Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Gränsvägen 10, VÄSTERHANINGE

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 0 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - VÄSTERHANINGE

Rum: 2 rok

Våning: 3 av 3 , hiss finns inte

Byggår: 1955

Boarea: 59 m2

Kommande annons!

Pris

Pris ej angivet

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Sofia Sörensen

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0735-15 47 33

  sofia.sorensen@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Bostad

   Boarea

   59m2 (Föreningens förvaltare)

   Våning

   3 av 3 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   99-2401-1-63-8

   Andel i föreningen

   Andel i föreningen har ej gått att få fram.

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   Byggnad

   Byggår

   1955

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   HSB Brf Ribby

   Föreningens organisationsnummer

   712400-0543

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   117 st

   Antal lokaler

   2 st

   Byggår

   1955

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Allmänt om föreningen HSB BRF Ribby är en äkta förening. Om fastigheten Fastigheten byggdes 1954 och består av fyra flerbostadshus med totalt 14 portar på Ribbyvägen 2-8, Gränsvägen 4-10, Åkervägen 3-7 samt Åkervägen 1a-1c. Det finns 117 bostadsrätter och tre lokaler, varav en är föreningens samlingslokal. Fastigheterna har ej hiss. Föreningen äger marken. Uppvärmning av fastigheterna sker via fjärrvärme. Fastigheten har självdragsventilation. Gemensamma utrymmen Tvättstugor finns på Gränsvägen och Ribbyvägen med tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp/torkrum och mangel. Hobbyrum och återbruksrum för små-el, batterier och lampor/lysrör finns på Gränsvägen. Det finns också ett flertal barnvagnsförråd och cykelrum i fastigheterna. Inramad av de fyra husen finns också en lummig innergård med utemöbler, grillplats och lekplats. Till varje lägenhet hör ett förråd och ett matkällarförråd. Parkering Föreningen har parkeringsplatser med eller utan motorvärmare. P-plats utan el: 150 kr/mån P-plats med el: 300 kr/månad Föreningen har även 20 garageplatser som kan hyras för 486–650 kr/mån beroende på storlek. Väntetid kan förekomma. Uthyrning av garage och boendeparkeringsplatser administreras av HSB Medlemsservice. Föreningen har fyra parkeringsplatser för besökande på gaveln av Åkervägen/Gränsvägen. På besöksparkeringen är det 4 timmars gratis parkering med p-skiva, därefter 5 kr/tim, max 50 kr/dygn. Betalning görs genom sms eller genom att ladda ner appen "SMS park”. TV & Internet Digital-TV finns och grundutbudet hos ComHem ingår i månadsavgiften. Bredband går att få via ComHem eller Telenor. Ingår ej i avgiften, kontakta leverantör för prisuppgift. Medlemskap För att bli godkänd som köpare krävs medlemskap i HSB. Ansökan görs via hsb.se/medlem Juridisk person godkänns ej som medlem. Delat ägande godkänns, minsta ägarandel för den boende är 10 %. Renoveringar Se senaste årsredovisning som du hittar här Ekonomi I månadsavgiften ingår digital-TV (grundutbud från ComHem), värme, vatten och el. De senaste åren har höjningar av avgiften skett 2015 med 3 %, 2017 med 5% och 2019 med 2%. Under 2020 höjdes avgiften med 2% från 2020-04-01. Orsakerna till höjningarna genom åren är för att kunna genomföra det planerade underhållet, möta omvärldens indexuppräkningar samt för att rusta föreningen för eventuella räntehöjningar i framtiden. Pantsättningsavgiften är 1,5 % och överlåtelseavgiften är 2,5 % av det basbelopp som gäller för tidpunkten för överlåtelsen. Överlåtelseavgiften betalas av säljaren och pantsättningsavgift betalas av pantsättaren. Kontaktinformation E-post: hsbbrfribby@gmail.com Adress: BRF Ribby, Ribbyvägen 2 - gaveln, 13741 Västerhaninge Medlemskap i HSB-Stockholm krävs.

   Föreningens ekonomi

   Inga planerade avgiftshöjningar i dagsläget (2020-11-16)

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Gränsvägen 10, VÄSTERHANINGE

   Kommun: Haninge

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 0 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 710 kr

   Överlåtelseavgift: 1 656 kr Betalas av säljare

   Karta & område

   Haninge

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss för att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Poseidons Gränd 3A i Haninge, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Haninge!

   Läs mer

   Bobutiken i Haninge

   Hitta din mäklare i Haninge

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder