning: 3 av 4 , hiss finns

Byggår: 2017

Boarea: 34,1 m2

*Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning* På Sandstuguvägen 24 välkomnas du in i denna väldisponerade lägenhet där du kan njuta av att allt fortfarande känns nytt och fräscht. Här bor du på 34,1 kvadratmeter som fördelas på 1,5 rum och kök, en optimalt planerad bostad vars öppna ytor ger dig den plats du behöver. Här finns ett praktiskt kök, badrum, vardagsrum och ett sovrum. Vardagsrummets härliga rymd skapar plats för olika typer av möblemang med direkt anslutning ut till den härliga balkong. På källarplan finns förråd tillhörande lägenheten. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här ettan finns en stor och mysig balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här bor du i ett mycket lugnt och familjärt område med nära till natur samt bekvämt avstånd till skola, förskola och kommunikationer. Området Uttran är under uppväxt, med sitt höga läge och vackra natur kommer att utvecklas till ett högkvalitativt bostadsområde. Naturnära läge med flertalet sjöar och badplatser runt om. Promenad avstånd till Tumba C, där finner ni goda kommunikations möjligheter samt stort köpcentrum med ett stort antal butiker, caféer och restauranger. Här finns både välkända kedjor och mindre lokala butikskoncept. Därtill erbjuds kunderna service i form av bank, apotek m.m. Buss går också från området. För mer storstadspuls finner ni centrala Stockholm ca 25 minuter bort med pendeltåg.

Läs mer

Pris

1 650 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Jesse Odesho

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 073-059 77 76

  jesse.odesho@lansfast.se

  Bevaka slutpris

  Fyll i dina uppgifter så skickar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling slutpriset på Sandstuguvägen 24 till dig.

  Slutpriset skickas endast om säljaren och köparen godkänner det.

   Planritning

   Värdera din bostad kostnadsfritt*

   Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

   *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

    Beskrivning

    Interiör

    Hall

    Den välplanerade och inbjudande hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med vita väggar och parkettgolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall – hatthylla och gott om plats för jackor och skor.

    Kök /

    Det moderna, stilrena och öppna köket har vitmålade väggar och parkettgolv. Utrustningen består av induktionshäll, ugn, kyl, frys och diskmaskin. I övrigt erbjuder köket bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och öppen planlösning mot vardagsrummet.

    Vardagsrum

    Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt – ett öppet, välplanerat och stilrent rum med parkettgolv och vitmålade väggar. Här erbjuds mycket dagsljus, stora fönster, härliga umgängesytor, vacker utsikt och plats för soffa och matgrupp.

    Sovrum

    Från köket når du lägenhetens sovrum – ett rogivande och harmoniskt rum med parkettgolv och vitmålade väggar. Rummet har rymliga garderober, fint ljusinsläpp och plats för säng.

    Badrum

    Fint, påkostat och smakfullt badrum med vägghängd wc, dusch, kommod, infällda spotlights, förvaringsskåp, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Här ligger mörkt klinkergolv som går fint ihop med rummets väggar i vitt kakel.

    Bostad

    Boarea

    34,1m2

    Våning

    3 av 4 , hiss finns

    Andel i föreningen

    Andel i föreningen har ej gått att få fram.

    Andel av årsavgift

    Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

    TV och internet

    Fiber är indraget i huset. Föreningen har avtal med Telia för grundutbud (TV), sedan är det upp till Föreningen är uppkopplade till Botkyrka Stadsnät s.k. Z-market där man kan välja vilket bolag man vill för internet och tv.

    Byggnad

    Byggår

    2017

    Byggnadstyp

    Flerfamiljshus

    Energideklaration

    Energideklarationen är utförd
    Energiklass:

    Uppvärmning

    Fjärrvärme

    Fönster

    3-glasfönster

    Hiss

    Hiss finns

    Allmänt om föreningen

    Föreningens namn

    Brf Skogshöjden i Uttran

    Föreningens organisationsnummer

    769630-9215

    Föreningsform

    Bostadsrättsförening

    Äkta/oäkta förening

    Äkta förening

    Tillåter föreningen delat ägande?

    Ja

    Övrigt om föreningen

    Slutgiltig köpare uppmanas att kontrollera ovanstående information med föreningens styrelse.

    Föreningens byggnader

    Antal lägenheter

    50 st

    Antal lokaler

    1 st

    Byggår

    2016

    Äger föreningen marken

    Ja

    Allmän information

    Bostadsrättsföreningen äger fastigheten Botkyrkan Storstugan 3 som består av 50 st bostadsrätter som är belägna i två stycken punkthus som ligger på Sandstuguvägen 24 och 26. Inflyttning i fastigheten skedde i Mars 2017. Föreningen nyligen bytt namn till Brf Skogshöjden i Uttran, och hette tidigare Brf Storstugan 3. Lokalen som hyrs ut är garaget som hyrs ut till en extern firma för uthyrningen av garageplatserna. Besök gärna föreningens hemsida, https://brfskogshojden.nu/

    Föreningens ekonomi

    Ekonomisk förvaltare är SBC. Ingen planering på avgiftshöjning i dagsläget. (2021-03-08) Föreningen tillåter delat ägande med minst 10%.

    Föreningens planerade och utförda renoveringar

    PLANERADE: 2021: Föreningen installerar solceller Inga större renoveringar utförda eller planerade pga av byggnadens ålder.

    Gemensamma utrymmen

    Alla lägenheter har tillgång till ett förråd i källaren. Det finns möjlighet att hyra extra förråd vid behov.

    Parkering

    Under huskropparna finns garageplatser som kan hyras för 750 kr/mån, köplats. Garageplats hyrs av Uttran Förvaltning AB.

    Försäkring

    Fastigheten är Fullvärdeförsäkrad i Trygg Hansa.

    Föreningens hemsida

    https://brfskogshojden.nu/

    Uttran

    Allmänt om området

    Uttran är en del av tätorten Tumba och är beläget vid sjön Uttran. Området består mest av villor och fritidshus.

    Kommunikation

    I anknytning till centrumanläggningen ligger pendeltågsstationen och bussterminalen. Pendeltåg till centrala Stockholm tar 25 minuter. Åt andra hållet kommer du till Södertälje på en kvart. Från Tumba utgår en rad bussförbindelser som knyter ihop kommunen, till Tullinge, Storvreten, Vårsta och norra Botkyrka.

    Tjänster i området

    I Tumba centrum ligger Citicons galleria som erbjuder allt från klädbutiker, inredningsbutiker, restauranger, café, apotek. Runt Tumba centrum finns även Stora Coop, Willys, McDonalds, restauranger mm.

    Övrigt om området

    Vinterskogens naturreservat är ett populärt naturområde i Uttran med sina tre sjöar ligger det vackert i storskogen. Det är nära till Storvretens grönområde med motionsspår, strövområden och inomhusbad. Bollplaner finns i Tuna. I Tumba finns ishall, sporthall, padel, bio och bibliotek. På vägen mellan Tumba och Alby finns Hågelbyparken, en öppen folkpark i herrgårdsmiljö som är populärt utflyktsmål för barnfamiljer då det finns en 4H gård där. På länken nedan finner ni Botkyrkas utbud av skola och förskoleverksamhet. https://www.botkyrka.se/skola-och-forskola

    Läs mer

    Allmänt

    Adress: Sandstuguvägen 24, Uttran

    Kommun: Botkyrka

    Område: Uttran

    Boendeform: Bostadsrättslägenhet

    Upplåtelseform: Bostadsrätt

    Ekonomi

    Pris: 1 650 000 kr

    Månadsavgift: 1 923 kr/mån Inkl. Vatten, värme och TV (grundutbud)

    Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2021-10-17

    Pantsättningsavgift: 476 kr

    Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av köpare

    Karta & område

    Botkyrka - Salem

    Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

    Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Nyängsvägen 3 B, Botkyrka/Salem, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

    Välkommen till din lokala mäklare i Botkyrka!

    Läs mer

    Bobutiken i Botkyrka - Salem

    Hitta din mäklare i Botkyrka - Salem

    Boendekalkyl

    Liknande bostäder