Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Höglundavägen 9, 6 tr, Haninge

Luftig gavel 3:a med inglasad balkong! Hiss.

Pris:

1 695 000 kr

Utgångspris

Månadsavgift 5 410 kr/mån Inga planerade avgiftsändringar.

Bostadsrättslägenhet - Haninge

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 6 av 7 , hiss finns

Byggår: 1968-1970

Boarea: 82 m2

Här saluförs en högt belägen och ljus gavel 3:a! Lägenheten präglas av genomgående härligt ljus från fönster i 3 väderstreck och luftiga ytor. Fina ytskikt och lugnt läge högt upp med fri vy över området. Välgenomtänkt planlösning som fördelar sig på trivsamma sociala ytor, 2 sovrum, badrum och gäst-WC. Ljus hall med avhängningsmöjligheter öppnar upp mot lägenheten. Anslutning till rymligt badrum med kombinerat badkar/ dusch samt tvättmaskin. Gäst-WC bredvid underlättar familjens vardag. Köket nås från hallen genom en vacker spröjsad glasdörr. Här blandas vita klassiska luckor med mörkare bänkskiva i träimitation. Maskinella utrustningen består av keramikhäll med tillhörande fläkt, ugn, diskmaskin samt kyl och frys med dubbla dörrar. Längre in finns en matplats för 4-6 personer. Anslutning till möblerbar inglasad balkong där man kan njuta av trevlig kvällssol. Inred med en loungegrupp eller andra favoritmöbler samt växtlighet för en ombonad känsla. Vardagsrummet är väl tilltaget och rymmer enkelt en större soffgrupp och mediamöbler. Vidare finns 2 bra sovrum med med ingång från vardagsrummet respektive köket. Centralt läge med promenadavstånd till det mesta! Skolor och förskolor i närområdet (Höglundaskolan F6 ligger mittemot). Närområdet bjuder på många möjligheter till många utomhusaktiviteter, bland annat finns det en idrottsplats och sporthall samt utomhusbad vid Höglundabadet som ligger på promenadavstånd. Jordbro-pendeltågstation med tät trafik nås efter 10 minuters promenad. Härifrån tar ni er smidigt mot Stockholm central på 30 minuter. Kort promenad till Jordbro centrum med mataffärer och service. Haninge centrum och Port 73 nås efter 5-10 minuter med bil; här finns ett bra butiksutbud, restauranger och service. Brf Mejsgarn är en stabil HSB-förening med god ekonomi. Parkerings- och garageplatser finns att hyra (separat kö). Tvättstuga ligger i samma port, likaså ett cykelrum. Till lägenheten hör ett externt förråd. Varmt välkomna på visning!

Läs mer

Pris

1 695 000 kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Visning

  Vi anpassar våra visningar efter rådande situation för din och vår säkerhet.

  Sön 06 December

  13:30 - 14:15

  Vänligen boka in dig på visningen!

  Mån 07 December

  Bokad visning vänligen ring eller mejla mäklaren

  Ansvarig mäklare

  Katrianna Saksanen

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0708-43 99 56

  Katrianna.Saksanen@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Entréhall

   Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter i stor glasad skjutdörrsgarderob samt hatthylla. Vidare finns plats för t ex ett sideboard, skoskåp eller dylikt. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger laminat. Säkerhetsdörr.

   Badrum

   Från hallen nås badrummet med vita kaklade väggar med bård i ljus turkos kulör som bryter av. På golvet ligger turkos våtrumsmatta. Inredningen består av badkar med en tillhörande duschhörna, tvättställ på vit kommod med spegelskåp över, tvättmaskin och WC. Ytterligare skåp längre in garanterar bra förvaring. Dubbla handdukstork varav det ena med inbyggd värme ger bra med plats för avhängning.

   Gäst-WC

   Gäst-WC:n ligger bredvid badrummet. Väggarna är målade i en ljusrosa kulör med en mosaikbård i röda nyanser som fortsätter runt spegeln. På golvet ligger mosaik i samma färger. Inredning i form av toastol, tvättställ på vit kommod med spegel över.

   Kök

   Köket delas av från hallen med en fin glasad dörr. På golvet ligger samma laminat som är genomgående för hela lägenheten. De vita luckorna gömmer bra förvaring. Bänkskiva i träimitation ger bra arbets- och avställningsytor. Maskinella utrustningen består av kyl och frys med dubbla dörrar, keramikhäll med fläkt över, ugn samt diskmaskin. Matplats invid fönsterpartiet rymmer 4-6 gäster. Utgång till inglasad balkong med sol under sen eftermiddag och kväll med vy över området.

   Sovrum 1

   Sovrum 1 nås från både köket och vardagsrummet. Här är väggarna vitmålade med en mönstrad fondtapet som bryter av. Plats för säng, skrivbord och tillhörande möbler. Dubbla garderober ger bra förvaring. Fönstret vetter mot nordväst.

   Vardagsrum

   Stort vardagsrum med mönstrade tapetserade väggar i en ljus kulör. Plats för en stor soffgrupp med mediamöbler, även en kontorshörna om man jobbar hemifrån. Fönsterpartiet ger härligt ljusinsläpp.

   Sovrum 2

   Master bedroom nås från vardagsrummet. Väggarna är vitmålade med en mönstrad fondtapet som bryter av. Här ryms en dubbelsäng med andra möbler. Skjutdörrsgarderoben rymmer generös förvaring. Fönster i fritt läge ger behagligt ljusinsläpp.

   Uteplats/Balkong

   Möblerbar, inglasad balkong med kvällssol. Högt läge med vy över området.

   Bostad

   Boarea

   82m2 (Enligt bostadsrättsföreningen)

   Våning

   6 av 7 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   194

   Andel i föreningen

   0,43357%

   Andel av årsavgift

   0,43357%

   Övriga utrymmen

   Till lägenheten hör ett externt förråd.

   Byggnad

   Byggår

   1968-1970

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   HSB.s Brf Mejsgarn

   Föreningens organisationsnummer

   712400-0642

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Nej

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   258 st

   Antal lokaler

   15 st

   Byggår

   1968-1970

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Välkommen till Brf Mejsgarn vars hus uppfördes 1968 och består av 258 lägenheter, fördelade på 4 st stycken 7 våningshus. Dessa hus är vackert belägna i ett lugnt och grönt område, intill Höglundaskolan med fotbollsplan och ett utomhusbad som närmsta grannar. Jordbro är en del av natursköna Haninge kommun och här finns goda kommunikationer, samt närbelägna shopping möjligheter, turistmål och vacker skärgårdsmiljö. Inom föreningen finns 220 parkeringsplatser och 80 garageplatser. Gruppanslutning finns med bredband och telefoni genom fast fiberlina via Ownit vilket ingår i föreningens månadsavgift. Inom den familjära föreningen finns föreningslokal, bastu samt vävstuga och seniorverksamhet.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Gjorda renoveringar Föreningen har en 20 årig underhållsplan. Några av de största investeringarna som gjorts finns nedan. 2012 - Nytt passersystem. Byte av anslutande rördelar i våtrum till stamledning. 2014 - samtliga lägenheter har av föreningen besiktats. Radiatorer har bytts. Stamspolning kök. 2015 - OVK besiktning samt rensning av kanalsystem. Renovering garageportar och lekplatser. 2017 - Målning av fönster och balkongdörrar, festlokal renoverad, bastun har fått ett nytt bokningssystem kopplat till tvättstugebokningen, takomläggning 2018 - Ny router till alla medlemmar, garageportar byts ut, fasadtvätt, OVK kontroll, 2019 - byte entréportar Kommande renoveringar 2020 - underhåll fönster Se årsredovisning eller föreningens hemsida för mer info

   Gemensamma utrymmen

   Det finns totalt 8 st tvättstugor, varav 2 är för grov tvätt. (Mattor, täcken och dylikt) Det är fördelat med 2 tvättstugor i varje hus på K-plan. På Höglundavägen 15-19 och Höglundavägen 9-11 finns grovtvättstugorna. Bastu finns för medlemmarna. Den är bokningsbar via tag systemet eller via internet. I anslutning till vår föreningslokal, finns bastun på B-plan på Höglundavägen 19. Den är öppen för bokning mellan 12-22 varje dag. Det finns även ett litet gym, som är till för våra medlemmar att använda när så önskas. Det är beläget på K-plan, Höglundavägen 19. Inne i cykelrummet. Du som medlem får access till gymmet genom att betala en engångssumma för nyckeln till gym rummet. Priset för nyckeln är 125 kronor. Det finns ingen övrig avgift för gymmet i dagsläget. Om du funderar på att ha någon form av fest eller sammankomst av familjekaraktär, så finns det möjlighet att hyra föreningens lokal. Den finns på Höglundavägen 19 B-plan. Obs: Det är endast medlemmar som kan hyra lokalen.

   Gårdsplats

   Parkområde samt lekplatser ligger nära till hands.

   Parkering

   Inom föreningen finns 220 st parkeringsplatser fördelade på 4 parkeringar samt 6 st avgiftsbelagda gästparkeringar per hus. 80 st garageplatser finns fördelade på 4 huskroppar.

   Jordbro

   Allmänt om området

   Brf Mejsgarn är belägen centralt i Jordbro med orörd natur och nybyggda samt moderna Höglundaskolan (F-6) som närmsta granne. Jordbro präglas av en familjär och trevlig känsla där Höglundaparken står i centrum med stor fotbollsplan. Lekplats finns för både stora och små barn och med en härlig äng som ständigt står i liv, lek och rörelse. Utegym och Höglundabadet med 3 st utomhusbassänger står till invånarnas förfogande sommartid och vid Höglundabacken tillbringas många härliga pulkaåkningsdagar vintertid. I det mångfacetterade Jordbro Centrum finns allt från välsorterad livmedelsaffär med mat från alla världens hörn till restaurang och apotek. Jordbro är beläget ca 5 km söder om Haninge Centrum som erbjuder ett bredare serviceutbud, flertal handelsplatser och friluftsområdet Rudan med både badplats och skidspår. I det naturnära området möts svampskog och elljusspår för motionären med historiska vingslag som 2000-årig järnåldersbebyggelse vid Jordbro gravfält. Kommunikationer Utmärkta kommunikationer finns där bussar, ca 300 m bort, regelbundet trafikerar till kommunens olika delar samt till Gullmarsplan. Från Jordbro Centrum finns pendeltågstrafik med 15 min intervaller mot Stockholms Central (30 min) och Nynäshamn. Stockholms storstad nås med bil via motorväg 73 inom ca 20 min.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Höglundavägen 9, 6 tr, Haninge

   Kommun: Haninge

   Område: Jordbro

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 695 000 kr
   Utgångspris

   Månadsavgift: 5 410 kr/mån Inga planerade avgiftsändringar.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-10-23

   Pantsättningsavgift: 710 kr

   Överlåtelseavgift: 1 656 kr Betalas av säljare

   Driftkostnad: 235 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 235 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: Driftkostnader avser hushållsel. Hemförsäkring tillkommer. Nuvarande ägare betalar 176 kr/ mån. Observera att dessa kostnader kan komma att ändras utifrån hushållets storlek och vanor.

   Antal personer i hushållet: 4 st

   Karta & område

   Haninge

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss för att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Poseidons Gränd 3A i Haninge, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Haninge!

   Läs mer

   Bobutiken i Haninge

   Hitta din mäklare i Haninge

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder