Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Kevingeringen 31, BV, Danderyd

Centralt boende i attraktiva Kevinge med låg avgift & närhet till shopping, natur & kommunikationer!

Pris:

1 995 000 kr

Accepterat pris

Månadsavgift 1 621 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - Danderyd

Rum: 1 rok

Byggår: 1957-1961

Boarea: 29,2 m2

RING FÖR VISNING! Här välkomnas du in i hemtrevlig lägenhet på första våningen där väldisponerade ytor samspelar med funktion på bästa sätt. Lägenhetens yta om 29 kvadratmeter ger goda förutsättningar för dig som vill bo enkelt och centralt att trivas. Badrummet i toppskick renoverades 2018 (våtrumsintyg finns!). Smart planerat hem med en av Danderyds lägsta avgifter. Flexibelt tillträde. Perfekt läge för dig som studerar eller vill ha nära till bra kommunikationer, service och natur. Cykelavstånd till KTH och Stockholms Universitet. Promenad på ca 8 minuter till både tunnelbana och buss mot centrala Stockholm samt Mörby Centrum. Fantastiska omgivningar med grönskan runt hörnet. Området är mycket trevligt med närhet till vackra badplatser i Edsviken, fina promenadstråk, golfbana(Stockholms golfklubb), shopping, gym, ICA-butik, Deli/pizzeria, bad och vackra promenadstigar längs Edsviken. Bostaden tillhör en mycket populär förening i Danderyd som heter Vändkretsen. Det är en av de bästa föreningarna i området med mycket god ekonomi, låga avgifter och flertalet gemensamhetsutrymmen. Området beskrivs bäst som lugnt men centralt. Till bostaden hör ett förråd på källarplan. Välkommen på visning!

Läs mer

Pris

1 995 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Louise Häggberg

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare i Danderyd

  Mobil: 076-879 32 39

  louise.haggberg@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Bra att veta

   Hemsida: www.vandkretsen.se. - Föreningen är mycket välskött med god ekonomi. - Fiber - Byggnaderna uppfördes av John Mattson 1957-61. Föreningen bildades 1961. - I föreningen finns 414 st lägenheter och 6 st lokaler. - Garage: 62 st. P-plats: 198 st. P-plats med elstolpe 275 kr/mån och garage 1100 kr/mån, kö kan förekomma. Det finns också många avgiftsfria parkeringsplatser inom området. - Föreningen har på stämman 2017 beslutat att genomföra en relining avloppsstammarna i hela föreningen. Avgiften höjdes med 2 % from 2017-07-01 som en konsekvens av det och höjdes med ytterligare 2 % 2018-07-01. Avsikten är att höja avgiften med 2% varje år. - Föreningen har en ny tvättstuga på Kevingeringen 22 (4 tvättmaskiner) dessutom finns en stor och renoverad tvättstuga belägen vid Kevingeringen 81 (8 tvättmaskiner). Tiderna kan bokas på nätet. - Cykelrum och barnvagnsrum finns. - Grillplats: Flera finns bl a med härlig utsikt över Edsviken. - Uteplatser: Flera med bord och stolar för medhavd mat, fika etc. - Lekplatser: Finns för både små och större barn. - Föreningen har flera olika hobbylokaler samt även en styrketräningslokal och aktivitetsgrupper för bl. a. pingis, bridge och golf. Fin gemensamhetslokal (ligger i nr 79) som rymmer ca 25-30 personer och kan användas till fester och samkväm. - Föreningen betalar bostadsrättstillägget i hemförsäkringen.

   Bostad

   Boarea

   29,2m2 (Föreningens information)

   Våning

   0 av 0

   Lägenhetsnummer

   1487

   Andel i föreningen

   0,13%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   I månadsavgiften ingår ett grundutbud som levereras genom det gamla TV-kabel nätet genom en box som tillhandahålls av Sappa. Bredband(1000 mbit (Fiber via A3) via A3 vilket också ingår i avgiften.

   Byggnad

   Byggår

   1957-1961

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2020-06-15

   Hiss

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Vändkretsen

   Föreningens organisationsnummer

   716400-1203

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   414 st

   Antal lokaler

   6 st

   Byggår

   1957-1961

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Föreningen omfattas av följande adresser: Kevingeringen 9 - 83 Byggnadsår för föreningens fastigheter är 1957 - 1961.

   Föreningens ekonomi

   Föreningen har god ekonomi och är skuldfri. I månadsavgiften ingår värme, vatten, TV (basutbud från Alltele), internet (bredband), telefoniabonnemang (ip-telefon) samt bostadsrättstillägg.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   2000 Anslutning av fjärrvärme 2001 Ommålning av trapphusen 2003 Omfattande upprustning av uteplatser och lekplatser 2004 Färdigställande av nya föreningslokalen inkl inredning 2005-2006 Målning av källargångar / barnvagnsrum / cykelrum 2006 Omläggning av yttertak 2006-2007 Plattsättning utanför portar 2007 Renovering av samtliga entréportar, tilläggsisolering av vindar 2009 Ny tvättstuga, bredbandsinstallation, Digital-TV ersätter analoga distributionen. Förbättrad varmvattencirkulation i låghusen, 2011 Målning av samtliga garageportar 2012 Åtta nya tvättmaskiner och en torktumlare i stora tvättstugan 2013 Byte av tre torktumlare i stora tvättstugan 2014 Renovering av toalett i stora tvättstugan 2018-2019 Relining av alla stammar i hela föreningen

   Gemensamma utrymmen

   Två fina tvättstugor på nr 22 och 83. Föreningslokal finns för boende. Plats för ca 25-30 personer. Utrustad med kök. Cykelförråd, källarförråd, pingisrum, vävstuga, samlingslokal, gym, snickarverkstad.

   Parkering

   62 garageplatser. 198 parkeringsplatser med eluttag. Garage kostar 1250 kr respektive 1375 kr per månad beroende på storlek P-plats 350:-/mån MC 313:-/mån På hemsidan ställer man sig själv i kö i något som heter SmartPark.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Kevingeringen 31, BV, Danderyd

   Kommun: Danderyd

   Område: Kevinge

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 995 000 kr
   Accepterat pris

   Månadsavgift: 1 621 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 448 kr

   Överlåtelseavgift: 1 110 kr Betalas av köpare

   Karta & område

   Danderyd

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss Esplanaden 6 i Danderyd, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Danderyd!

   Läs mer

   Bobutiken i Danderyd

   Hitta din mäklare i Danderyd

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder