Objektbild

Oxens gata 263, hiss!, BRANDBERGEN

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 4 519 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - BRANDBERGEN

Rum: 2,5 rok varav 2 sovrum

Våning: 2 av 6 , hiss finns

Byggår: 1967

Boarea: 66 m2

Med lugnt gavelläge saluförs denna fint renoverade om ombyggda lägenhet. Bostaden har genomgående påkostade detaljer och sobra färger och fint ljus från fönster i dubbla väderstreck. En ursprunglig rymlig 2:a som gjorts om till en mini 3:a med 2 bra sovrum. En lägenhet för Dig med höga krav på boendet! Dessutom hiss i huset vilket underlättar vardagen. Entréhall med garderobsrad ger riktigt god förvaring för alla ytterkläder. Vidare finns det här plats för t ex ett side board. Från hallen nås vardagsrummet som rymmer en större soffgrupp och mediamöbler. Fönster i lugnt läge ger härligt ljus. Anslutning till en trivsam inglasad balkong i skönt västerläge med eftermiddags- och kvällssol. Inred med valfria utemöbler och grönskande växter för att skapa ett härligt uterum att koppla av i. Köket går i klassiska färger med vita luckor som bryts av med snyggt svart kakel och mörkgrå bänkskiva. Komplett maskinpark bestående av kyl/frys och diskmaskin med integrerade fronter, rostfri ugn med spishäll och fläkt över samt micro i trevlig arbetshöjd. Tillhörande matplats för 4-6 personer invid fönstren. Två fina sovrum med plats för varsin dubbelsäng och annat valfritt möblemang. Helkaklat badrum med påkostade materialval och tvättmöjligheter. Här bor ni i lugnt läge med närhet till service, butiker och restauranger i närliggande Brandbergen centrum. Port 73 och Haninge centrum köpcentrum ligger inom bekvämt avstånd och erbjuder fler butiker och service. Flera skolor och förskolor inom bekvämt avstånd, även härlig natur runt knuten. Flera lekplatser i närområdet. Goda kommunikationer i form av tät busstrafik som tar dig smidigt till Handen centrum med pendeltåg, Gullmarsplan samt Stockholm central under rusningstid. Stabil HSB-förening där bilplats garanteras inom kort efter inflytt! Varmt välkomna på visning!

Läs mer

Pris

Pris ej angivet

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Katrianna Saksanen

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0708-43 99 56

  Katrianna.Saksanen@lansfast.se

  Bevaka slutpris

  Fyll i dina uppgifter så skickar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling slutpriset på Oxens gata 263, hiss! till dig.

   Planritning

   Värdera din bostad kostnadsfritt*

   Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

   *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

    Beskrivning

    Interiör

    Entréhall

    Hallen öppnar upp mot vardagsrum, kök och badrum. Här finns generös förvaring i stora garderober. Även plats för valfri hallmöbel. Väggarna är målade i ljusgrå nyans som bryts av med en sober gråmetallic fondtapet. På golvet ligger parkett.

    Vardagsrum

    Stort och ljust vardagsrum med plats för soffgrupp och tillhörande möbler. Dubbla fönster tillför härligt ljus. Även är är väggarna målade i ljusgrått och på golvet ligger parkett. Rummet ansluter till en mysig inglasad balkong i bästa västerläge med generösa soltimmar. Det trallbeklädda golvet rymmer en trevlig matgrupp alternativt loungemöbler.

    Kök

    Stilrent kök med vita luckor tillsammans med svart kakel och en mörkare laminatbänkskiva. Maskinell utrustning i form av kyl och frys samt diskmaskin med integrerade fronter, spishäll med fläkt över, ugn och micro i arbetshöjd. God förvaring i skåp och lådor. Trevlig matplats intill som rymmer 4-6 personer. Samma sobra färgsättningar som i vardagsrummet.

    Sovrum 1

    Ett av sovrummen nås från köket. Här är väggarna målade i lugnande mörkgrön kulör som bryts av parkettgolvet på ett fint sätt. Plats för dubbelsäng och annat dylikt. Fönster ger trevligt ljusinsläpp.

    Sovrum 2

    Ett tillbyggt extra rum -idag ett barnrum- går i ljusa färger med gråa målade väggar med fina platsbyggda detaljer och parkettgolv till. Plats för valfri inredning. Detta rum kan med fördel användas som ett hemmakontor, extra sovrum eller gästrum beroende på hur livet ser ut!

    Badrum

    Snyggt renoverat badrum med kaklade väggar och klinkergolv i snyggt terrazzo. Inredningen består av tvättställ på mörk kommod med spegelskåp över i samma stil, takdusch med tillhörande glasdörrar samt WC. Tvättmaskin gör vardagen enklare. Inbyggda hyllplan ger extra förvaring.

    Uteplats/Balkong

    Härlig inglasad balkong med trall och plats för valfri utegrupp och växtlighet. Västerläge med sol från eftermiddag till kväll.

    Bostad

    Boarea

    66m2 (Enligt bostadsrättsföreningen)

    Våning

    2 av 6 , hiss finns

    Andel i föreningen

    0,1096%

    Andel av årsavgift

    Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

    Kommentar till andelstal

    Anges ej vilket andelstal som avses

    TV och internet

    Bredband: Föreningen har en gruppanslutning till bredbandet, vilket innebär att samtliga lägenheter har tillgång till bredband för 59 kronor per månad och lägenhet. Levereras av Ownit. Kabel-TV: Föreningen har gruppavtal HSB TV small med Com Hem. Ni behöver en digitalbox från Com Hem för att kunna ta emot de kanaler som ingår.

    Övriga utrymmen

    Till lägenheten hör ett externt förråd

    Byggnad

    Byggår

    1967

    Byggnadstyp

    Flerfamiljshus

    Energideklaration

    Energideklaration är inte utförd

    Hiss

    Hiss finns

    Allmänt om föreningen

    Föreningens namn

    BRF Väduren i Haninge

    Föreningens organisationsnummer

    712400-2192

    Föreningsform

    Bostadsrättsförening

    Äkta/oäkta förening

    Äkta förening

    Tillåter föreningen delat ägande?

    Ja

    Föreningens byggnader

    Antal lägenheter

    913 st

    Antal lokaler

    0 st

    Byggår

    1967

    Äger föreningen marken

    Ja

    Allmän information

    Brf Väduren bildades den 1 december 1967 och registrerades den 19 januari 1968. Bostadsrättsföreningens fastigheter färdigställdes mellan åren 1969 - 1972. Föreningen är medlem i HSB Stockholm vilket innebär att alla BRF Vädurens medlemmar även måste vara med i HSB. Föreningen omfattar 913 lägenheter om tillsammans 64 073 kvm bostadsyta, fördelat på 7 höghus med 25 portar och 22 låghus med 69 portar. Hela tomtarealen är 82 272 kvm. I brf Väduren har vi el-fördelning. Det innebär att föreningen handlar upp el till hela föreningen och fördelar ut kostnaden till medlemmarna efter förbrukning. Föreningen förhandlar regelbundet med flera elbolag för att få det bästa priset för föreningens el. Det fasta nätet ägs av Vattenfall. Elmätaren sitter i varje lägenhet och avläses automatiskt. Elförbrukningen kommer som en debitering från föreningen på din avgiftsavi som kommer 1 gång i kvartalet. Föreningen fakturerar faktiskt förbrukning i efterskott, vilket gör att du betalar din elförbrukning 4 månader bakåt i tiden. Juni månads förbrukning debiteras i oktober, juli månads förbrukning debiteras i november och augusti månads förbrukning debiteras i december. Den som flyttar från föreningen kommer att fortsätta att få elräkningar från föreningen i ytterligare 4 månader. På din avi kan du utläsa vad föregående mätarställning var och vad mätarställningen var vid denna avläsning. Du kan själv enkelt kontrollera förbrukningen genom att skriva ned mätarställningen på mätaren i din lägenhet.

    Föreningens ekonomi

    Avgiften höjdes med 3% i början på 2020.

    Gemensamma utrymmen

    Lägenhetsförråd finns i källaren (höghus) eller i trapphuset (låghus). Ett fåtal mindre lägenheter saknar förråd. Tvättstugorna finns på Vädurens gata 207, Vädurens gata 228, Vattumannens gata 134, Stenbockens gata 104 samt Stenbockens gata 118. Grovtvätt finns på Oxens gata 248, Oxens gata 257 och Stenbockens gata 110. Bokning sker på bokningstavlan vid tvättstugan eller via hemsidan, inloggningsuppgifter till hemsidans tvättstugebokning finns längst upp till vänster på avgiftsavin. Övernattningsrum: Medlemmar kan hyra ett övernattningsrum på Vädurens gata. Där finns en 160 cm bred säng, bäddsoffa, dusch samt toalett. Festlokal: På Vädurens gata 224 har föreningen en lokal för uthyrning till medlemmarna. Där finns bord och stolar till 32 personer, soffa samt musikanläggning. Köket är utrustat med spis, diskmaskin, kyl och frys. Där finns även tallrikar, bestick, glas, kaffekoppar m.m. till 40 personer. Grovsopor: Grovsopor ska medlemmarna i möjligaste mån själva lämna till återvinningscentralen i Jordbro. Det kommer också en grovsopscontainer till föreningen en gång per kvartal. All info är hämtad från föreningens hemsida.

    Parkering

    Inom föreningen finns ett hundratal lokaler och förråd. Den totala lokalytan uppgår till 4 888 kvm. Väduren äger och förvaltar också 610 garageplatser, 341 varmplatser och 269 kallplatser. Det finns 400 p-platser inom föreningens markområde. Föreningen hyr även ut 10 antennplatser för privat och kommersiellt bruk. Brf Väduren har 3st garage med både kall- och varmgarage samt med eller utan bur. Dessa finns på Vädurens gata, Fiskarnas gata samt Vattumannens gata. I anslutning till dessa finns även parkeringar, dessutom finns det parkeringar på Oxens samt Stenbockens gata. Vid inträde i föreningen har den nya medlemmen rätt till en parkeringsplats i området (på någon av Brf Vädurens parkeringsområden) senast vid det månadsskifte som inträffar en månad efter det att intresse anmälts. Varmgarage 420 :- (från och med 2021-02-01 höjs hyran till 500 kr) Varmgarage med stor bur 630 :- (från och med 2021-02-01 höjs hyran till 700 kr) Kallgarage 350 :- (från och med 2021-02-01 höjs hyran till 400 kr) MC-garage 250 :- MC-garage egen bur 350 :- P-plats 180 :- (från och med 2021-01-01 höjs hyran till 200 kr) HKP/bred P-plats 230 :- (från och med 2021-01-01 höjs hyran till 300 kr)

    Föreningens hemsida

    https://vaduren.bostadsratterna.se/

    Läs mer

    Allmänt

    Adress: Oxens gata 263, hiss!, BRANDBERGEN

    Kommun: Haninge

    Område: Brandbergen

    Boendeform: Bostadsrättslägenhet

    Upplåtelseform: Bostadsrätt

    Ekonomi

    Pris: Pris ej angivet

    Månadsavgift: 4 519 kr/mån

    Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2021-01-18

    Pantsättningsavgift: 714 kr

    Överlåtelseavgift: 1 666 kr Betalas av säljare

    Karta & område

    Haninge

    Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss för att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

    Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Poseidons Gränd 3A i Haninge, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

    Välkommen till din lokala mäklare i Haninge!

    Läs mer

    Bobutiken i Haninge

    Hitta din mäklare i Haninge

    Boendekalkyl

    Liknande bostäder